Şimdi Ara

Hepsiburada çeki dolandırıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce buradan yazıştığım bir kişi 500 tl lik çek için beni dolandırmıştır. yardımcı olabilirmisiniz. anlaştığımız paranın %50 sini önce yolladım ama bana saçma bir kod yolladı ve kod çalışmadığı halde geri kalan parayı istedi. yarın suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. bu konuda nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Az önce banka ile görüştüm parayı fast ile gönderdiğim için isim doğru ise para karşı tarafa gider hatalı ise gitmez dedi. para geri dönmez ise dolandırıcılıktan dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz dedi. ismi buradan ifşa etmiyorum belki iban sahibi farklı kişi olabilir ve o kişinin adını bana vermiştir.

bu arada o dolandırıcı arkadaş da bu yazımı okuyordur. whatsapp ekrandaki yazışmaları silmeden önce ekran kaydını almıştım, peşini bırakmayacağımı bilsin. başka bir dava için vekaletimi 2 hafta önce verdiğim avkatım da var. mahkemeye vereyim mahkeme masraflarını ödemek zaten ona aldığı paranın kaç katı olarak geri öder, ödesin de görsün.

verdiğim para için beddua etmiyorum ama değmez arkadaşım Allah seni ıslah etsin, hidayet versin.

Ekleme: Kullanıcı adı Boudy_TR parayı yolladığım kişi ismi Ef* Ça*** fakat bu arkadaştan başka biri daha var o güven vermemişti DelikanlıTR diye biri ikisi de yeni üyelerden. Terbiyesizler bir de TR diye ek yapmışlar isimlerine. Tel numarası 0 (501) 299 04 03

Sistem Notu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stornado -- 24 Şubat 2022; 12:26:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Adını yazda diğerlerini dolandırmasın.

Hakanerciyas kullanıcı adı beni de dolandırmıştı verdik savcılığa. En yakın karakola gidiyorsun önce. Tüm yazışmaların ve dekontların forum satış ilanlarının çıktılarını alıyorsun daha sonra çok beklememek için elden kendin götür savcılığa yada sürekli savcılıktan dosya durumunu kontrol ettir. Elbet ceza alıyorlar merak etme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karakolda bazen sallamayabiliyor polisler, kendilerince geçerli çeşitli hususları bahane edip iş yapmak istemiyorlar. uyap vatandaş üzerinden savcılığa doğrudan başvurup belgelerini başvuruna ekleyebilirsin. böylece yorulmamış olursun. illa gideceğim diyorsan en yakın adliyeye git nöbetçi savcılık ön bürodan dilekçelerini bilgi ve belgelerini verirsin.

𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰 𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰 𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰
  • Adını soyadını ifşa etmek istemiyorsanız kullanıcı adını paylaşın.

10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcı adı Boudy_TR parayı yolladığım kişi ismi Ef* Ça*** fakat bu arkadaştan başka biri daha var o güven vermemişti DelikanlıTR diye biri ikisi de yeni üyelerden. Terbiyesizler bir de TR diye ek yapmışlar isimlerine. Tel numarası 0 (501) 299 04 03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stornado -- 24 Şubat 2022; 12:3:56 >

• Mesajı okuyan arkadaşlar öne çıkartırlarsa başkalarının mağduriyeti engellenmiş olur

Telefon ve donanım hesabi baskalarina ait.hack ya da çalıntı.

Sana verdiği IBAN alakasız birine ait zaten bu durumda en çok mağdur olan kişi bu IBAN sahibi.

Olay şu şekilde işliyor.baska bir satıcı herhangi birşey satıyor 250 TL mesela.ondan ibani alıp sana parayı attırıyor.karsiliginda 250 TL lik şeyi ki büyük ihtimal anında aldığı biseydir.sen de 250 TL'yi attığın an alisveris onlar arasinda tamamlanmis oluyor.(sazan sarmalı)

Mahkeme sürecinde elde bir tek IBAN sahibi ve sen kalmış oluyorsun.
    Bizim mahkeme 2 yıl sonunda somut delil olmadığı için kapandı.(ki bütün herşeyin ekran goruntusu kaydı olmasına rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 24 Şubat 2022; 18:35:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlamayında 500 tl lik şey hiç tanımadığınız bilmediğiniz birisinden böyle bir platformda alınır mı ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün aynı şahıs tarafından dolandırıldım. Cok dalgın yoğun olduğum bir saatte elim işteyken düşünmeden parayı yolladım sonra olay koptu. Yalnız şöyle bir durum var kardeşim Cumhuriyet Savcısı mağdurlar bana mesaj atsın bu adamı bulacaz. Peşini bırakmam. İlk defa böyle birşey yaşadım. Büyük ihtimal telefon ve İBan başkası adına ve isim Efe Çakar telefon 0501 299 04 03 şeklinde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.