Şimdi Ara

Hepsiburada daki PS4 NTSC-J (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki baktınmı kutusuna ? Bölge olarak ne yazıyordu ? Merak ettim acıkcası :D
  • Konsolun kendisinin atına baktım. Asia (japon) bölgesi içindir gibisinden bir ifade vardı. Altında da bir kod yazıyor idi..
    Ama kutusunu incelemedim açıkçası. Konsolun altında böyle bir ifade görünce zaten başka kanıta ihtiyaç duymadım. Ancak bölge ile ilgili birşey yazmıyordu. Keşke heyecana gelip kargoya yetiştireceğim diye acele etmeseydim de konsolun ve numaraların kutunun resimlerini çekse idim
  • Şu konuyu görünce hepsiburada-vatan-teknosa dan almaktan vazgeçtim. Zaten Sony türkiye ile yaptığım görüşmede . Sony türkiyenin yani sony servislerinin sadece kendi ithalatlarına servis sağladığını bizzat kendilerinden öğrendim. ps1-ps2-ps3 aldığım spotçudan ps4 dü de alacağım inş.
  • Geçmiş olsun hocam kendinize ceza vermeyin. Sonuçta sizin yaptığınız bir hata değil ki ? Hepsiburada'ya güvenmişsiniz. Sizin suçunuz ne onu anlamadım? Garanti bölümündede 24 ay garanti yazıyor ama paralel ithalat demiyor. Çok zor değil oraya 2 kalemde ürünün yurtdışından geldiği ve pal olmadığını belirtmek. Bunun faturasını siz değil, onlar ödesin. Hemen şuanda müşteri hizmetlerine mesaj gönderip durumu anlatın onlar zaten gerekli yönlendirmeyi size yapacaktır. İade işlemlerini gözünüzde büyütmeyin Fatih Terim reklamlarından oynadıktan sonra epey düzeltti kendini hepsiburada. Misal geçen ay Sony Xperia telefon aldım, ben aldıktan hemen sonra Şarj Dock ürünü hediye vermeye başladılar. Mesaj attım dedim ben aldıktan sonra böyle kampanya oldu nerede benim şarj ünitem ? İki gün sonra ücretsiz adresime çıkarttılar, şuan kullanıyorum. Açıkcası şu işlemi yer yüzünde yapacak bir site varsa amazon'dur. Pişmansanız iade süresini geçirmeyi beklemeyin.




  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Kendime kızdığım nokta şu, bu kadar parayı (sonuçta kolay kazanamıyorum) bir kalemde harcarken nasıl olurda araştırmadan sormadan alırsın. En azından müşteri hizmetlerine telefon ederek ürünün PAL mı euroasia garantili mi olduğunu öğrenmem gerekirdi. Ama ben PS4 almanın heyecanıyla hiç düşünmedim gerisini..
    Konsolu ilk elime aldığımda power kablosunun piriz kısmında üç tane çıkış olduğunu gördüm. Bunu çevirebileyim diye konsolun içerisinden birde şu resimdeki gibi bir aparat çıktı.

     Hepsiburada daki PS4 NTSC-J


    Garanti belgesi ithalatçı firmanın idi bunu da kutuyu açtığım gün farkettim. Ama bunların hepsini görmezden gelerek konsolu kurdum ve oyunları oynamaya başladım. Taa ki X - O olayının NTSC-J versiyonu konsollarda olduğunu öğrenene kadar.
    Bunca şeye rağmen at gözlükleri ile olaya bakarak bu kadar saf ve naif olabilmeme kızıyorum ancak dediğiniz de çok doğru. Benim suçum ve hatam var tabii ama çakal bir firmanın yanına kar da kalmamalı bu olay.
    Para iadesini aldıktan sonra ilk işim euroasia garantili bir konsol almak olacak. Aldığım yere de başımdan geçen olayı anlatacak ve hatta sony ye de bir mail atacağım!




  • Bu konuda çok dikkat etmek gerekiyor,artık firmalar çekti kupondu yok bilmemne para puandı diyerekten insanları kandırıyorlar,paralel ithalat dese ntsc dese eminim kimse almayacak o yüzden zaten bu tür bilgiler ürün sayfasında yeralmıyor sadece sorarsanız söyleniyor,bunlarda bunu bildikleri için bilmeyen kullanıcıya itekleme derdindeler,millet çünkü aaa kuponu var aaa çeki var aaa bilmemnesi var diye kanıp alıyor,ps4 okadar inciği cincığını bilmeyen adamda mutlu mesut devam ediyor zaten,hani hiçbirşeyi bilmiyorsanız bile tavsiyem sorun en basit şeyleri sorun nedir mesela;

    Cihazım bozulursa bunu nereye vereceğim garantisi sony türkiye mi ? sony'e gitsem yardımcı olacaklar mı ? zaten bu ve benzeri soruyu sorarsanız ne olduğunu az çok anlayacaksınız ama insanlar sormuyor üşeniyor,kafanızda ne soru işareti varsa mutlaka sorun telefonları vardır açın sorun teyit ettirin vs. sonrası çünkü daha zor,iade işleri vs. sıkıntı çekmeyin boşuna derim.




  • Haklısınız hocam. Ama işte bir musibet bin hatta yüz bin nasihate bedeldir. Benim burada bu konuya açma nedenim de bu zaten. İnsanlar benim gibi güvenmesin hepsiburada ya ve mutlaka sorsunlar.
    Fiyatı direk 1350 tl olsa idi şüphelenebilirdim ancak 1599 tl den indi yazınca bende garantisinin sony olduğunu düşündüm işin doğrusu. Belki o bile bir pazarlama stratejisi.
  • hocam hepimiz hepsiburada iyi diye yanılıyoruz hepimiz hepsi burada iyi orjinal gönderecektir kesin falan filan diye düşünüyoruzda asıl kazıkçı bunlar geçenlerde arkadaşıma iphone kulaklıgı aldım orjinal bana gelen ürün defolu ürün defosuna bakmadım kulaklıgı kullancam kutuyumu dedim kulaklıkda çin malı çıktı direk geri yolladım iade ettim paramı geri aldım
  • byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun. En azından para iadesi yapıyorlar. Ben şu an beklemedeyim ama bakalım umarım iade yaparlar..

    Benim şahsi fikrim hepsiburada nın türkiyenin amazonu ve gittigidiyorun da ebay i olduğu yönünde. Hal böyle olunca insanın güveni oluyor firmaya ama yoğurdu üfleyerek yemek lazım galiba bundan sonra.
  • Arkadaşım senin gibi mağdurların çoğalmaması için YORUM KISMINA BUNU YAZIP BELİRTMEN GEREKİR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeiranLee

    Arkadaşım senin gibi mağdurların çoğalmaması için YORUM KISMINA BUNU YAZIP BELİRTMEN GEREKİR

    Hocam denedim bunu. Yukarıdaki yorumlarımda da yazdım. Ancak hepsiburada yayınlamıyor yorumumu. Konsolun NTSC-J olduğunu açıklamada belirtilmemiş olduğunu söyledim ancak yayınlamıyorlar.
  • malesef büyük küçük demeden firmalar bu tarz ürünlere yöneliyorlar, kimbilir satın alan bir kısmın haberi bile yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade yaptığın iyi olmuş. İlk olarak blueray film izleyemezdin ve ikinci el olarak satman pal cihazlara göre daha zor olurdu. Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordkisame

    Ürün iade talebi vererek cihazı geldiği gibi kargoladım. Yeni döndüm şirkete. Sonuçları (iade başarı - başarısızlık durumu nedeni vs gibi) yine buradan bildireceğim.
    Bir tek acele edeyim kargoya yetiştireyim diye PS de tanımlı olan hesabımı kaldırmayı unuttum. PSN de vs sorun olabilir mi?

    EDIT:https://account.sonyentertainmentnetwork.com ten devices lerimi deaktive edebildim.. Sadece 6 ayda bir defa yapılabiliyormuş. Aynı problemle karşılaşanların bilgisi olsun istedim.

    iade işlemi kesinleşince önce konsolu deaktive et, sonra da psn hesabının şifresini değiştir.




  • Arkadaşlar. Hepsiburadaya ürün iade eden var mı daha önce?
    Ayın 28 inde saat 11:31 de teslim almışlar cihazı. ( Kargo Takip ) Ancak halen işlem sürecinde diyorlar. Kargoyu aldıkları tarih olarakta 30 haziran diyorlar.
    Müşteri hizmetlerini aradım biz göremiyoruz diyorlar. Sistemde ben ne görüyorsam onlarda o kadar görebiliyormuş. Ne kadar bekleyeceğimi de bilmiyorlar. Bir saat sürebilir yada dört gün sürebilir dedi müşteri hizmetleri.
    Sistemden talep konusu açtım. Ürünün jelatinleri bile çıkartılmadan iade edildiğini neden 4 gün geçmesine rağmen onay verilmediğini sordum kaale alınmadım bile. İşleminiz bitince size haber verilecek diyorlar.
    Kargoyu alan yetkilinin adı bile belli. Bu prosedür normal mi? Yoksa bekletip bekletim ret edip ürünü geri mi yollayacaklar? Bilgisi olan var mı acaba?




  • Ilk paragrafta bitirdin beni. Hepsiburada.com'a zerre guvenmem, son derece amatorler ve keske hic varolmasalardi diye belirli araliklarla icimden gecirdigim bir kurulus =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @canikoblivan;
    En azından iade alıyorlar xD

    Arkadaşlar ürünün iade alındığını belirten mesajı şimdi ssistemde gördüm. Ancak kart limitim hemen artıya geçmemiş. Sanırsam banka ile alakalı bir durum. Akşamına yada en geç yarına yeni bir konsol alacağım ;)
    En güveniliri sony center galiba. Oradan alacağım..

    İlgilenen, zaman ayıran, tavsiye veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sizlerin önerisi olmasa idi halen japon konsolla sahip olacaktım ve ileride elimde kalacak, satılamayacaktı...
  • fiyat güzel aslında ntsc olsaydı alabilirdim
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalatçı firma garantisinde olduktan sonra daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordkisame

    Hocam ithalatçı firma garantisinde olduktan sonra daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz.

    hocam o kadar çok araştırdımki artık ne alacağıma karar veremiyorum
    geçen bir satıcıdan ps4+1oyun+2.kol 1580 e anlaştık ama daha önce alım yapmış bir alıcıyla görüştüm cihaz ntsc-j miş o yüzden vazgeçtim
    artık en temizi gidip vatandan 1500 e alıcam sanırım çıplak ps4 ü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.