Şimdi Ara

Hepsiburada.com Sahte Ürün (Xiaomi 10400Mah) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen ay bende aldım, sahtemi gelecek orjinal mi gelecek derken çok şükür ki orjinal çıktı, satıcısı hepsiburadaydı, birazda şans meselesi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanda

    Hepsiburadadan beklerim telefon alacağım almaya korkuyorum sıkıntı çıkar mı diye

    aman diyim http://eksisozluk.com/entry/66144174



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 15 Şubat 2017; 15:34:31 >
  • bende geçen ay hepsiburada dan telefon aldım.sorunsuz şekilde elime ulaştı. bu arkadaş ekşiye girip veryansın etmiş biraz okadar.

    bende online satış yapan bir sitede çalışıyorum. bayan giyim satışı yapılıyor. barkodları ben ayarlıyorum. bir ürüne yanlış yapıştırısam kargoları yapan arkadaşlar fark etmezse o şekilde gidiyor. ha bu olay yüzde 1 yada yüzde 2dir. hb da ürünü almam da dememiş gönderin iade alalım tekrar alırsınız denmiş kısaca.

    paket yaparken kolay kolay kimse ürüne bakmaz barkoda bakar o şekilde gider. insan hatası hangi meslekte yokki bu işte olsun
  • Belli ki başka bir ürün yollamışlar, Mi'nin çakması değil ürün, bambaşka bir ürün.
    İade talep edin, ürünü geldiği gibi yollayın iade alacaklardır.
  • Ben de n11 den aldim.Orijinal siteden seri numarasini dogrulattim.Orijinal cikti.Ancak urun 10400 olmasina ragmen note 5 i ancak 1 ceyrek defa doldurabiliyordu.Sonralarida 1 e dustu.Agir ve fazla yer kapliyor.Kisaca orijinal ya da degil urun çöp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 16 Şubat 2017; 22:3:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan samsung marka hafıza kartı aldım, okuma yazma testlerini yapınca ürünün sahte olduğu ortaya çıktı. Geri iade için başvurdum, kutusu açılmış hafıza kartını geri almayız dediler.

    Hepsiburada'dan asla, asla bir daha asla...

    Not: satıcı hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-100DED1C1 -- 16 Şubat 2017; 22:25:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

    Daha önce Banggood aldığım 10400 mah ürünle karşılaştırdım banggooddan aldığıma göre daha hafif ve alüminyumu kalitesiz 10400 mah yazan kısım koyu ve micro usb girişi siyah, şarj kablosu farklı xiaomi ile alkasız bir ürün

    Merhaba ürünü iade ettiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoda ürün ben sahteyim diye bağırıyo zaten.sizede geçmiş olsun hocam demekki artık satıcı hepsiburada olsa güvenmicez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 21 Mart 2017; 15:50:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    Ben de n11 den aldim.Orijinal siteden seri numarasini dogrulattim.Orijinal cikti.Ancak urun 10400 olmasina ragmen note 5 i ancak 1 ceyrek defa doldurabiliyordu.Sonralarida 1 e dustu.Agir ve fazla yer kapliyor.Kisaca orijinal ya da degil urun çöp.

    bende note 2 var. 10400mah cihaz 2,5 kez şarj ediyor.
  • Bu hafta hepsiburada'dan mi 16000 mah powerbank aldım daha kutusunu açarken birşeylerin ters gittiğini anladım. Usb kablosu çapaklıydı, ayrıca powerban'in ön yüzündeki etiketi çıkarırken ledlerin olduğu taraftan etiketle beraber bazı bölümlerede kalktı. Orjinalinin usb çıkışları içindeki renk beyazken bende siyahtı. Şarj ledleri olması gerekenden büyük ve işindeki ışıklar saçma sapan yerlerden taşıyordu. Orjinalinde power düğmesine basınca ledler sırasıyla yanıp sönerken sahte olanda komple açılıyor. Alttaki 16000mah yazısı orjinalde silik olması gerekirken çok amatörce koyu yapılmış. Say say bitmez aldığım gibi hemen iade ettim. Bu arada gönderen firma ismi Dmarket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 21 Mart 2017; 20:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şimdi xiaomi araç şarj aleti aldım 40 liraya, satıcı hb böyle olunca aklıma takıldı şimdi
  • Hepsiburada kaynaklı değilde başka türlü olmuştur o iş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcısı Hepsiburada olan ve kendi depolarından çıkış yaptıkları bir ürünün sahte çıkması gerçekten üzücü demek ki onlarda işi sallamaya başlamışlar. Bence bu konuyu birkaç farklı kanaldan iletin sinek küçük ama mide bulandırır.
  • hiç şaşırmadım çoğu sitede bu tür dolandırıcıklar var, özellikle gittigidiyor resmen satıcıyı koruyor. Gittigidiyordan nike air ayakkabı aldım ürün çakma çıktı 50 kere mesaj attım şikayet ettim adam hala aynı ürünleri satıyor, olumsuz yorum yazıyorum yorumuda yayınlamıyorlar.Ama şunu gördümkü n11.com biraz daha hassas gibi bu çakma ürün işlerine.Umarım böyle de devam ederler
  • Valla HB nin kolay iade şeysinden ben çok memnunum. Telefonumu 2 3 defa garantiye gönderdim. gönderdikten 3 gün sonra hb den yeni telefon siparişi geçtim 19. güne geldiğinde hb ye iade ettim 3 defa birkere bile sorun çıkmadı. telefona ne zarar verdim ne jelatinini çıkardım. kurallarını bildikten sonra iade de asla sorun çıkarmıyolar. onlar iade aldığında garantideki telefonumda gelmiş oluyor. seviyoruz hb yi.
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 22 Mart 2017; 18:6:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: to1ga

    Valla HB nin kolay iade şeysinden ben çok memnunum. Telefonumu 2 3 defa garantiye gönderdim. gönderdikten 3 gün sonra hb den yeni telefon siparişi geçtim 19. güne geldiğinde hb ye iade ettim 3 defa birkere bile sorun çıkmadı. telefona ne zarar verdim ne jelatinini çıkardım. kurallarını bildikten sonra iade de asla sorun çıkarmıyolar. onlar iade aldığında garantideki telefonumda gelmiş oluyor. seviyoruz hb yi.

    Tebrikler büyük bir marifet. Gelip burada anlatıyor birde. Ben hbnin yerinde olsam sizin gibilere ikinci siparişinde hıyar gönderirim nasılsa tutanakta tutmamış olursun mahkeme köşelerinde süründürürüm sizin gibileri. Yahu az dürüst olun. Birazcık dürüst olun. Hadi dürüst olmadın bir bok yemişin gelip burada anlatma bari. Sonra niye firmalar tüketiciye zorluk çıkarıyor. Sen ve senin gibiler oldukça ben olsam bende takmazdım. Ya sabır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: to1ga

    Valla HB nin kolay iade şeysinden ben çok memnunum. Telefonumu 2 3 defa garantiye gönderdim. gönderdikten 3 gün sonra hb den yeni telefon siparişi geçtim 19. güne geldiğinde hb ye iade ettim 3 defa birkere bile sorun çıkmadı. telefona ne zarar verdim ne jelatinini çıkardım. kurallarını bildikten sonra iade de asla sorun çıkarmıyolar. onlar iade aldığında garantideki telefonumda gelmiş oluyor. seviyoruz hb yi.

    Bende dün süpürge iade ettim.Daha çalıştırmadım bile kutusunu açtığım için iadesini kabul edemiyormuş.
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Yukardaki vatandaşlar gibi yaparsa herkes, adamlarda bir süre sonra politikayı değiştirir. Bunlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor
  • benim firmam olsa telefonu vs hiç bi şekilde iade almam. envayi mağazada onlarca teşhir, nette de yüzlerce inceleme var. bi zahmet binlerce lira verdiğiniz telefonu gidin bi inceleyin. sonra vay elime büyük geldi yok ağır geld, yok şeklini beğenmedim gibi geyikten bahanelerle iade etmeye kalkıyosunuz firma almayınca da çemkiriyorsunuz burda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.