Şimdi Ara

Hepsiburada değişim sorunu, ben mi çok ısrarcıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta kablolu mouse aldım, mouse arada tıklıyor, arada tıklamıyordu. Önceki faremde arada bir takılma sorunu yapıyordu. İkisi üst üste denk gelince anakartta sorun var herhalde dedim. Çarşamba günü msi'ya yolladım anakartı. Bugün arkadaşın laptobuna taktım hepsiburadadan aldığım fareyi. Baktım burada da aynı sorun. 20 tıklamadan 1 tanesi işlemiyor. Hepsiburadayı aradım, tarafıma ayıplı mal gönderildiğini değişmesini istediğimi söyledim. Değişim olmadığını, onarım veya iade işlemi olduğunu söylediler. Ben bu ürünü indirimdeyken bedava kargo olduğu şeklinde aldım. İade işlemi yaparlarsa tekrar bu ürünü sipariş ettiğimde cebimden fazladan para çıkmış olacak. Onarımı hiç düşünmeden istemedim zaten, ayıplı malı onarıp tekrar tarafıma yollamaları mantıksız geldi, 2 hafta sonra tekrar bozulmayacağını nereden bileceğim. Telefonda o kadar söylememe rağmen ikna edemedim. "Tarafıma ayıplı malın gönderilmesi benim suçum değil, ben bu ürünün sorunsuz olanının tarafıma verilmesini istiyorum" gibisinden konuşsam da hep aynı şeyi söylediler. En son takım liderleri varsa liderlerinin aramasını söyledim, not aldılar. Bakalım, ikna etmeye çalışacağım. Daha önce böyle sorun yaşayan varsa yol gösterirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beklenen Adam -- 30 Aralık 2016; 14:18:46 >

• böyle durumlarda "ürünü beğenmedim cayma hakkımı kullanmak istiyorum" diyeceksiniz.

ürün değişimi vs kesinlikle yapmazlar ONARIM desen 1 aydan önce bakılmaz
    bakıldığında kesinlikle iadeden başka çareleri de yoktur

hepsiburada eskisi gibi değil memnuniyet mutluluk yok şişirme fiyatla: hepsiburada bitmiş!

çek mek veriyo ayağına alışveriş yapardık onu da bitirdiler cazip yanı kalmadı
    hepsiburadadan 2017de kesinlikle uzak durmak lazım

değişim olmayan alıcıyı mağdur eden saçma sapan bi site hepsiburada

YAMAHA PACIFICA 112 JMX &amp; ROLAND CUBE-20X
    SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
    TIKLA &gt;&gt;&gt; 2.EL DÜKKANIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.