Şimdi Ara

SORUN HALLOLDU!!Hepsiburada Rezaleti!!! Ekran Kartı Aldım Kullanılmış ve Farklı Çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
10.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de hepsiburada mağazasından hdd aldım. Bozuk çıktı. Gönderdim siz yapmış olabilirsiniz o yüzden servise göndericez dediler. 3 hafta falan oldu artık soru sormaktan bıktım, onlar aynı cevabı vermekten bıkmadı. Cevapları sadece 22 hazirana kadar servisten gelmesi bekleniyor. Servis numarasını verin ben de takip edeyim diyorum, 22 haziranda gelecek iadeler kısmından takip edin diyorlar.. Şaka gibi oldu sizin başınıza geleni görünce de iyi yere bulaştık dedim. Gerçi benimki 330 tl sizin aldığınız kim bilir kaç bin TL dir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iste bu yuzden magazadan almali.hatta kutuyuda orada satis sorumlusunun onunde acmak lazim.

    konu sahibine gelen kart bildigin yuksek voltaj verilmis.vida kenarlari paslanmis.direnc lehimleri sararmis

    hatta kart nvidia bile degil.amd rx580 olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun hocam sorununuz en kısa zamanda çözülür inşallah birde hepsi burada tr nin önde gelen sitelerinden bu durum gerçekten şaka gibi metanetinizi koruyun iyi forumlar.
  • Çok büyük geçmiş olsun daha önce vatan vb gibi yerlerde garantilik sıkıntılarım ve mağduriyetlerim oluşmuştu sosyal medyanın gücü ile bir şekilde hakkımı savunabilmeyi başardım fakat sizin karşılaştığınız bu durum extrem şartlarda oluşabilecek bir olay konuyu yargıya taşımanıza gerek kalmadan (ki bence kalıcak) umarım mağduriyetiniz gidelir eşki forum ve twitterdan baskılayın olayı biraz verebileceğim tek tavsiye budur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Yuh!

    Mining'de mi kullandılar acep
    2070s mining te kullananın beyni yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

    2070s mining te kullananın beyni yoktur

    Alıntıları Göster
    "Pahalı ekran kartı" diye düşünen olabilir hehe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhequel

    hocam sen büyük oyun bozucusun herhalde baksana her şeyi görüyorsun. Adam dolandırıcılık yapsa burada kendini ifşa eder mi her yerde konu açar mı az kullanmak gerekiyor :)

    Alıntıları Göster
    Ben bu adam dolandırıyor demedim ama anlama kapasitene göre yazmamışım özür dilerim.

    Dedim ki, birileri bu kartı hb'ya çaktıysa ve konuyu açan arkadaşa denk geldi ve mağdur olduysa, o kartı çakan da bu foruma üyedir kesin demek istedim. Ayrıc başımıza geldi. Bu foruma da üye biri bizzat savcılığa şikayet ettiğim 3.5 sene hapis cezası aldı konusu da var zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben eskiden şubeden teslim alıp orada açıp kontrol ediyordum ürünü.

    Artık evde açarken video çekiyorum. En ucuz ürünü alsam bile video çekerek açıyorum. Satıcılar kadar satıcıları dolandırmak isteyen müşteriler de çok. Büyük ihtimal biri de hepsiburadayı dolandırdı. Adamlar hiç içine bakmadan iadeyi aldılar, stoğa tekrar geri koydular. Şimdi de kabak sizin başınıza patlıyor. Ama burada sorumlu olan Hepsiburada. Bir önceki iade işlemlerini kim yaptıysa bütün sorumluluk onun. Geriye dönük işlemlere bakılıp, iadeyi kim yapmış ona da dava açmalı. Tabi nasıl kanıtlanır orasını bilemem. Hepsiburada kendi içinde de problem çözme odaklı çalışsa, çalışanları başta savma iş yapamaz işte.

    Türkiyede alıcısı satıcı herkes fark etmiyor iki tarafta da dolandırıcı problemleri oluyor. Bu yüzden sizler ürün açarken mutlaka videoya çekin. Ucuz bir tripot alın telefon tutacak. Koyun masaya kargo poşetinin üstündeki yazıları okutun önce, faturayı çıkartın video da gösterin sonra poşeti yırtıp ürünü açın. Elinizde güzel kanıt olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Haziran 2020; 21:54:4 >




  • her zaman hepsiburada suçlu olmuyor burada konu açıp amazonu dolandırmaya kalkanlar olmuştu
    her zaman müşteri haklı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    "Pahalı ekran kartı" diye düşünen olabilir hehe

    Alıntıları Göster
    3800tl rx 5700 xt varken bunu alanında çok yok ama çaktırma :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka hesaptan aynı ürünü sipariş ver. Geldiğinde de kutuya hasar vermeden içindekini değiştirip gönder. İade et.
  • eskiden böyle şeyler olmuyordu iyice 3.dünya ülkesine döndük
  • Ya bunları çalışanlar falan mı yapıyor yutturabildiğine gönderiyor sanırım sıfır ürünüde kendileri alıyor olmasın.
  • Bu gibi durumlarda kart kullanılmış, bozuk, oksitlenmiş vs demek yerine beğenmedim, 14 gün içinde iade hakkımı kullanmak istiyorum demelisiniz.
    Üründe bir sorun var/arızalı/eksik vb. dediğiniz anda adamlara ürünü inceleme,servise gönderme, servis raporu alma vb. haklar tanımış oluyorsunuz.

    Bu yazımı kim görür bilmiyorum ama olay tamamen burada bitiyor.En baştan beğenmedim iade etmek istiyorum desen hiçbirşey diyemezlerdi.

    Umarım sorununuzu çözerler. Bence dolandırıcının biri hepsiburadayı dolandırmış. Kartı alıp eski kartı yerine yerleştirip, iade etmiş hepsiburada da kaç tane bu işlerden anlayan adam vardır ki iade almıştır direk. Onu da size yollamışlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 6 Haziran 2020; 22:27:58 >




  • Cidden hepsiburada bildiğin çöp oldu.Bir bu eksikti. :)
  • Hepsiburada ve diğerleri hepsi aynı. Amazon bu yüzden dünyanın en iyisi oldu zaten. Bu yüzden bir şey alınca ilk amazona bakıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz durumlarda firmayı itham etmek ya da firmanın doğrudan suçlu olduğunu düşünmek bence yanlış. Bu işin özünde kesinlikle başka bir bit yeniği var ve maalesef ülkedeki her şeyde olduğu gibi denetimsizliğin diz boyu olması sebebiyle son kullanıcı mağdur olmak üzere. Bu sorun mutlaka hepsiburada tarafından çözülür ama asıl çözüm; bu ürünün seri numarası üzerinden, şimdiye kadar taşıyan kargo elemanı, paketlemeye gönderen firma vb. elemanlarına kadar, hatta ve hatta daha önce satılıp, iade alınmış ve tekrar satılmışsa, satıldığı ve iade eden eski alıcıya kadar takibi yapılıp ilgili kişilerin gerekli cezaları almasını sağlamaktır.
  • beyler bu tarz hassas ve değerli diyelim alışverişte kargoyu adrese istemeyin kargo şubesine isteyin kargo şubesindede kutuyu açıp inceleyip ondan sonra teslim alıp en son imzayı atın

    kargo şirketindeki eleman biz bu şekilde teslim edemiyoruz falan der öyle birşey yok ücretini ödediyseniz kimlik tutuyorsa açıp inceleyebilirsiniz tüketici olarak böyle bir hakkınız var çünkü kargo adrese gelip sıkıntı çıktığında kamera kaydı yok bişey yok ispat etmeniz süreci uzatır vs vs taraflar imza atmasaydın derse ne diyeceksiniz

    en iyi ihtimalle en az bir ay bekleyeceksiniz şimdi oda göndericinin insafına kalmış hiç yenisini göndermeyebilirlerde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.