bazı yerlerde hiçbir şekilde fatura göndermediklerini duydum birisi telefon almış garanti için fatura istemişler ancak HB fatura vermediğimden garantiye gönderememiş fatura göndermiyorlarmı gerçekten ? telefon almayı düşünüyorum ama eğer öyleyse kesinlikle oradan almam
elektronik fatura düzenleniyor artık arkadaşım
sayimss
kullanıcısına yanıt
onuda göndermemişler. benim garantilik durumum olunca bunlarda fatura isteyince mail mi atacağım ozaman ?
büyük ihtimal spam kutusuna takılmıştır, hesabım kısmında elektronik faturalara erişebilirsin diye tahmin ediyorum en olmadı bir eposta atar tekrar istersin
sipariş detayları sayfasında "fatura"ya tıklayarak indirebilir ya da yazdırabilirsiniz.
muhalif46
kullanıcısına yanıt
umarım öyle fatura sorunu yaşamayız kendileri ile yada bunu diyen arkadaş yalan söylüyor ben anlamadım birşey kim doğru kim yalan söylüyor anlaması gerçekten zor
en son 2 ay önce alışveriş yaptım kutu üzerinde sadece sevk irsaliyesi vardı faturamı mail yolu ile yolladılar böylesi daha güzel her daim mail kutumda
cihanda
kullanıcısına yanıt
garantide isterlerse nolacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Master Mirror
umarım öyle fatura sorunu yaşamayız kendileri ile yada bunu diyen arkadaş yalan söylüyor ben anlamadım birşey kim doğru kim yalan söylüyor anlaması gerçekten zor
hepsiburada gibi bir şirketin böyle bi şekilde vergi kaçırması imkansız. üstte arkadaş yazmış sipariş detaylarında faturanın çıktısı alınabiliyor diye. telefonu servise hb aracılığıyla da gönderebilirsin, onlar fatura gibi resmi işleri hallediyorlar.
quote:
posta kutunda göremiyorsan siparişlerim bölümünden sipariş detayına gir
orada fatura seçeneği var tekrar adresine gönderebilirsin
resmi belge niteliği taşıyor
garantilik bir iş olduğunda maildeki fatura pdf nin çıktısını alıp veriyorum en azından kağıttaki gibi silinme derdi yok
quote:
öyle bir durum olursa telefonu hb ye gönderirsin sorun kalmaz, ama fatura göndermedilero layı yalan. nerede okudun bilmem de ufaktan sallamış.
Hocam son 2 siparişimde benim de ayrı fatura gelmedi. Faturayı etiket yapmışlar, kutunun üstüne basmışlar.
İade için de alan yapmışlar etiketin üzerine.
Elektronik fatura elbette var. Ona her zaman erişebilirsin ve çıktısını alabilirsin.
quote:
yalan söylüyor hocam. Efatura yolluyor en kötü sipariş detayları kısmından faturayı maile göndertebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme