Bildirim
Hepsiburada 50 TL Hepsipara Tanımlamış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
7 aylık premium üyeyim oysaki..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4000 TL'ye klavye almayı düşünüyorum. İndirim kodu ya da farklı bir indirim yöntemi bilen var mı?
-
Benzer fiyata alışveriş yaptım ama TY'dan. Akşam 8'de 2000'e 400 ya da 500 indirim çeki çıkabiliyor kazı kazanda. Nakit ise %15 papel kampanyası var hb ve ty. Sanırım max 150 TL limit vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 13 Mayıs 2025; 16:6:7 > -
Sizinkimi hocam
Evet.
Aktif kullananlar benim gibi eşşek olduğu için tanımlamazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aktif kullanıyorum o yüzden tanimlamiyorlar
Rahmetli Haydar Baş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Premiumluya 50 , premiumsuz hesabima 100 gelmisti. 2 aylik premium kodu 50tl satiyordum zaten satilmiyordu kendi premiumsuz hesabima tanimladim satmis gibi oldum :) . 50tl olan hesabim yerine 100 tl geleni kullandim oglende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık üyelikte 2 . yılım, artı aylık binlerce tl harcamam oluyor hepsipay ile.
Sanırım bundan vermiyor. Ama çokta sorun değil, zaten 2 ödemede 50tl geliyor. Yıllık ücreti ilk aylarda çoktan çıkartıyorum.
Onun için çokta üzülmedim açıkçası.
Farklı hesapta. 75tl vermişti ama kargodan dolayı avantajlı gelmedi bana. Bunuda kullanacakların muhtemelen premiumu yoktur, ya kargo parası ödeyecekler, yada 250 - 300tl lik alışverişe harcayacaklar ki oran düşük kalacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X