Şimdi Ara

Hepsiburada Bir Garip İade Sorunu, Ne Yapılmalı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
10.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başımdan geçen Hepsiburada hikayesini anlatayım.

    Öncelikle şimdiye dek sürekli satıcısı HB olan ürünleri aldım. 1 ay önce Asus marka fiber modem aldım. Bildiğiniz kutuda geldi, kutuyu açtım, cihazın üstü toz kaplı. Dedim herhalde köşeden falan girdi bi şekilde, sonra kurulum yaptım bi baktım şifre var. Yani bu modem kurulmuş daha önce.

    HB yi aradım, yazdım durum böyle böyle, sonra yukardaki çok zeki bazı arkadaşların savunduğu HB, kutusu açıldıysa almıyoruz dedi. Kullanılmış ürün için servis raporu istedi. Ulan teknik bi sorun yok ki, ürün kullanılmış yani. Bir ürünün kullanılıp kullanılmadığını ispatlamak için teknik servise göndermek falan tamamen saçmadır.

    Şirket avukatına anlattım o da HB ile görüştü, işin içinde avukat vb olunca nasıl da kuzu oluyolar. Hemen ertesi gün iade aldılar.

    Yani yukarıda HB yi öven arkadaşlar bence gözlüklerini çıkarıp baksınlar olaylara.




  • HER SİTEDE iadelerde ürün arızalı/sorunlu bile olsa, hatta siz (kabloda başıma geldi, yanlışlıkla ucunu kırmıştım) zarar verseniz bile "Cayma hakkı" seçip "Cayma hakkımı kullanmak istiyorum" açıklamasını yazıp iade ederseniz sorun çıkmaz.



    Tutanak tutturdunuz mu, kargoda olmuş gibi şeyler söyleyip onların politikasını onlara karşı kullanarak iade edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH kararı sonrası paramı geri aldım arkadaşlar.
    Sonuçta; 4 ay paramın gasp edilmesini, boş yere sinirlenmemi ve iş bilmez MH'ye yaptıkları hukuksuzluk için laf anlatmaya çalışmamı saymazsanız "kaybım yok(!)" diyebilirim. Siz de "kaybım yok" diyebilecekseniz HB'den alışverişe devam edin, değilse UZAK DURUN derim.

    Özellikle elektronik ürün almayın.

    İmza: Hepsiburada'nın 10 yıllık eski müşterisi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.