Buradaki cümleler: Hepsiburada.com üzerinden 21/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar satın aldım teslim için 25/05/2020 tarihinde adresime geldiler. Fakat ben almaktan vazgeçtiğim için, ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi yok üst birimlere yönlendirdik ... diğer konudaki cümleler: (https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-beni-magdur-ediyor-cozuldu--144193303 ) Hepsiburada.com üzerinden 28/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar aldım teslim için 29/05/2020 tarihinde adresime geldiler fakat ben almaktan vazgeçtiğim için ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi kargoyu hala teslim almadığımız için işlem yapamıyor kimisi... Cümleler tamamen aynı ama tarihler ve bilgisayarlar değişik. |
Hepsiburada.com 30 Gündür İademi Yatırmadı ! SES VERİN (3. sayfa)

-
-
Sağ olun hocam bankadan işlem itirazı ettim sonuçları paylaşacağım
-
Zaten sizi gibi insanlar beni uyardı iptal ettim sonuçları böyle oldu
-
6 ay nedir hocam ya hiç bir kuruma bir yere şikayet etmediniz mi banka işlem itirazı gibi yerlere
-
Tutar çok değildi üstüne düşmedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pahalı aldığımı fark ettim. Ne kadar yüzsüz bir insansın sen öyle. Kendi başına bir sorun gelmediği sürece insanları ancak böyle yargılarsın sanane kardeşim benim 14 gün içinde iade hakkım yok mu devlet bana bu fırsatı vermiyor mu ? veriyor sen daha ne konuşuyorsun ister 1 saat sonra iade ederim ister 5 dk sonra niye bu kadar zoruna gitti.
-
Umarım hocam sağ olun
-
hepsiburada ufak bir miktar için aynı şeyi bana da yaptı ve bu yöntemle paramı 2 gün içinde iade aldım.
-
Hocam yazmaya üşendim ne var bunda sadece tarihileri değiştirdim
-
ben de saat almıştım,ptt kargo kaybetti tam 1 ay uğraştım.İade sürecinde çok bekletiyorlar,her gün arayıp akıbetini kontrol edin.
-
Cok garip degil mi? Hepsiburada'nin para iadesi yapmamasiyla ilgili 2 konu var, ikisi da farkli kisi gibi gorunuyor, fakat sadece tarihler ve tutarlar farkli, dil anlatim hepsi ayni.
Birinci konu bu konu.
ikinci konu https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-beni-magdur-ediyor-cozuldu--144193303
Iki konudaki giris cumleleri
- NOT: KONUYU ÖNE ÇIKARIN HERKES GÖRSÜN DURUM CİDDİ OLABİLİR BİR KONU DAHA AÇILMIŞ (https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-beni-magdur-ediyor--144193303) İade edilmesi gereken tutar az değil 3.208,98 TL. Hepsiburada.com üzerinden 21/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar satın aldım teslim için 25/05/2020 tarihinde adresime geldiler. Fakat ben almaktan vazgeçtiğim için, ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi yok üst birimlere yönlendirdik diyor kimisi açık açık kargonuz kırılmış veya çalınmış olabilir ama merak etmeyin sorumluluk size ait değil kargoculara ait diyor peki benim 30 gündür yatmayan param kime ait kimin hatası bu milleti dolandırmak bunun adı
- Merhaba, sizden bir ricam olacak görünürlüğü arttırmak için ve hepsiburada yetkililerine konunun ulaşabilmesini sağlamak için konuyu yukarı çıkarabilir misiniz ? Kartı kullanmaya çok ihtiyacım. Bunlar yüzünden kartımı kullanamıyorum. İade edilmesi gereken tutar az değil 8.238,99 TL .Hepsiburada.com üzerinden 28/05/2020 tarihinde dizüstü bilgisayar aldım teslim için 29/05/2020 tarihinde adresime geldiler fakat ben almaktan vazgeçtiğim için ürünü teslim almadan iade olacağını söyledim ve ürünü geri gönderdim. Satıcı hepsiburadanın kendisi. Birçok kez müşteri temsilcisiyle görüşmeme rağmen kimisi işlem devam ediyor kısa sürede paranız iade edilecek kimisi kargoyu hala teslim almadığımız için işlem yapamıyor kimisi ise siz çok mağdur olmuşsunuz üstlerimle iletişime geçip para iadesi işlemlerinin hızlandırılması için iletişime geçeceğim bilgisini verdi.
-
Dostum bir gariplik ile ne alakası var ben dün öyle bir konu gördüm sadece o sorun yaşamıyor bende yaşıyorum diye konuyu açtım amaç herkes görsün bilinçli olsun sonra ilk konuda ki yerlerdeki tarihi ve bilgisayar fiyatını değiştirdim ne var bunda
-
Konuyu anlatmaya usendin, ayni sorunu yasayan arkadasin konusunda kopyala yapistir yaptin oyle mi? Tebrik ederim seni.
Keske ayni tarihlerde ayni urunu almis olsaydiniz, ne iyi olurdu. Kopyala yapistir ile ugrasmazdin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 24 Haziran 2020; 23:58:57 > -
hocam sana iaden kabul edildi diye bildirimde bulundularsa sıkıntı yok ama 23 gun cok uzun sure. ben mesela akilli saat iade ettim bugun mesaji geldi 8 gun icinde yatiracaklarini soylediler. bi haber yoksa direk thh basvur yatirirlarsa arayip dosyayi thhden cekersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heee ne var bunda nasılsa aynı şeyleri yazacaktım ekran görüntüleri ile olayı kanıtladım daha ne istiyorsun yani anlamadım gülücüklü bir yazı veya Sabahattin Ali ile oturup noktalama işaretlerine kadar dikkatli olup mükemmel bir cümle kurmamı istiyorsun. -
Yok işte malesef iademi hala kabul etmediler oyalıyorlar ben ozaman direk THH başvuruda bulunayım
Büyük ihtimalle zaten haklısınız; ama üşendim diyerek aynı cümlelerle konu açınca ben de dahil birçok kişi olaya şüpheyle yaklaşıyor. Bilgisayarlar, ödenen paralar, tarihler, şahıslar farklı ama cümleler birebir aynı olunca başka bir yerde olsa siz bile şüpheye düşersiniz. Bana soracak olursanız yazınızı değiştirin, içinizden geçtiği gibi üşenmeden cümlelerinizi kurun. İlk izlenim önemlidir her zaman. Sonuç alamazsanız, eninde sonunda Tüketici Hakem Heyeti sorununuzu çözer. Hepsiburada ile sorun yaşamayan mı var? Geçen sene yaşadığım olay aşağıda. Üşenmezsen oku istersen:quote:
Orijinalden alıntı: MehmetgecHocam yazmaya üşendim ne var bunda sadece tarihileri değiştirdim
Hepsiburada, İndirim Aldatmacası ve Müsteriye Atılan Kazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 25 Haziran 2020; 14:29:54 >
-
Benim basima da bir olay geldi, ama forumda kopyala yapistir yapacak benzerini bulamadigim icin konu acmiyorum. -
Ağlayıp zırlamıyacan bilader o zaman
Beter ol
Ohh iyi olmuş
Bir bardak soğuk su iç sen o paranın üstüne
zoruna çok gitmiş çok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X