Şimdi Ara

HEPSİBURADA 100/20 İNDİRİM KODU (17 Mayıs tekrar aktif) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
17
Favori
45.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu kadar cahillik gerçekten fazla. eğer bilerek yalan söyleniyor ise o daha da fena. ve bu apaçık yalan mesaj en çok beğenilenlerden.

dünya gazetesi
    Kipaş, Avrupa’nın en büyük kağıt tesisini yılsonunda açıyor
    https://www.dunya.com/cari-acigi-azaltan-yatirimlar/kipas-avrupanin-en-buyuk-kagit-tesisini-yilsonunda-aciyor-haberi-487071
  • Ek bir bilgi vereyim, Türkiye'de kağıt fabrikaları var zaten.

Seka satılmadan önce piyasanın selüloz ihtiyacının çoğunu Seka karşılıyordu. Seka satıldıktan sonra selüloz tarafında yeterince kar ettirmediği için satın alanları kapattılar.

1.5milyar dolar civarı selüloz ithal ediliyor. üretilemeyen kağıt çeşitleri de var. Tahmini 2.5 milyar dolar civarı kağıt ürünü ithalatı var.

Ek olarak bir tuvalet kağıdı üretilirken hammadde yurtdışından geliyor, proseste kullanılan kimyasallar çözücüler ve işleyiciler de ithal.

Cumhuriyetin yıllar boyu biriktirdiği halkın parasıyla kamu yararına işletip sahip olduğu şirketlerin peşkeş çekilmesini normalleştirenler 200 TL'ye tuvalet kağıdı alınca bir rahatlama yaşarlar.

• ByBaterist kullanıcısına yanıt

Ben de anlamadım, zaten beni bulur böyle şeyler  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyatiridi k kullanıcısına yanıt
    İyi kapak olmuş, ama bunların pîri yalan makinesi, bunlar da avâne kitle her yalana atlamaya hazır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

Amazonda 1 paket A4 - 80TL'den kağıttan da güzel kapak olur.

Daha senesi dolmadan 25-30TL'ye satılan tuvalet kağıtları da şimdi 120TL'den güzel kapak oluyordur değil mi?

Marketlerde Alışveriş yaparken hissediyorsun demi kapağın büyüklüğünü ? Geçen gördüm tuvalet kağıdı sıcak fırsatları konusundaydın ?

Bir kapakta şuraya bırakayım gelenlere dagıtırsınız

https://teyit.org/5-milyon-tlye-ozellestirilen-giresun-sekanin-68-milyona-geri-alindigi-iddiasi

• oguzhan22 o kullanıcısına yanıt

Özelleştirmeler bu mantıkla yapıldı zaten. Mesela elektrik, atıyorum devletin 100e verdiğini özel sektör kârını ekleyip 130 yaptı. Zamda kuralda kimsenin gözünün yaşına bakmadan geçer. Özel sektör o, kârına bakar. Çok verimli çalışır kârını artırmak için herşeyi yapar. Faturalar belli etmiyor mu verimliliği? Devlet kar etmiyor ama Özel sektör kâr ediyor işte!

• Mh ile görüştüm.

-Fiyat güncellenince hemen yansımıyormuş,

-böyle bir sorun varmış,

-satın alırken ekranda görülen satış fiyatına değil de sipariş onaylanırken yazan toplam fiyata bakacakmışız.

Yani siz siz olun, yazan fiyatlara her zaman inanmayın. Bir de ödeme kısmında kontrol edin. Mesela 20 ürün aldınız, tek tek bakın. Tabi bunun için fiyatları tek tek bir yere yazıp not edin vs.

Harcadığım zaman ve emekten, iade işlemleri için tekrar uğraşacağımdan vs bahsettim, tabi ki umursamadılar bile (pardon!)

Bu da böyle bir tecrübe.

Yaptıkları açıkça tüketiciyi mağdur etmek ama işte şu anki durumu ispatlamam çok zor, çünkü bütün veriler sadece kendi sistemlerinde kayıtlı. Onlar bunun farkındayken bizi daha çoook üzerler.

@ByBaterist

@McCarty

Daha bir yıl evvel 30 liraya aldığımız ve görevi oturma organımızı silmek olan 32 li tuvalet kağıdı şu an marketlerde 120 lira etiketle satılıyor. A4 kağıt zaten uçtu gitti maaşallah. Tüm kağıt ürünlerine zam üstüne zam geldi ama hala kapak mapak diyorsunuz öyle mi?

Ekmek kuyruğundaki röportajda, "türkiye 'de kuyruk yok yalan söylüyorlar" diyen dayı gibisin maaşallah. Kafalar pırıl pırıl...

• bu ne lan

konuya girdim, favori alan tüm mesajlar konuyla alakasız

gidin ötede tartışın, fırsat var mı yok mu bitti mi anlamadım  

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız :) bitti hocam akşam, kimisi kullanabildi kimisi kullanamadı kuponları.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

İlk mesajı okusaydın anlardın fırsat hangi saatlerde geçerliydi. Olay çok basit, ilk mesaja gidiyorsunuz, 1 dakikanızı ayırıp baştan sona okuyorsunuz ve hoppp aydınlandınız.

Artık her gün yeni bir zam haberinden o kadar sıkıldık ki, bu zamları savunan halk düşmanı yandaşlara sabrımız kalmadı.

Olur olmaz yerde tartışma çıkıyor yandaşlar bu zamları savundukça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 13 Ocak 2022; 13:42:55 >
  • bu akşam gene var OPET50

• anvil kullanıcısına yanıt

Saat belli mi

Yine tuvalet kağıdı olursa olay tamamdır, umarım bu sefer herkes kullanabilir kod vs

Aynı saatlerde mi

• an agony a kullanıcısına yanıt
    Şimdiden sepet yapmak lazım, 8 dir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.