Şimdi Ara

HepsiJET'ten Nasıl Kurtuluruz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ülkede sorunsuz kargo firması olmadığı gerçeğini bildiğimi beyan edeyim.


    HepsiJet adlı firma İstanbul'da hızlı teslimat yapıyor olabilir. Ama Anadolu'da ağı, diğer taşıma firmaları kadar gelişmemiş. Bunu anlamak için büyük araştırmalar yapmaya gerek yok. Bu yüzden teslimatlar çok fazla gecikmeye başladı. A transfer merkezinde inmesi gereken paketi B transfer merkezine götürüp geri A transfer merkezine getirdikleri bile oldu. Şimdi de aynı satıcıdan aynı gün arka arkaya verdiğim siparişten birini teslim ettiler ama diğeri hâlâ yolda görünüyor. Satıcı iki siparişi de aynı anda HepsiJet'e teslim etmesine rağmen durum bu.


    Şöyle özetleyeyim, Hepsiburada'dan verdiğim siparişlerin tarafıma teslim edilme süresi diğer bütün kargo firmalarına göre en az bir gün gecikiyor. Ben bir gün diyorum ama araya hafta sonu vb. tarih girerse bu üç güne kadar çıkıyor. Haliyle Hepsiburada'dan sipariş vermemeye gayret etmeye başladım.


    HepsiJet'in geç teslimat sorununu bir tek ben yaşamıyorumdur diye düşünüyorum. Her siparişimden sonra HB'den gelen memnuniyet anketine "kargo sorunu" sebebiyle sıfır puan veriyorum. Belki bir farkındalık oluşturur.








  • Trabzon içinde durum aynı. Minimum teslimat süresi 4 iş günü. Tüm gelen kargolar Ankara aktarma sonra Erzurum aktarma sonra Trabzon aktarma ve nihayetinde dağıtıma çıkıyor. Şuan pazartesi günü verdiğim sipariş salı günü kargoya verildi ve hala elime ulaşmadı. Ama Salı günü verdiğim sipariş aynı gün kargoya verildi teslim edildi. İlerde inşallah daha iyi dağıtım sürelerine ulaşırlar.

  • bursada aynısı ertesi gün teslim yaptıklarına şahit olmadım min 2. gün gelende 3 veya 4

  • 1-2 gün kargo geç geliyor diye konu mu açılır arkadaş.Başlıktan kargo kayboldu,hasarlı geldi gibi algılanıyor.Diğer firmalarda 1 hafta sonra gelen de oldu,hatta getirmeden iade yapanlar da var.Yeter ki sorunsuz getirsinler bence önemli nokta bu.

  • Son siparişimde Antalya'dan Afyon'a 5 gün sürdü. Pazartesi satıcı kargoya verdi, cuma sabahı hala Antalya Transfer merkezinde görünüyodu, cumartesi öğleden sonra dağıtıma verildi.

  • Kesinlikle katılıyorum diğer kargolar 2 iş günü içerisinde teslim ederken hepsi jet 3 veya 4 iş günü içerisinde teslim ediyor.

  • HB'den alışveriş yapmayarak malesef

  • o zaman jet ismi yanlış.. standart bu ilk zamanlar hızlı ıdı, son zamanlarda onlarda yogunlaşti. durum bu

  • Benim bir paketi 10kğ diye kata çıkarmadılar, ben adreste olmayınca da kapıya inip alamadık paketi ve geri gitti. Geri götürüp ertesi gün tekrar dağıtıma çıkartmak yerine satıcıya iade ettiler. Ben de siparişin daha önce başka kargoyla bana teslim edilen kısmını da aide etmek için hepsijet kapıdan teslim talebi yaptım. O kargoyu aldırana kadar 3 kere talep oluşturmak zorunda kaldım ve en sonunda almaya gelince bu sefer de kargoyu beğenmeyip almadılar. Beğenmeme sebebi de ağır olması. Hem teslimde hem alımda kargo beğendiremedik ağalara. Ben şahsen mümkün mertebe hepsiburadadan uzak durmaya çalışıyorum şuan, bunu unutana kadar çok uzun süre kolay kolay bulaşmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 4 Eylül 2021; 10:36:14 >
  • antalya'da gayet iyiler

  • Hepsijet antalyada kötü değil ama hızlıda değil.Bir hb alışverişimde paket üç-beş gün aynı yerinde durunca mhye yazdım.kargo kaybolmuş dediler anında ücret iadesi yaptılar.

    Hepsijetin kargo sistemi biraz farklı.Kargoyu dağıtıma çıkanlar şahıs şirketi kurup, paket başına ücret alıyor.

  • Gaziantep'tede durum aynı maalesef


    mesela İstanbul'dan x kargoya akşam ürünüm verilince 3.gün alıyorum


    fakat hepsijete verilince 5.6 gün alıyorum aktarmada 2 gün bekliyor mesela..


    mesela ayın 1 inde ürün aldım hepsijet normalde dün teslim almam lazımdı 4.gün bugün :) mesela bugunde gelmedi artık pazartesi gelir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 4 Eylül 2021; 17:7:43 >
  • Hepsiburada sizce bu durumun farkında değil mi? Babalar gibi de farkında, ama hiçbir şey yapmıyorlar.


    2019'daki blackfriday indiriminde verdiğim siparişlerin hepsini hepsijet ile yolladılar, 35 günde teslim edilmedi. Üstelik bazılarına direkt teslim noktası olarak anlaşmalı oldukları workinton'ı seçmiştim buna rağmen adreste bulunamadı diyip geri gönderdiler 35 günün sonunda. Sinirden hesabımı sildirdim. 10 ay sonra beyaz eşya için tekrar açtım ve İstanbul'da hepsijet teslimatı oldukça iyiydi, kargoya verildiği gün direkt gelen ürünüm dahi oldu.


    Şimdi Türkiye'nin en doğusunda yaşıyorum. Kargolarım en iyi ihtimalle 3. gününde, en kötü ihtimalle de 7. gününde geliyor. Baktım totalde 20 kadar siparişim gelmiş hepsijet'ten, bu durum hiç değişmedi. Yanlış aktarma merkezi sorunu da olmuyor bende, kimi zaman İstanbul transfer merkezinde, kimi zaman Ankara transfer merkezinde, kimi zaman da Erzurum transfer merkezinde kargo günlerce duruyor. Eğer bu aktarma merkezlerinin hepsinden sorunsuz geçerse de 3. günde elimde neyse ki :))


    Sorun çok fazla aktarma merkezi kullanmalarından kaynaklanıyor galiba. Bir de, kendi kargo firmaları olduğu için maliyeti çok ucuz olmalı ki adamlar asla vazgeçmiyorlar. Bu durumun düzeleceği de yok. Ben bir şey trendyolda veya başka bir sitede az fiyat farkıyla varsa oralardan almayı tercih ediyorum. Bir şeyin fiyatı %5-10 kadar ucuz olmadıkça hepsiburada kullanılmaz artık.





  • Hepsijet hız olarak hepsinden yavaş, acil ihtiyaçlarda kullanmamak gerekiyor. Tek güzelliği var, hepsiburada siparişlerini teslim etmek için çaba sarf ediyor, adreste bulamadık geri gönderdik tarzı durumlar yaşatmıyor.

  • Ptt kargo bile bunlardan iyi.

    İstanbul'a 3 gün önce gelen paket bugün teslim edildi.

    ürün Amazon'da varsa oradan alıyorum. yoksa kargo firmasını seçmeye çalışıyorum.

  • bu konuyu küçümsemeyin yanıltıcı fiyattan alıyorsunuz misal aynı gün kargo diye. yüksek fiyatılı ürünü aldım kaç kez . kardeşim en erken 2 gün. aynı günü.. olmayanı. artık almadım. 1 hafta onulamı ugraşıcam. kazın ayağı sadece kargo günü degil. fiyat tada fazla ödemiş oluyoruz boşu boşuna ondan bende bugun vazgectim son secenek . hepsiburada. heleki medical saglık malzemesi alırken. amman diyorum

  • Aynı durum İzmir içinde geçerli diğer kargo firmaları genelde 24 saat dolmadan en geç 48 saat içinde teslimat yapıyor ama hepsijet aldığım bazı ürünlerde efsane teslimat yazısı olmasına rağmen 1 haftada zor teslim ettiği ürünler oldu Hepsiburada ve hepsijete satış öncesi bana en geç iki iş günü içinde teslimat yapacağınızı taahhüt etmişsiniz dediğimde utanmadan onun tahmini bir süre olduğunu bir bağlayıcılığı olmadığını söylüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma tekrardan geldi bu konu hepsijet rezilliğini tekrardan paylaşalım 5 gündür teslimat şubesinde bekliyor :)


    diger kargo aktarmada kayboldu :)) hareketsiz kaldı





    HepsiJET'ten Nasıl Kurtuluruz?




    HepsiJET'ten Nasıl Kurtuluruz?




  • katılmıyorum. harika iş çıkarıyorlar. bir kere bile sorun yaşamadım. hatta sırf kargo için hb tercih ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.