Şimdi Ara

Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorumhttp://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO

    sizce güvenilir mi? yani bu adamlar nasıl satıyor bize? msi danmı alıyor? ve gönderdikleri ürünün sıfır olduğu kesinmi? hiç hepsiburadan da birşey almadım.



  • Türkiye'nin en büyük online mağazasıyla ilgili böyle sorular abes kaçıyor. Elbette güvenilir, elbette sıfır. Refurbished ürün olmaz, iade edilen bir ürünü satmaya çalışabilirler mi, evet. Öyle bir şeyden şüphelenirsen iade edersin.

    Ama bunlar konuşulacak şeyler değil. Nerden alırsan al, problem çıkabilir. Ben kendi adıma gidip Teknosaymış Vatanmış oralardan alacağıma Hepsiburada'dan alırım, daha çok güvenirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07ONUR

    Türkiye'nin en büyük online mağazasıyla ilgili böyle sorular abes kaçıyor. Elbette güvenilir, elbette sıfır. Refurbished ürün olmaz, iade edilen bir ürünü satmaya çalışabilirler mi, evet. Öyle bir şeyden şüphelenirsen iade edersin.

    Ama bunlar konuşulacak şeyler değil. Nerden alırsan al, problem çıkabilir. Ben kendi adıma gidip Teknosaymış Vatanmış oralardan alacağıma Hepsiburada'dan alırım, daha çok güvenirim.

    tamam hocam ordan alıyım
  • Büyük mağazalar güvenilir ama müşteri memnuniyetinin ne olduğunu kavramamış bir ülkede yaşıyoruz dolayısıyla mağduriyet durumunda iş şansa kalabiliyor ve en iyi durumda mağduriyetinizi %100 değil daha az gideriyorlar. %75 giderilirse öpüp başımıza koymamız bekleniyor.

    Malı alınca kargo gitmeden orada açın kontrol edebildiğinizi edin ve aruıza/hasar vs tespşit ettiyseniz teslim almayın. İmzayı en son atın yani.

    Kaldı ki o durumda bile mağduriyet yaşanabiliyor. Mesela diyelim ki 5000 TL'lik bir TV indirime girmiş ve 3500 TL olmuş, bir de yanında hediyeleri var, mesela 3D gözlüğü ve Bluray player olsun. Hepsi 3500 TL. TV eve geldi, kargo/kurye elemanı yanında kutuyu açtınız, aaaa o da ne ekran kırık veya başka bir hasar var, alet bozuk vs. TV mağazada da son kalan ürün yani aynısıyla değişim mümkün değil. Mağaza para iadesi yapayım diyor. Ama kaç para? Bir de bakıyorsunuz ki faturada TV 3500 değil. TV 2500 mesela, Bluray player 750, 3D gözlük 250 (tabii uyduruyorum rakamları, takılmayın). Size 2500 TL iade yapıyorlar, diğer ürünler sağlam diyorlar. Yahu onları istemedim bile yanında bedava geliyor....Ama işte faturalama öyle değil.

    Yani bunu nasıl yapabiliyorlar anlamadım, bu dereceye varanı ahlaksızlık da değil artık. İnsani değerlerle anlatılamaz bir durum. Ama bana anlatıılan yalan değilse yaşanmış bir olay.

    O yüzden dikkatli olunuz, risklerinizi bilerek satın alınız.




  • KDV indirimlerinde biraz sıkıntılı olabilecek ürünleri veriyorlar diye duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum(Bunu kanıtlar nitelikte, kdv indirimi olduğu zaman bazı ürünler aniden stokta kalmıyor, indirim biter bitmez geri geliyor..

    Genel olarak bir sorun çıkmaz alabilirsin. Tek dikkat etmen gereken şey kargocunun yanında açmak, kırık veya kolinin içi boşsa tutanak istemek. Bunun dışında başka sorunlar varsa o zaman da internetten şikayetini ilet, ilgileniyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 20 Temmuz 2017; 21:8:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.