Şimdi Ara

Hepsiburada olumsuz yorumları yayınlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almış olduğum bir ürün hakkında yorum yaptım, satıcının kullanılmış ve üstünde çizik olan ürün gönderdiği hakkında yorum yaptım, fotoğrafta koydum ama yorumum yayınlanmadı. En azından başka alacaklara faydası olurdu ürünü iade ettim.

Edit:Yine başka bir şeye yorum yaptım, güzel yorum yazdığımızda aynı gün yayınlanıyor olumsuz yazınca bazen hiç yayınlanmıyor inceleniyor yazısında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin_01 -- 5 Ocak 2024; 9:45:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yorumumun yayınlanmaması olayı benim de başıma geldi. yorumu biraz düzenleyip tekrar deneyince yayınlandı.

evet HB bunu yapıyor ama bi yönden de anlıyorum. adamlar kendi sitelerinde kendi satışlarını tamamen engelleyecek yorumlar istemiyorlar yoksa cidden iş yapamazlar. diğer alışveriş siteleri de böyledir eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide eğer iadenizi kabul edindi ise o zaman yorumu yayınlamıyolar. ve bu yaptıkları çok mantıksız değil. adam bu tarz kullanılmış ürün yollama olaylarını yanlışlıkla olmuş gibi değerlendiriyor ve iade etmeni sağladığı için senin sorununu çözmüş olduğunu varsayıyor. bu nedenle satıcıyı bu olay üzerinden itham eden yorumunu yayınlamıyor.

ilk başta gıcık olmuştum ama sonra düşündüm, iade etmişim paramı hemen geri almışım, çok da umrumda değil gerisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığın engellenen yorumu paylaşırsan niçin engellendiğini belki söyleyebiliriz Çoğu kişinin başına gelmiş, epeydir başıma gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trendyol bu konuda zirve. bütün yorumları bot. eşime aldım, bohçama aldım, oğluma aldım. tüm ürünlerin puanı yüksek.

hepsiburada bunu trendyol kadar yaygınlaştırmamış ama onlar da bot işine girmiş.

mümkünse ürünün yorumlarını amazondan okuyup, nerede ucuzsa oradan alıyorum.

• Ben yaklaşık 7 sene önce trendyoldan iPhone kulaklık aldım sahte yolladılar diye yorum yaptım, yorumunuz satıcıyı kötüledigi için yayınlanmadı dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 27 Aralık 2023; 9:42:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda Amazon gerçekten de iyi, alışverişlerimi mümkün olduğunca ordan yapmaya çalışıyorum. Hepsiburada satıcılarını koruyabilir ama aynısını yapmaya devam ediyorlar daha önce de sahte ürün göndermişlerdi, satıcı yine satışa devam ediyor.

İade süreçlerinde hiç sorun yaşamadım ama bir ürünü aldıktan sonra bu süreç 2 haftaya kadar sürüyor ve aldığımız ürün zamlanıyor zararı yine bize oluyor bir de boşuna zaman kaybı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar trendyolda satış yapmaya başladım. allah kimseyi düşürmesin buraya. başkada bişey yazmayayım.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 🙂

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    İnsanlar güven problemi yaşadıpı için bu tip platformlara paralar ödeyerek aracı yapıyorlar işte. Karşılıklı güven olsa zaten bu platformlara ihtiyaç kalmaz aradaki komisyonlar kalktığı için müşteriler daha uyguna alabilirdi.
    Satıcının no sunu müşterinin no sunu sır gibi saklıyorlar acaba neden 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

180 liraya ürün satıyorum. mağazama gelen müşteriye 70 tl den veririm. hemde kafam daha rahat olur. dediklerinize imzamı atarım. hani tv lerde aracı aracı diye haber yapılıpda kimse gösterilmiyordu ya. aha da anası burası.yok böyle bir soygun hocam. adamlar dükkanımdaki malımı kendileri yönetiyorlar. daha neler yazarımda neyse.....

• Daha 5 gün önce 1 yıldızlı değerlendirmem sorunsuz yayınlandı. HB yorumlarına güvenilir. Trendyolda bir ürün 4,9 bile alsa güvenmem.

• Hbde çoğu yorumu siliyor ama listenin başında n11 var satıcı sana ürünü sattıktan sonra hiç bir şekilde iade edemiyosun ağzında kuşta tutsan satıcının insafına kalıyosun isterse bozuk olsun isterse başka ürün olsun farketmiyor n11 her türlü satıcıyı koruyor ve sahte yorum n11'dede çok var.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tek memnun kaldığım yer amazon. Hbde ne zaman alışveriş yapsam diğer satıcılar, ya açılmış ürün gönderiyorlar ya da kopya olan ürünler gönderiyorlar iade sürecinde sıkıntı olmuyor o konuda iyiler ama mağduriyet olduktan sonra bir anlamı kalmıyor.

• sezgin_01 S kullanıcısına yanıt

Aynen amazon hb tek geçerim sorunda çıksa iadeyi mecbur alıyolar destek veriyorlar n11 gibi aradan çekilip hakkınızı dava açarak arayabilirsiniz gibi saçma sapan cümleler kurup kaçmıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.