Şimdi Ara

SORUN HALLOLDU!!Hepsiburada Rezaleti!!! Ekran Kartı Aldım Kullanılmış ve Farklı Çıktı! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
10.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata 2070s aldım.
    Ayrıca isteyen istediğini alır. Bu mesajda buraya yazılmaz provakatörlük yapma!
    amaçsızpanda
  • LifeWithLouie kullanıcısına yanıt
    geriye tek bir çözüm kalıyor o da tüketici hakları mahkemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revoir

    Aynı durumu yaşadım hemde daha bir kaç gün önce hepsiburada üzerinden satıcıda kendileri 4k samsung bir monitör aldım ips panel kargo adı sanı bilinmeyen lanet bir firma olan horoz loşistikti haftalarca getirmediler gittim 80 tl yol parası verip bursadan aldım kutu açılmamış dıştan sorun yoktu fakat eve geldim ürünü açtım baktım herşey paketli düzgün fakat monitörün üzerinde herhangi bir jelatin yoktu sadece ayakları jelatinliydi kurdum açtım ekran biraz parlak gibi kalite hiç memnun etmiyordu ekran 60 hz gösteriyor fakat 30 hz gibi geliyordu bölgemdeki bir bilgisayarcıya götürerek incelemesini istedim yanında durdum bu sırada baktı inceledi testler yaptı panelin değiştirilmiş olabileceğini söyledi ve testler sonucunda 30 hz ile çalıştığını söyledi bende geri iade için gönderdim sonra beni aradılar malesef geri alınamayacağını cihazın tamir gördüğünü söylediler şaka gibi resmen tamir edilmiş olan ürünü sıfır diye bana sattılar fakat elimde iyi bir koz mevcut cihazı kutuyu açarken videoya aldım her detayı etiketi aparatları onlara gönderdim mahkemeye taşıyıcağımı belirttim ve iade için değil dolandırıcılıktan açacağımı ısrarla belirttim arıcaklarını söylediler .Sabah bir çalışan aradı ve kibar konuşarak özür diledi ve para iademin yapıldığını söyledi.Açık ve net söylüyorum hepsiburada dolandırıcı bir firmadır yakalanmadıkları sürece herkezi böyle kekleyip bilinçli şekilde kazıklamaya dolandırmaya çalışıyorlar dikkatli olan pahalı bir ürün alıyorsanız kargo teslim alırken dahil ürünü açarken bide videoaya çekin korkmayın aradıklarında mahkemeye vereceğinizi belirttin hatta bir avukat aracılığı ile iletişim kurun nasıl çark ediyorlar görürsünüz.
    4K Samsung monitörlerin bazılarında HDMI portlarından biri 4K 30Hz, diğeri 4K 60Hz çalışır. Yanlış port kullanmış olabilirsiniz. Ayrıca HDMI kablonun da 4K 60Hz destekli olması gerekir. Durum budur demiyorum ama böyle de bir gerçek var.




  • Üründe sadece oksitlenme olsaydı senden önce alıp iade eden kişinin kendi kartını yıkayıp temizlemesine bağlardım fakat ürünün fanları ciddi ciddi tozlu. Bu ürün alınıp iade edilmiş bir ürün ise gerçekten bu tozlu hali ile geçememesi lazım.

    HB'den ürünün iade kayıtlarının incelenmesini vs. istediniz mi?

    Bu arada yıllardır HB'den alışveriş yapıyorum, satıcı HB olduğunda hiçbir sorun yaşamadım şahsen.
    Böyle bir olayın yaşanmasına gerçekten çok üzüldüm. Umarım olay tatlı bir şekilde çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yally34 -- 7 Haziran 2020; 4:23:41 >
  • Birde artık koli üstünde fatura veya kutu içinde ne var bilgisi olmaması gerekli. Mesela ekran kartı alıyorsun fatura kutunun üstünde art niyetli biri faturaya bakar ve gerekli işlemi yapar. Kutu içeriğini dağıtan veya o kutuya elleyenler bilmemeli görmemeli diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun. An itibari ile artık e ticaret olayını bitirmek istiyorum. Netten almamaya özen göstereceğim. Baksanıza ne yapıyorlar.
    Adam 5300 tl veriyor. Az para mı. Hakkını her şekilde aramalıısnız. Gidip ürünü yerinde görüp alacağım. Sorun varsa da anında ver iade et. Nedir bu arkadaş. Ülke insanı da bitmiş. Kim değiştirdi acaba ürünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3800tl ye 2070s varsa 2070s alın zaten. Ben her zaman en ucuz ama en yüksek performans peşindeyim

    3fps için 1500tl fazla veren muayene olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

    Öncelikle firma ile yazılı iletişime geçtim yardımcı olunmadı,tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım ayrıca diğer tüm mecralardan da aynı şekilde şikayetimi ilettim.
    Görünen o ki siz fazlasıyla art niyetlice yaklaşıyorsunuz.Ben size bir önceki mesajınızda yaşadığım olayı ve süreci güzelce özetledim, "adalet dh'den değil mahkemelerden aranır" lafı sizin de bu konuya girdiğinizde hangi niyetle girdiğinizi gayet açık bir şekilde belli ediyor.Farkındalığın ne önemde olduğunu yakın zamanda Amerikada yaşanan olaylar gösteriyor bunlardan bihabersiniz sanırım insanların bu gibi ayıplara rezilliklere haberdar olması bu tür sorunların günyüzüne çıkması kesinlikle adaletin lehine olucaktır alehine değil.

    Burda bu tarz baltalayıcı şekilde yaptığınız ithamlar hangi düşünce yapısında olduğunuzu bana sorgulatıyor.

    Umarım başınıza bu tarz bir sorun veya sıkıntı gelmez gerçekten bu süreçle uğraşmanın ne demek olduğunu bilseniz siz de empati kurmaya ve insanlara yaklaşımınızdaki değişime hayran olursunuz :)

    Hepsiburada'dan yıllardır alışveriş yapıyorum fakat yaşadığım bu durumda satıcının (hepsiburada'nın) bana yaşattığı bu mağduriyette firmayı savunulmalık bir durum olduğunu göremedim.

    İnsanlara yaşadığım mağduriyeti paylaşıp farkındalık yaratmaya, yetkililerin yapması gerekeni yapmaya davet ediyorum.Avukatlarla da iletişime geçtim gerekli yetkilelerle de durumu konuştum.Yolların hangi şekilde olduğunu bırakalım hukuk karar versin en son diyorum ne dersiniz? Ha bu arada sırf nvidia ekran kartını aldım diye bu şekilde davranıyorsanız sizin istediğiniz ekran kartı en iyisi olsun fakat konuyu bulanıklaştırmayın.
    Ben dolandırıldım zaten
    Dolandırılıktan sorma hukuk nasıl işliyor öğrendim.

    Ben dışarıdan bakıyorum ve sen haklısın veya haksızsın diyemem bunu söyledim.

    Adalette delil esastır. Delilerin güçlü değilse mahkeme istediğin sonucu vermez. Kendini hakim yerine koy. Elinde hiç Bi delil yok belki kendi kartı değiştirdi? Nasıl emin olacak? Ama ne olur soruşturma başlatılırsa arkadaşların iddiası gibi biri dandik kartı iade ettiyse oda size denk geldiyse bu delil olur haklı olduğunuz ispatlanır paranızı alırsınız. Firma da o kişiyi dava eder vs.

    Benim niyetim kötü değil.

    Ama bilmediğim bir olay kusura bakma dostum babamın oğlu değilsin, seni burda fanatik gibi desteklemem için bildiğim herşeyi unutmam lazım. Ben bilmediğim Bi olayı biliyor gibi savunacak cehalet seviyesinde değilim maalesef bu desteği vermediğim için özür dilerim.

    Hepsiburada dolandırıcı değil bunu net yazayım ama. Dolandırmak gibi Bi kasıtlarıda yok. En düzgün e ticaret firması bu amazondan sonra.

    Amazonda yaşanan olayda şuna da bakın. Bi adam iade yerine toprak koyuyor ağırlığı denk getirip yüz binlerce dolarlık mal çalıyor. Bunu bu ülkeye yapamazsın ki

    Tüketici hakları burda çok daha ileri ayrıca yüzde 90 sizin lehinize karar alınacak.

    Ama firmaya da hak vermek lazım diyorum

    Sizin yerinizde olsam açıkcası Hepsiburada bana bunu yapsa bu beni üzmezdi çünkü empati yapabiliyorum. Bende Bi firma olsam önüme gelen x müşteri 5bin TL lik malı iade edip 1000tl çıktı diyorsa satıcı bensem ve kendimden eminsem tabii ki skeptik yaklaşırım.

    Kutu açarken video gayet delildir. Yukarıda saçmalamışlar doğrusu. Videoyu iyi çekersen faturası vs ve takip kodu... Nasıl delil sayılır yazdım

    Tarihi yeri videoda söylemeniz laızm. Videoyu editlemeden tek çekimde almanız lazım vs vs


    Tamam canınız yanmış geçmiş olsun ama buraya konu açtınız diye bir şeyler çözülmüyor.

    Hayır boss bilisim gibi 4 aylık firma değil 20 senelik e ticaret devinden bahsediyoruz adamlar düzgün iş yapmasa 1 numara olamazdı.

    Verin mahkemeye hakem heyetine vs. Ordan kovalayın diyorum.

    Yarın ticarete girer iş yaparsanız dediklerimi daha iyi anlarsınız belki

    Bi kız sizle sevgili olmak istese kabul etmeseniz size tecavüz etti iftirası atsa bu foruma veya başka sitelere yazsavişte herkes maalesef bilmeden atlayacak ve kıza inanacak. Halbuki bunun yeri savcılıktır adli tıptır. Önce davanı açar sonra kadın dayanışma grupları ile kampanya başlat.

    Delil olmadan mahkeme bu forum ağzı ile ceza verse bu seferde iftira atılana yazık değil mi? Ben bunu dedim.

    Bi daha yazacağım belki anlarsınız Adalette delil esastır.

    Rezillik yazmanız komik geldi çünkü kendimi firma yerine koyuyorum ortada rezillik yok. İnsanların sigortadan para almak için arabasını dükkanını yaktığı bir dönemdeyiz.

    Üstüne alınma ama azcık etrafı düşün.

    Firmanın sana hemen inanıp 2070s veya para iadesi yapmasını beklemek baya gerçek dışı olmuş. Haklı olabilirsin ama hayat böyle çalışmıyor dostum ispatlaman lazım ben bunu söyledim.

    Shhshshsjsjshsjs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama ben senden veya herhangi bir kimseden beni savunmasını istediğimi söylemedim.Başından bu gibi bir olay geçmiş olabilcek insanların yardımından ve diğer insanların da yaşadığım süreçten haberdar olması için açtım konuyu.

    Kanıt olarak da sunulacak faturam iade talep tarihim çekilen fotoğraflar ve diğer etmenler olucak fakat benim anlayamadığım şey hepsiburadanın dolandırıcı olduğunu değil yaşadığım süreçte bana karşı nasıl yaklaştıkları ve yardımcı olmayışlarından bahsetmemdi siz sanırım yanlış anlamışsınız.

    Burda bir rezalet var tabii ki o kadar para verip sıfır aldığım ürünün bu şekilde çıkmasına rağmen yardımcı olunmuyor ve hepsiburada tarafından olmasa da bir dolandırıcının işgüzarlığı sebebiyle dolandırılıyorum.

    Buraya konu açmam ile hallolup hallolmamasında değilim sesimi duyurmak için uğraşıyorum konu açılması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor anlayamıyorum gerçekten.4 senemde işletme okuyorum ve emin olun ticaretle ilgileniyorum yakından, eğer ki videonuz yok video çekmemişsin sen hatalısın dolandırılmayı da 5 bin liranın yanmasını da hak ediyorsun gibi bir ithamda bulunuyorsanız gerçekten çok ayıp.

    Başka insanların yaptığı dolandırıcılıklarından dolayı benim gibi hakkını arıyan bir müşterinin de kötü insanlar böyle yapıyor diye firmanın yardımcı olmayışını haklı bulamazsınız.Kendileri seri numarasından ürünün daha önce iade edilip edilmediğini kontrol edebilir beni bilgilendirebilir diğer tüm durumları da kontrol edebilirler hangi kargo ile hangi saatte nasıl kimin tarafından geldiğini.Eğer ki dolandırılma gibi bir durum yaşadıysanız bunu en iyi sizin biliyor olmanız lazım.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeWithLouie -- 7 Haziran 2020; 13:19:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

    Kusura bakma ama ben senden veya herhangi bir kimseden beni savunmasını istediğimi söylemedim.Başından bu gibi bir olay geçmiş olabilcek insanların yardımından ve diğer insanların da yaşadığım süreçten haberdar olması için açtım konuyu.

    Kanıt olarak da sunulacak faturam iade talep tarihim çekilen fotoğraflar ve diğer etmenler olucak fakat benim anlayamadığım şey hepsiburadanın dolandırıcı olduğunu değil yaşadığım süreçte bana karşı nasıl yaklaştıkları ve yardımcı olmayışlarından bahsetmemdi siz sanırım yanlış anlamışsınız.

    Burda bir rezalet var tabii ki o kadar para verip sıfır aldığım ürünün bu şekilde çıkmasına rağmen yardımcı olunmuyor ve hepsiburada tarafından olmasa da bir dolandırıcının işgüzarlığı sebebiyle dolandırılıyorum.

    Buraya konu açmam ile hallolup hallolmamasında değilim sesimi duyurmak için uğraşıyorum konu açılması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor anlayamıyorum gerçekten.4 senemde işletme okuyorum ve emin olun ticaretle ilgileniyorum yakından, eğer ki videonuz yok video çekmemişsin sen hatalısın dolandırılmayı da 5 bin liranın yanmasını da hak ediyorsun gibi bir ithamda bulunuyorsanız gerçekten çok ayıp.

    Başka insanların yaptığı dolandırıcılıklarından dolayı benim gibi hakkını arıyan bir müşterinin de kötü insanlar böyle yapıyor diye firmanın yardımcı olmayışını haklı bulamazsınız.Kendileri seri numarasından ürünün daha önce iade edilip edilmediğini kontrol edebilir beni bilgilendirebilir diğer tüm durumları da kontrol edebilirler hangi kargo ile hangi saatte nasıl kimin tarafından geldiğini.Eğer ki dolandırılma gibi bir durum yaşadıysanız bunu en iyi sizin biliyor olmanız lazım.

    edit:imla
    Firmalar maalesef hukuki süreç başlamadan bişey yapmıyor hocam. Günde yüzlerce kişi benzer şeyleri yazıyor. Orada çalışan da sizin benim gibi bir insan. Yetk alanı sınırlı. Hangi birine inanacak?

    Firmanın yardımcı olmasını beklemek maalesef hata ben bunu diyorum, hukuki süreç başlatmanız lazım

    Siyah isteyip beyazı seçip aratıp küfür eden mail atan şikayet edenlerle uğraşıyorlar maalesef sizin gibi mağdur olanlara sıra gelene kadar...

    Yani işin 2 tarafını da bildiğim için taraf tutamıyorum ben

    Dediğim gibi ben çözümü savcılıkta aldım.


    İki tarafında hakları korunmuyorsa ortada adalet olmaz hocam. Bundan sonra herkes maddi olarak değerli olan ürünü ya şubede alsın yada video çeksin dediğim gibi.


    Arabasını yakıp sigortadan para almaya çalışan dükkanını ateşe veren var bu ülkede hocam maalesef çok fazla şark kurnazı ahlaksızlığı pratik zeka sanan inanın yaşadığı hatta balığın baştan koktuğu bir ülke burası


    Firmanın yaklaşımı maalesef böyle olmak zorunda. Canınız yanıyor ve bunu anlıyorum. Ama objektif olmak başka bir şey herhalde. Genelde hep zaten bu tavrım yüzünden uzaylı muamelesi görüyorum ben hakkı savunmak için önce delileri görmem lazım ne diyebilirim ki. Bu ilkesel bir duruş sizinle alakası yok.

    Eğer bu kadas kolay taraf olursak suistimal durmaz, belki ben şimdi Bi ekran kartı alıp kartı çalıp içine ucuz kart koyacağım. Firmayı suçlyacağım sonuçta firma hemen tüketici lehinde karar alıyor, bunu hırsız ve köt niyetli kişiler suistimal eder, firma bunu bildiği için hukuki süreci beklemek zorunda.

    Siz özel bir durumsunuz ama genel ayrı.

    AA firma hemen değiştirdi o zaman herkes kötü niyetli olacak burası Türkiye. Çocuk tecavüzlerine ses çıkmayan, kadın cinayetlerine sessiz kalınan, kadına tecavüz edilince mağduru suçlayıp ne işin vardı denen Bi yer. Kusura bakmayın sizin mağduriyetinizden çok daha ağırı var ve verilen cezalar ortada....

    Adaletin gelmesi için herkesin sesini çıkarması gerekiyor.

    Sustuk sustuk sonra siz mağdur oldunuz.

    Durum bu. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın sonu bu işte.


    Ona ses çıkarma buna ses çıkarma...

    Ayrıca Anadolu dali pedofili gibi suçlar gündem bile olmuyor.


    Kıscası ülke bu haldeyken, Müge anlı izleyip zaten ortalamanın Ahlak anlayışını görmek mümkün, ülke böyle iken size de şüpheli gibi bakılacak elbet. Bu sizin suçunuz değil toplumun ahlaksızlığı ile ilgili...

    Ayrıca Bi örnek : ceza davası bebek düşüp ölmüş balkondan. Kaza tamamen. Ama savcılık iddianame yazarken evdeki bakıcı bile sanık (şüpheli) olarak ifadesi alınıyor...

    Hukuk adalet böyle işlemeli zaten herkesin ifadesi alınmalı


    Maalesef eroin kaçakçıları tahliye ediliyor, bir milletvekili hakimi araması ile

    Yani hocam sorun halkta başlıyor halkta bitiyor.

    Adamın şirketine yönetici alsa hırsız çıksa 2. Gün kovar ama bu siyasette olunca çalıyor ama çalışıyor dersen.... Olacağı bu.

    Bakın biri sizin ekran kartını çaldı. Kim çaldı meçhul. İşte yolsuzluk hırslızğa ses çıkarmazsak sonunda sizin malınızı da iç ederler.

    İspatınız da yoksa geçmiş olsun.

    Ahlaksızlık sorunu var, ahlakı alkol ve seks sanıyor halk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

    Ülkede hukuk yok ki. Sağlam bi yaptırım uygulanıyor olsa bırakın böyle ürün göndermeyi, pamuklara sarıp altın tepside teslim ederler. Ama ülke hukuk ülkesi olmaktan çıktı, guguk ülkesine döndü. Geçmiş olsun, umarım hakkınızı alırsınız. Sosyal medyayı kullanın mutlaka.
    Genelde ahlak sorunu var. Herkesin çalıyor ama çalışıyor hülo çektiği yerde hukuk ne arar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alito kullanıcısına yanıt
    Hocam dp 1.2 port ilede 30 hz üzerine çıkmıyor ki hepsiburada da farkında tamirli göndermişsiniz dedi kabul etmedi tam dolandırıcılar anlayacağın.
  • Konu hepsiburadaysa her şeye inanırım ben. 50 inç tv aldım bunlardan (dijitsu) ürün arızalı çıktı iade ettim. Şimdi paketi kaybettiler onu arıyorlar. 50 inç tv nasıl kaybedilir ya? Nasıl e ticaret sistemidir bu.
  • Muhtemelen çakalın biri sipariş verdi. Seri numarasını eski ekran kartına yapıştırıp iade etti. Sonrada kısmet size. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Muhtemelen çakalın biri sipariş verdi. Seri numarasını eski ekran kartına yapıştırıp iade etti. Sonrada kısmet size. Geçmiş olsun.
    Tahminim bu yönde ve hepsiburada daha önce iade edilip edilmediğini kontrol edebilir seri numarasından takibini yapabilir ama sıfır yardım günler geçti ne cevap var mesajlarıma ne bir bilgilendirme...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

    Tahminim bu yönde ve hepsiburada daha önce iade edilip edilmediğini kontrol edebilir seri numarasından takibini yapabilir ama sıfır yardım günler geçti ne cevap var mesajlarıma ne bir bilgilendirme...

    Alıntıları Göster
    Limango kapanmadan önce indirimden creative kafa üstü kulaklık almıştım. Fiyatı baya uygundu. Bi geldi küçücük dandik kulak içi kulaklık. Geldiği dakika iade ettim. Sizinki büyük şansızlık olmuş. Umarım sorunu çözerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 8 Haziran 2020; 20:29:31 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ses seda yok hepsiburadaya güvendiğim için hepsiburadadan satın aldım hala ne yardımcı olan var ne başka bişi inşallah hallolur saolun
  • Hb'ye bak sen. Bu tarz olaylar çözülmezse piyasadan silinir gider İnşallah.
  • Müşteri kadar Hepsibuarada da bu olayda ispatla mükellef bana göre ,kargo kamera kayıtları incelensin.Hem depo hem kargo şubeleri.Her kes de empati yapsın ,yarın sizin başınıza da gelebilir acı tecrübe ile empati öğrenmeyin.

    Hepsiburada karı gibi olmasın , diyelim ki müşteri kargoyu değiştirip böyle bir başlık açtı , lanet olsun al kartını da sus diyebilmeli varsayımdır.

    Amazon olsa sayflarca uzamazdı bu konu...İşte kurumsallık bunu gerektirir.

    Hepsiburada 5000 tl ye prestijini satmış oldu çok ucuza..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.