Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Yeni Kargo Ağı HepsiExpress (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
33.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yurtiçi kargo evde bulamıyordu, kargoyu şubeye bırakıyordu. Bunlar evde bulamayınca kargoyu hemen geri iade ediyorlar.



    yurtiçi kargoya alternatif çıkardılar, ama bu onlardan beter. bulaşmayın. alternatifi varsa onu seçin.



    evet alternetif olarak yurtiçi kargo seçilebiliyorsa onu seçin. ciddiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan var mı bunu izmitte oturuyorum bende de bu vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 sında verdiğim sipariş bugün pazar itibariyle bunlara verilmiş bakalım ne zaman elime geçicek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam geç vakit sorunsuz geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en uzun gece indiriminde logitech kulaklık aldım. kargo şirketi seçimi çıkmadı . neyse aldım gece 11 felandı. ertesi sabah teslim oldu::) mesajları kontrol ettim hepsiexpresle teslim edilmiş.ücretde almadı çünkü kapmpanyada imiş. ama dün telefon aldım 8 tl hepsiexpress için ücret ekledi olsun bence süper oğlum acayip sevindi eski kulaklığı bozulmuştu çünkü.
    batmadan önce bimeks yapıyordu böle bişey. bence güzel bir hizmet.
    yalnız dikkat edin satıcı hepsiburada olursa hepsiexpressle gönderim yapılıyor. sırf yılbaşı hediyesi diye dün aldığım telefona 50 lira fazla verdim yetişssin diye. hoş vatandan alsam 250 tl kazık yiycektim:))
  • güncel
    2 haziranda verdiğim sipariş 3 kere kapıma gelip geri donmus (yersen)
    ne not var ne adres en azından digerleri not bırakıyorlardı surada sube gel al diye
    bunlarda sube var mı o bile belli değil
    sonuc; iptal oldu siparisim para iadesi yaptılar
    bir daha kullanmam onermiyorum.
  • İzmit'te oturan biri olarak oldukça beğendiğim bir uygulama. Hepsiburada'nın ana deposu Gebze'de ve akşam 23'e kadar verdiğim birçok sipariş sabah 11'e kadar teslim edilmiş oluyor.
  • gece saat kaça kadar teslimat yapıyorlar? Hızlı gönderi ve standart teslimat seçtik hala bir ses yok. Bakalım ne olacak
  • Bu vakte kadar sıkıntı yaşamadım. Umarım bundan sonrada olmaz.
  • Saat sabah 4te kargoya vermişler. Akşam 10 oldu hala gebze'den ankara'ya gelecek. Sabah 4te kargoya verilmesi acaba yalan mı ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper hızlı gönderi den cumartesi sipariş verdim Ankara'da yaşıyorum Daha önce şöyle oluyordu Cumartesi sipariş verilince anında kargoya verilir pazartesi sabah şubeden veya akşama kadar adresten alıyordum Bu alışveriş için Cumartesi sipariş verdim ve perşembe günü elime geçti Pazartesi salı çarşamba ise sürekli dağıtıma çıktı bugün teslim edilir diye mesaj geldi Ben geleyim alayım dedim olmaz diyorlar telefon ver dedim yok diyor :) Hepsiexpres değil adı hepsirezalet olmalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir oluşum. Mantıksızlar ve yetersizler.

    Yalnız yaşıyorum. Çalışıyorum, gündüz evde kimse yok.

    Diğer kargo firmaları sizi evde bulamadık diye, kargomu alıp şubeye götürüyor, ben de cumartesi günü gidip teslim alıyorum.

    Ancak bu arkadaşların bir şubesi yok. Evde yokum ve bir daha da evde olamayacağım, boş yere gelmeyin diyorum. Haliyle benim kargoyu alıp götürüyorlar, sonra da bizim ürün iade oluyor...

    Boş yere zaman kaybı işte...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar rezalet bir kargo olmaz hepsiburada benim için bitmiştir, çinden aldığım ürün daha çabuk geliyor normalde ankaraya 7-8 saate teslim edilecek ürün 26 kasımdan beri yolda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliyuksel06

    Saçma sapan bir oluşum. Mantıksızlar ve yetersizler.

    Yalnız yaşıyorum. Çalışıyorum, gündüz evde kimse yok.

    Diğer kargo firmaları sizi evde bulamadık diye, kargomu alıp şubeye götürüyor, ben de cumartesi günü gidip teslim alıyorum.

    Ancak bu arkadaşların bir şubesi yok. Evde yokum ve bir daha da evde olamayacağım, boş yere gelmeyin diyorum. Haliyle benim kargoyu alıp götürüyorlar, sonra da bizim ürün iade oluyor...

    Boş yere zaman kaybı işte...
    Yakın zamanda buna benzer bir durum yaşadım.

    Siparişi vermeden önce mh ile görüştüm, sepet tutarını sordu ve öğrendikten sonra (yaklaşık 550tl idi) hesabıma 10,90TL'lik çek tanımladı ve ertesi gün teslimat / 18.00-23.00 saat aralığını seçerek sipariş verdirdi. Sanırım tutarın çokluğu değil de ücretsiz kargo sınırında olup olmadığı önemli burada.

    İlerideki siparişleriniz de siz de bir şansınızı deneyin derim hocam.




  • kargo ağı diyorsunuz ama sadece belli şehirlerde varmış
    anlaşılan hb. kargo ücretlerini de kendi kazancına katmaya çalışıyor
  • Hepsiburada önce insana müşteriye değer verme konusunda expresleşsin. Servisin değişim raporu verdiği bilgisayarımı sözde açılmamış sıfır ile değiştirecez dediler. Fakat bana gönderdikleri jelatini kutusu açılmış belkide çok kullanılmış tamir görmüş bilgisayara benziyordu. İlk aldığım günkü sıfır bilgiyar gibi değildi. Ben değişime bilgisayarımın çantası dahil bütün aksesuarlarını göndermiştim . Ama onlar bana çantamı göndermediler. Aradığımda ise teknik servisten isteyin dediler, teknik servisi aradığımda onlarda hepsiburadadan almışsın pc yi git onlardan iste dediler. Resmi distribitör penta da aynı bahanelerle beni başlarından savmaya çalıştılar. Hele bide şu genelmüdürlükten arıyorum diyen hepsiburada sosyalmedya sorumlusu bayan resmen beni dövecekmiş gibi çok kaba sinirli mişteriye önem vermeyen tarz da konuştu. Ürünü eksik gönderilen benim, suçlu olan da benim onlara göre. Kendi paramızla rezil olduk resmen. Çantamı resmen gaspettiler. Bir çanta için bu kadar yaptıkları rezalete bakın. Bunlardan alışveriş yapmakla suç işlemişim meğerki. Şimdi diyeceksiniz bir çanta için mi bu kadar dil döküyorsun. Taibiki hayır . Müşteri yerine koyulmak istiyorum sadece. Müşteriye kibarca insanca davranılması gerektiğini ben mi öğreteceğim. Başka insanlar mağdur olmasın diye yazıyorum bunları. Satış yaparken, kampanya yaparken, efsane yapmacıklarla dünyanın en insancıl kibar insanı oluyorlar. Satış sonrasında ise teknik destek garanti değişim gibi durumlarda dünyanın en kaba insanı olabiliyorlar. Müşteriye resmen yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar. Kargoları çok hızlı express hızlarla taşımak marifet değil güven sadakat taşımak daha önemli . Keşke taşıma hızlarından çok insan ve müşteriye önem verselerdi.




  • 28 Kasım'dan beri ürünü teslim edemediler tahmini teslim tarihi 20 Aralık görünüyor. Hepsijet hepsikaplumbağa çıktı. Ürün daha bana ulaşmadan eskidi hepsiburadadaki fiyatı ben ürünü teslim almadan düşmüş. Bu konuyla alakali mesaj attim ama ürünü satin aldığım fiyatin geçerli olacağını söylüyorlar. Siparisi iptalde edemiyorum. Çin'den alsam muhtemelen daha hızlı gelecekti siparişim. Ankara yenimahalleye 20 gunden once teslimat yapamiyorlar. Trendyoldan başka sitelerden aldığım ürünlerin hepsi geldi. Trendyol kargo buna 5 basar. Hepsi express hep yavaştı ama iyice bitmiş artik hepsiburadadan alışveriş yapmama sebebi oldular...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 12 Aralık 2019; 16:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Aralık saat 19 sularında sipariş verdiğim ürün 10 Aralık saat 4 buçuk gibi kargoya verildi diye bilgi geldi. Ama ürün hala gelmedi ve tahmini teslim 23 Aralık gözüküyor. Bu tarihin en son teslim tarihi olduğunu yazmışlar ama sanki ellerinde olmayan ürünü satmışlar da tedarik edene kadar bekletecekler gibi bi his var içimde. Satıcı hepsiburada olduğu için yadırgadım açıkçası. O kadar güvenip sipariş verdik. Başka satıcıda 101 TL olan ürünü güvenip 116 TL'den sipariş verdim. Eğer yarın da gelmezse mağdur edilmiş olacağım. Hepsiburada satıcı ismi artık çok birşey ifade etmiyor benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 kasımda ürünü sipariş etmişim Hepsiburada ya.... normalde 4 Aralık teslim gözüküyordu. Tabi ki teslim o tarihte gerçekleşmedi. Hepsiburada ve hepsijet kaç sefer aradım... genelde de ya dakikalarca telefonda bekliyorsunuz ya da hattan düşüyorsunuz. Çok şükür bugün teslim olacak diye mesaj geldi. Bir an içimde çılgın bir sevinç ve heyecan duygusu.... ama niye sevinirsin ki... sorun çıkacağı belli. Kargocu arkadaş tanımadığım bir kişiye teslim etmiş... sorun yine devam ediyor. Bakalım sonu nereye varacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r-is

    9 Aralık saat 19 sularında sipariş verdiğim ürün 10 Aralık saat 4 buçuk gibi kargoya verildi diye bilgi geldi. Ama ürün hala gelmedi ve tahmini teslim 23 Aralık gözüküyor. Bu tarihin en son teslim tarihi olduğunu yazmışlar ama sanki ellerinde olmayan ürünü satmışlar da tedarik edene kadar bekletecekler gibi bi his var içimde. Satıcı hepsiburada olduğu için yadırgadım açıkçası. O kadar güvenip sipariş verdik. Başka satıcıda 101 TL olan ürünü güvenip 116 TL'den sipariş verdim. Eğer yarın da gelmezse mağdur edilmiş olacağım. Hepsiburada satıcı ismi artık çok birşey ifade etmiyor benim için.
    Diye mesaj atmıştım. Hala hiç bir kargo hareketi yok. Üstüne tahmini teslim tarihi 23'den 24'e ötelenmiş. Daha önce aldığım bir üründü. Yorumlara yazdım olanları. Bakalım 5 iş günü içinde yayınlamaya yürekleri yetecek mi?

    Bu arada ürün Total Quartz Ineo Ecs 5-30 motor yağı. Sipariş edecek olan varsa hepsiburada ürünü göndermeyebilir. Ben ta pazartesi sipariş verdim gelmedi. Bugün bakıma sokacaktık güya arabayı. Kargoya verildi dümenleriyle oyalanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 14 Aralık 2019; 11:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.