Şimdi Ara

Hepsiburada laptop aldim iade ile ilgili yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, hepsiburada’dan bir laptop aldim ancak urunde 1 adet olu piksel mevcut. Urunle ilgili olarak iade edersem 3 pikselden asagisini kabul etmiyoruz vs diyebilirler bu yuzden sizce normal olarak urunu begenmedim diye iade edebilir miyim? Yada nasil bir yol izlemeliyim sizce?

Acil yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

öyle yazıyor sitede.değişim yapmazlar zannetmiyom, ölü piksel 1 tanedende bişey yapmazlar.velhasılı göze batmayan bi yerdeyse kullanın gitsin.hee bide şurası var siz paketi açılmış bir laptobu almak istermiydiniz orasıda var.
  • koşulsuz olarak iade edebilirsin. kabul etmek durumundalar. kutusunu açmadan ölü piksel olduğunu anlayamazdın. eğer kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvur oradan alırsın ancak. ölü piksel olduğunu belirt.
  • İade edebiliyorsunuz bende ekran kartı aldım rtx 2060 eve geldi bilgisayarıma taktım yazılımla ilgili bir problem varmış bilgisayarım görmedi ekran kartını bende 1 gün sonra istemiyorum vazgeçtim diye geri yolladım aldığım firma ile de görüştüm iade aldilar. Herhangi bir problem yaşamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beğenmedim de iade et en kolay yöntem, sorun belirtirsen servis vs karıştırırlar işin içine uzar gider. paketin açılmış olmasının önemi yok 14 gün koşulsuz iade hakkın var.
  • Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Hepsiburada ile görüştüm ve tasarımı beğenmedim diyerek ürünü satıcıya ilettim ama hepsiburada, ürün muhtemelen geri söner kutusunu açmışsınız dedi. Google yorumlarından da okuduğum kadarıyla satıcı da sıkıntı bu durumda reddederlerse tüketici heyetine gideceğim. Bu durumda haklı olur muyum sizce?

• mrt2658 m kullanıcısına yanıt
    Ben de gecen ay almıştım bir laptop beğenmedim iade etmek istediğimi belirtim hepsiburadaya . 3-4 defa aradım mesaj attım falan hiçbir şekilde iade almayız dediler ben de THHye başvurdum şuan hbnin savunması istenmiş durumda eğer olumlu sonuç çıkarsa iade edeceğim. Sen de hemen 14 gün dolmadan THHye başvur sonuc alırız belki

• Ürünü bugün yolladım , şimdi 2 gün içerisinde cevap gelecek. Cevap olumsuz olursa thh’ye gideceğim ben de. Benim ürünü hepsiburada satmıyor. Bakalım sonuç olumsuz olur olmaz başvurucam.

• mrt2658 m kullanıcısına yanıt
    Aldığınız firma ile de arayıp görüşün.Daha hızlı sonuç alabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.