Şimdi Ara

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
80
Favori
68.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üst edit: Merhaba arkadaşlar 3 Ağustos 2021 tarihinden sonra çoklu alım indirimi ve sınırlı sayıda indirim kuponu artık birleşmiyor.
    Sistem ikisinden birini tercih etmenizi şart koşuyor.

    Merhaba arkadaşlar,
    Hepsiburada'nın market uygulaması olan hepsiexpress ile alakalı parça parça konular açılmış. Özellikle son dönemde hepsiexpress üzerinden ciddi indirimler söz konusu.
    Ben de fırsatların hepsinin tek konuda toplanmasının daha uygun olduğunu düşündüğüm için bu başlığı açmak gereğini duydum. Açıldıysa göremedim kusura bakmayın.

    Öncelikle hepsiexpress gün içerisinde herkesin kullanacağı 3 al 2 öde kampanyası yapmaktadır. Yani ortalama %33 indirim yapılıyor. %33 indirimin üzerine sınırlı sayıda kupon kullanımı vardır. Kupon kullanımında da ortalama %25 ila %33 arasında indirim tanımlamaktadır. İki indirimi birleştirdiğimiz zaman %50 ila %55 gibi çok ciddi bir indirim tutarı yakalanıyor.

    Ayrıca saatlik olarak herkesin kullanabileceği 8-10 lira baremin de satılan ürünleri siparişiniz esnasında 1 TL'ye sepetinize ekleyebilirsiniz.

    Son dönemde oturduğunuz ev hepsiexpress hizmet ağı dahilinde ise çok güzel indirimler yakalayıp aile ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz.

    Bu konuda özellikle saatlik indirimler, toplu alımlarda yapılan indirimlerin sınırlı sayıda kupon ile birleştirerek kullanımı üzerinde durmak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 8 Ağustos 2021; 14:24:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hepsiexpress ya da benzer oluşumların hedef kitlesi siz değilsiniz. Yani uygulamayı silerek, alışveriş yapmayarak ya da tepki göstererek dağ ve tavşan hikayesinden başka bir şey yapmıyorsunuz.

    Getir ilk kurulduğunda ve bolca çek dağıttığı günler bitip, bugünkü gibi ara sıra çek verdiği döneme girince yine aynı muhabbet vardı, uygulamayı silenleri mi dersin, Getir'i itin oturma organına sokup çıkaranı mı dersin... Sonra ne oldu? yurt dışına bile açıldı ve yurt içinde de yelpazeyi genişletip, Yemeksepeti diktatörüne bile rakip oldu. Şimdi motorları vızır vızır hiç durmuyor ve o zamanki sözde protesto edip uygulamayı silen Aynşıtanylar(!) da bunu görüyor zaten.


    Şu an kendi bölgemde bakıyorum da hem Getir, hem Trendyol hem de hepsiexpress kuryeleri vızır vızır geziyor. Yani millet alıştı artık online sipariş vermeye ki zaten amaç ta buydu. Dünya sen ben gibi ölücülerden oluşmuyor, biz azınlıktayız ve uygulamayı telefonundan silince Hepsiexpress batmayacak, bunu anlamanız için de Aynşıtayn(!) olmaya gerek yok.


    Ekleme: Bazıları, hayatın her dönemimde o kadar çok azar yiyip küçümsenmiş ki, normal bir bilgilendirme yazısını bile azar ya da ayar verme olarak görüyor. İsteyen tepki gösterir, isteyen siler isteyen de bunları eleştirir hatta hatta bir aklı evvel çıkar bütün bunları eleştireni bile eleştirir. Eleştiri zaten Anadolu'da bir gelenek haline dönüştü.

    Aynşıtaynlar Exxen için de batacak bitecek diyorlardı ama Türkiye'nin en itici insanlarından biri olan Acun, bu Aynşıtaynlara en büyük kapağı taktı gitti. Eline klavye alan uzman oluyor memlekette.


    Tekrar ediyorum, Trendyol, Getir ve Hepsiburada gibi oluşumların hedef kitlesi biz kombocular ve ölücüler değil. Onların hedefi, Tv ve internet reklamlarına aldanıp, "Aha duydun mu böyyük indirim varmış" diye alışverişe koşanlardır. Senin protesto yapman kimsenin ipinde olmaz.

    Uygulamayı silmem, pusuda bekler indirimi görürsem yapıştırırım alışverişi ki ara ara seve seve verecek o indirimi diğer hedef kitleyi kaçırmamak için.

    Adam kendince protesto ediyor tepkisini medenice sileceğim uygulamayı diyerek gösteriyor yine azar yiyor. Şaka gibi :) İsteyen siler isteyen 1 yıldız verir isteyen alışveriş yapmaz tepkisini böyle gösterir size ne abi? Sonra tıpış tıpış özledik ehehehe diyerek batacaklar diye kupon vermiyor zaten. Hiçbir işletme hiçbir kurum müşterisini kaçırmak veya onda olumsuz intiba oluşturmak istemez. En ufak olumsuz intiba tüm kuponlardan daha kötüdür onlar için.


    Hayvani tepkilere alıştığımız için medenice tepkiler Aynştaynları sinirlendirmiş :)

    Hayır bi de mağduru oynamıyorlar mı şaka gibi ...

    Fetö ile kolkola ne istedilerse verirler, kandırıldık mağduruz derler..

    Enflasyonu 5 li markete bağlarlar, milletin geleceğini çalıp 15-20 yıl garantili 5 li müteahhit cuntasıyla kolkola yerler ama yine mağduruz derler ...

    Trt ye PKK lıyı çıkarırlar, mağduruz derler ...

    128 milyarı buharlaştırırlar yine mağdurlar..

    He he öylesiniz, göreceğiz bakalım ilk seçimde nasıl tarihin karanlık sayfalarına gömecek bunları bu millet...
  • Katılıyorum takip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu 1 TL'lik ürünler herhangi bir banner ile çıkıyor mu sürekli değişiyor çünkü.

  • İleri tarih siparişleri sorunlu onun dışında şimdilik çok iyi gidiyor indirimleri ve fiyatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çok ilgimi çeken ürün yok. Cipslerde 3 al 2 öde kampanyası, 100 lira üzeri de 25 lira indirim tanımlanıyor. Yani cips seven arkadaşlar alışverişlerini 100 TL'ye tamamlarlar ise toplamda etiket fiyatının %50 sine cips ürünlerini alabiliyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki 1 TL'lik ürünler belli saatler arasında geçerli. Banner da ilk saatler arasında gözüküyor. Sonrasında sadece bilen takip eden insan sepete ürünü aratıp ekleyebiliyor. Onun dışında ana sayfadan kaldırıyorlar. Örneğin 1 TL'ye 225 gramlık kaşar ve 1 kiloluk un eklemiştim. Kaşar Bir önceki günden indirimliydi. Ana sayfada sadece un gözüküyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carrefour’da iki kampanya eskiden birleşiyordu. Şu anda hata veriyor. Umarım bu sorunu düzeltirler. Kalıcı olarak da kapatmış olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cipsle yüzde 25 birleşmedi

  • ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    3 Ağustos 2021 tarihinde 3 al 2 öde kampanyasında peynir aldım üzerine 1 TL'ye kahve aldım. İndirim kuponu ile beraber peynirin tanesi 25.90 TL'den, 13.5 TL'ye geldi.

    3 ağustos'tan sonrasında alışveriş yapmadım. O yüzden 4 günde sistemi değiştirdiler ise bilemedim.


    Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 7 Ağustos 2021; 15:33:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce taşıma bedeli yoktu şimdi 5 tl çıkıyor. Sizlerde de öyle mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki indirim birleşmiyor cips ile 100 e 25

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galiba 3 al 2 öde ve indirim çekleri birleşmiyor önceden birleşiyordu, birleşen var mı acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mini marketten ürün söyledim, gelmedi ve para iadesi yapılıp 20 tl çek verdiler. Hayat sudan damacana su söyledim, gelmedi ve para iadesi yapıp 30 tl çek verdiler. Süper marketten meyve sebze alışverişi yaptım, kilolarca eksik geldi ve 25 tl çek verip sorunu bildirdiler. Sanki bunların sistem hala oturmadı. Bu yaşadıklarım 10 gün içinde oldu. Durmadan bir gecikme oluyor, bazen hiç gelmiyor. Sorunsuz alışveriş istiyorsanız şimdilik tavsiye etmiyorum hepsiexpressi ama kampanyaları düşünülünce kumar oynar gibi satın alabilirsiniz.

  • Geçenlerdeki peynir 3al 2öde ile birlikte 60a 20 güzeldi :)

    Konu takip edelim.

  • çok sorun oluyor iyi hoşta 3 al 2 ödede çekler geçmiyorsa bi halta yaramaz

  • Hepsiexpress'i başarılı bulmuyorum. Stok sorunu var, marketler düzgün stok girmiyor ya da göndermek istemiyor verdiğim siparişlerde hep eksik ürünler geliyor. Trendyol, Getir, Migros, Banabi böyle sorunlar yaşatmıyor.


    Sonra hepsiexpress'in iade sistemi rezalet, talep oluşturursunuz size dönülecek derler dönmezler. Kupon tanımlayarak telafi ediliyor. Geçen gün dondurma aldım su gibi geldi. 3 gün durdu gelip iade alırlar diye ne arayan ne soran oldu. Attım gitti çöpe. Bundan sonra dondurma alacak olursam hepsiexpress'den asla almam.


    Muhtemelen hepsiexpress'de bu sorunun farkında ki her gün 60/20 100/25-30 vs vs gibi sepete indirim kampanyalarıyla pazardan pay kapmaya çalışıyor. Kampanyalar bitince,

    fiyatla gelen müşteri fiyatla gider.

    O yüzden kalıcı bir müşteri kitlesi oluşturamayacağı aşikar bir sistem kurmuşlar.

  • 150/50 tl indirimi ile istegelsin üzerinden sipariş verdim, bakalım sorun yaşanacakmı görücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kampanya otomatik düşüyordu. Şimdi ise kampanyadan faydalanmak için bizim sepette kupon gibi aktif etmemiz gerekiyor. Maalesef indirim kuponuyla da kampanya birleşmiyor.


    Daha önceden hesaba özel indirim kuponu olunca kendilerinin verdiği genel indirim kuponu da birleşiyordu. Kısa bir süre önce onu da kaldırdılar maalesef...

  • bircosmopolitan kullanıcısına yanıt
    stok sorunu felan yok satıcıya göre değişiyor ,uzak yerden geliyorsa ne alırsan iptal ediyorlar .bizim burada karfur mesela

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

    diğer günlere nazaran 100/25 düşük bi oran ama bugünü de boş geçmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 7 Ağustos 2021; 16:47:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.