Şimdi Ara

Hepsiburada garanti anlayışı!!! Şaka gibi cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. 26 Nisan 2018 yılında Corsair Hx-1200w model psu aldım. gel zaman git zaman 2 hafta önce psunun bir pci-e slotunun çalışmadığını ve bir slotdaki kablonun ve psu kısmındaki yerdeki kablonun eridiğini gördüm. 1,5 sene mining işlemi yaptığım için bunun da etkisi olmuştur tabi. 950-1050w arasında çalışıyordu diye hatırlıyorum. ancak ne olursa olsun garanti prosedürünün işlemesi gerekmektedir. miningi belirtmemin sebebi kablo erimesidir.


    her neyse başvurumu yaptım. birkaç gün sonra corsair üzerinden RMA takibi de başlattım. corsair resimleri vs istedi ve hepsiburada'dan önce ürünü kabul etti. ürünü DHL ile gönderebilmem için kargo bilgilerini bile verdiler. düşünün ürün hollanda'ya gidecek ve cebimden 1 kuruş bile çıkmayacak.


    bakın aşağıda adamlara arz ederek onarım talebinde bulundum.


    bugün de aşağıdaki mail geldi. şaka gibi bir cevap. hayır ürünü açmadan kullanma yöntemi var da ben mi bilmiyorum. ürünü kullanmayacaksam süs diye mi koyayım. ne yapayım anlamadım.


    şimdi her 2 durumu karşılaştırın. birisi müşteriyi enayi yerine koyar, diğeri de baştacı yapar. tabi hepsiburada'ya okkalı bir cevap yazdım whatsapp üzerinden.





    Hepsiburada garanti anlayışı!!! Şaka gibi cevap



  • Dünyada tüketicinin en çok ezildiği ve mağdur olduğu ülke olabiliriz.


    2016 da RX470 lerin ilk çıktığı zamanlar amazon amerikadan RX470 gaming x aldım fakat ürün kargoda kayboldu ortalama 45 gün kadar mağdur oldum sonra dediler hızlı kargoyla yenisini gönderiyoruz 10 gün sonra bir baktım ikisi birden geldi. Döndüm adamlara dedim kaybolan kargo da geldi elimde 2 kart oldu dedikleri cevap şu; mağduriyetiniz için özür dileriz o kart da sizde kalabilir  


    Dünyada eşi benzeri olmayan bir hizmet. Amazondan şaşmayın.

  • Müthiş Hepsiburada garanti anlayışı!!! Şaka gibi cevap 

  • Bu yüzden TR'den hiç bir ürünü almamaya çalışıyorum, verdikleri cevap cidden rezillik !

  • Dünyada tüketicinin en çok ezildiği ve mağdur olduğu ülke olabiliriz.


    2016 da RX470 lerin ilk çıktığı zamanlar amazon amerikadan RX470 gaming x aldım fakat ürün kargoda kayboldu ortalama 45 gün kadar mağdur oldum sonra dediler hızlı kargoyla yenisini gönderiyoruz 10 gün sonra bir baktım ikisi birden geldi. Döndüm adamlara dedim kaybolan kargo da geldi elimde 2 kart oldu dedikleri cevap şu; mağduriyetiniz için özür dileriz o kart da sizde kalabilir Hepsiburada garanti anlayışı!!! Şaka gibi cevap 


    Dünyada eşi benzeri olmayan bir hizmet. Amazondan şaşmayın.

  • Sat sonra yat modunda herhangi bir sorunda sagir sultan olurlar. En ucuz satan büyük firma olsada korkacaksın. Satış sonrası teknik destek garanti sıfır.

    Benim değişim raporu verilen pc mi eski tamir görmüş biriyle 3 ay sonra güç bela değiştirdiler. Oda gene sorun çıkarıyor.

  • Kendileri ne yazdiklarinin farkinda olmayabilir, bana hazir text gibi geldi... Siz telefonla tekrar arayin, yetkili birini rica edip durumu anlatin. Boyle bir cevap olamaz, bir yanlislik vardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 24 Temmuz 2021; 3:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu’yu açtın mı açtıysan belki onu belirtmek istemişlerdir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar psu yu açmadım. corsair RMA ile sıfır ürün gönderildi. türkiye garantisi pek bir anlam ifade etmiyor sanki. mümkün mertebe corsair markası tercih ediyorum artık. diğerlerine göre pahalı olsa da garanti anlayışları takdire şayan

  • bana da hollanda'dan göndereceklerdi, 2-3 hafta yazıştık, arızalı ürünü istemeden amerika'dan gönderdiler.


    gerçi refurbished idi, aynı arıza gene onda da vardı.. niye yazdım ben bunu şimdi?Hepsiburada garanti anlayışı!!! Şaka gibi cevap 

  • tahminimce deneyimsiz biri yazmış sana

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.