Bildirim
HEPSİBURADA 100/20 İNDİRİM KODU (17 Mayıs tekrar aktif) (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 koduda hesabımda denedim. denediğimde kodlar hesabıma tanımlandı. hediye çeki 125/30 da var dı fakat sadece bir tanesini kullandırıyor. kupon ve hediye çekini aynı anda kullandırmıyor.
-
Petrol20 dışında tanımlatamadım. Siz hangilerini tanımlatabildiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BIP20 - HBEFSANE20 ve BIZCE20 PETROL20 de hata verdi.
-
Volvo20 çalıştı şimdi.
@polyo arkadaşımızın dediğigibi yapınca hem kupon hemde hediye çeki düşüyor.
Kodların birleşmesi için size özel hediye çeki düştükten sonra sepet 100 üstü olmalı sonrasında bugünkü kodlar girilmeli
edit hediye çeki bazı yeni ve eski hesaplara tanımlanan 125/30 100/25 75/30 75/25 50/25 vb
-
Mobil uygulamada geçerli 500-50 vermiş kod şeklinde değil otomatik düşüyor bu herkeste yok mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mobilde hata alan web'te denesin.
Bende yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketde 200 tl ye 20 tl ile birleşmiyor . Sepetde otomatik düşmesi gerekirken düşmüyor
sayfayı yenileyince indirim ekleniyor
-
5 tane 100/20 indirim vermişte alacak birşey bulamadık😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illiyyin131 -- 4 Mayıs 2022; 23:2:43 > -
99 TL Ürün nasıl tamamlanır. İptal olayını çakmışlar. İptal et deyince 2 ürün birden iptal etmeyi zorunlu isaretliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 TL ye dijital oyun kodları mevcut, o şekilde tamamlayabilirsiniz
https://www.hepsiburada.com/emsan-cemre-maxi-bronz-aydanlik-takimi-p-HBCV00000IFD7K?magaza=Emsan&url_src=and-product-detail
Bunu aldim ben
Paylasan arkadasa tesekkur ederim. Her kodu kullanarak kucuk cocugumun bez islak havlu pisik kremi ürünlerini stokladim. Iyiki varsın donanımhaber.
Hani müdür bizede link ver.Agustosta dogacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X