Şimdi Ara

Her an bıçaklanabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yıllardır her an bıçaklanabileceğimi düşünüyorum.

Yolda ne bakıyon vakaları da yaşadım ve alttan aldım bıçaklanmamak için.

Bıçaklanma düşüncesi yıllardır kafamda. Artık eskisi gibi yaşama isteğimde kalmadı ama bıçaklanırsam, ölmeyeceğimi ve hayatımın geri kalanını yarı sakat bir şekilde geçireceğimi düşünüyorum. Yaşadığım süre boyunca da o bıçaklanma acısını yaşayacam diye düşünüyorum.

Haberlere bakıyorum. Bıçaklanan bıçaklanana. Ben de bıçaklanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 28 Haziran 2024; 13:31:32 >

• tabanca al sen de. bıçak çekerlerse sıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 28 Haziran 2024; 14:35:40 >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Tabanca nerden bulayım. Kolay mı o.

• go to local ammunation store.

• Tabanca edinmek ülkeden ülkeye değişen yasal düzenlemelere tabidir ve genellikle ciddi bir süreç gerektirir. Hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorum, ancak genel olarak tabanca edinmek kolay bir süreç değildir ve çeşitli yasal gereklilikleri yerine getirmeniz gerekir. Tabanca edinme prosedürleri genellikle şunları içerir:

1. Yasal Gereklilikler: Tabanca sahibi olmak için yaş sınırları, medeni durum, suç geçmişi gibi yasal gereklilikler olabilir.
    2. Eğitim ve Lisans: Birçok ülkede tabanca kullanımı için eğitim almak ve lisans veya ruhsat sahibi olmak gereklidir.
    3. Başvuru ve İzinler: Tabanca satın almak veya taşımak için yetkili bir kuruma başvurmanız ve izin almanız gerekebilir.
    4. Güvenlik Kontrolleri: Suç geçmişi ve psikolojik sağlık gibi konularda güvenlik kontrolleri yapılabilir.

Bu süreçler ülkelere göre değişiklik gösterebilir ve bazı ülkelerde tabanca edinme prosedürleri oldukça sıkıdır. Ayrıca, tabanca kullanımının ciddi sorumluluklar ve yasal sonuçları olduğunu unutmamak önemlidir.

Eğer tabanca edinme konusunda ciddi düşünüyorsanız, yaşadığınız ülkenin yasalarını öğrenmek ve ilgili yasal prosedürleri takip etmek en doğrusudur. Ancak güvenlik ve yasal sorumluluklar konusunda dikkatli olmanız önemlidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.