Buradaki cümleler: Hepsiburada.com üzerinden 21/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar satın aldım teslim için 25/05/2020 tarihinde adresime geldiler. Fakat ben almaktan vazgeçtiğim için, ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi yok üst birimlere yönlendirdik ... diğer konudaki cümleler: (https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-beni-magdur-ediyor-cozuldu--144193303 ) Hepsiburada.com üzerinden 28/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar aldım teslim için 29/05/2020 tarihinde adresime geldiler fakat ben almaktan vazgeçtiğim için ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi kargoyu hala teslim almadığımız için işlem yapamıyor kimisi... Cümleler tamamen aynı ama tarihler ve bilgisayarlar değişik. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt