Şimdi Ara

Hepsiburada da Satış sonrası destek sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada dan alışveriş yaparken alışveriş sonrası desteğin çok kötü olduğunu malesef öğrenmiş bulunmaktayım. Başkaları da aynı duruma düşmesin diye buradan yazıyorum. Bugüne kadar farklı ürünlerde alışveriş yaptım sorun yoktu ama 1 kere üründe sorun oldu ve destek bölümüne iade formu doldurdum.. Doldurmaz olaydım 2 hafta oldu ve arka arkaya form doldurmamı istediler sonra tekrarlı bildiri diye uyarı mailleri geldi ama arkasından yine form doldurmam gerektiğini gerek telefonla müşteri hizmetleri gerekse gelen maillerde istediler. Ben yine form doldurdum daha sonra müşteri hizmetleri aradığımda neden birkaç form doldurdunuz geçersiz saymışlar en son gönderdiğiniz form onay bekliyor dediler.. Sonra yine form göndermemi isteyen bir mail aldım :) Şaka gibi değil mi?? Daha bitmedi bu sabah en son yine mail geldi bekleyen bildirim formum yokmuş :) Tabi ben şaşkın kızgın öfkeli bir halde tekrar aradım durumu anlattım müşteri hizmetlerine ne yapmam gerekiyor bana akıl verin dedim.. Bu konuda ben size birşey söylemem dediler :)) Bana bir numara verin dedim şikayet etmek istiyorum ürün pahalı bir ürün değil 20 tl lik birşey ama ben daha fazlasını telefonla aramalarımda eminim harcadım.. İş artık inada bindi hala uğraşıyorum hala bana en kısa sürede size dönülecek diye mail geliyor :)) .. Bakalım bu işin sonu nasıl bitecek...

İşin özü hepsiburada dan alışveriş yaparken üründe sorun yoksa şanslısınız ama eğer varsa hizmet beklemeyin.. Bir kaç arkadaşımda bunu yaşamıştı ben pek aldırış etmemiştim çünkü ürünü alıp kullanıyor hizmet sonrası destek ile işim olmuyordu.. Siz siz olun sorun çıkaracak bir ürünü emin olduğunuz yerlerden hatta mümkünse dokunarak ve görerek alın ...

Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.