Şimdi Ara

HEPSİBURADA ESKİ TELEFON FİYATI KADAR HEDİYE ÇEKİ (KENDİLERİ BELİRLİYOR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
21.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yakın zamanda telefon değişimi yapan var mı?
  • yakın zamanda telefon değişimi yapan var mı? ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 17 Haziran 2019; 0:27:34 >
  • Aynen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben 25.11.2019 günü ıphone7 32 gb telefonumu gönderdim

    - Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle göndermeyin..

    - Herkes kendi malını över haklısınız ama benim telefonum gerçekten temiz, 3 yıllık 1 gün bile kılıfsız kullanmadım, günün birinde telefonu temizlerken elimden masaya düştü ses açma kapama olan yerde çooook küçük bir çizik oluştu onun dışında tüm tuşları çalışır ekranda ölü piksel yok, pil durumu %82

    telefonu vodafona götürdüm 1800 verdi, bende hepsiburadaya baktım 2000 tl veriyor buraya göndereyim dedim. meğer hepsiburadaya değil EVOFONE diye bir firmaya gönderiyormuşuz.

    Neyse cuma günü (29.11.2019) geldi beni arayan soran yok... biliyorsunuz o günde çoğu telefon indirimde. Bir an önce çeki alayım telefonu sipariş edeyim diye bekliyorum.
    Hepsiburada müşteri hiz. aradım dediler bizimle alakası yok EVOFONE firması değerlendirip sizi arayacak. neyse bende 29.11.2019 günü saat 11.00 de EVOFONE numarasını bulup aradım bir bayan çıktı muhtemelen ağda yaparken telefona cevap verdi gayet rahat, şuan teknik servis toplantıda bugün içinde mutlaka arayıp bilgi verirler dedi.
    İŞLER ŞU ŞEKİLDE YÜRÜYOR: evofone telefona bakıyor şu kadar arızası var şu kadar para veririm diyor.

    Neyse saat 17.00 oldu tekrar EVOFONE aradım, dedem "bugün indirim günü bir an önce cevap verin lütfen" tabi bunlara bağlanmak için en az 8-9 dk müzik dnliyorsun.
    Neyse arayan soran yok. İndirimler bitti cumartesi yani 30.11.2019 günü saat 10.00 da beni aradılar

    - telefonda çizikler ve ezikler var ayrıca telefonun bataryası kötü ve birtakım masraflar var dediler sizin telefona 1600 TL verebiliriz dedi... Bende "dalga mı geçiyorsun ne ezigi 0.05mm gözle bile zor görülen çiziği mi söylüyorsun" velev ki çizik ve göçük var o var 1900 TL vermesi lazım (hepsiburadanın sitesinde işaretlediğinizde ona göre fiyat veriyor) ayrıca pil ile ilgili herhangi bir işaretleme yok kaldı ki pil ömrü de iyi.
    Neyse ben telefonu geri istiyorum dedim. Fiyatı az mı buldunuz dedi? yok ebeni diyecektim ... tabi ki az buldum dedim . Ben yetkilimizle görüşeyim birazdan ararım dedi... yaklaşık 25 dk sonra aradılar 1750 TL fiyat veriyoruz dediler ... Dalga mı geçiyorsunuz dün yani cuma indirimlerinin olduğu gün aramadınız şimdi arıyorsunuz bi de mahalle bakkalı gibi pazarlık usulü çalışıyorsunuz dedim . Telefonu geri istedim..

    Bakalım telefon ne zaman gelecek ...

    Aman dikkat bunlara kanıp telefon göndermeyin..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.