Bildirim
Hepsi mi suçlu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abartmayın kardeşim. Kişiler gelip geçicidir.
Baki olan, önemli olan Aziz Yıldırımdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz başkan bizi bırakma
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Aziz başkan bizi bırakma
-
Gs li neden açar ki böyle bir konu işiniz mi yok?
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Yok
İş olsa açarmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Konuyu acanin nicki gormedin galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gökhan hariç hepsi haklı.
Of of of of of...
Fenerbahçeli olsam aklıma geldikçe bu çıldırırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Of of of of of...
Fenerbahçeli olsam aklıma geldikçe bu çıldırırdım.
baba sen de kafayi yedin iyice
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Of of of of of...
Fenerbahçeli olsam aklıma geldikçe bu çıldırırdım.
baba sen de kafayi yedin iyice
Foruma efkar katıyorum...
-
Dünyanın neredeyse en antipatik ve en loser başkanı sağ olsun var olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Dünyanın neredeyse en antipatik ve en loser başkanı sağ olsun var olsun.
doğru söylüyorsun azizin kaybettiği kupalardan bir sergi açılır resmen millet başarı kupalarını dizer aziz başarısızlık kupalarını sayar. kötü yanı bu aziz başka bir loser ile karşılaşsa kaybeden yine aziz oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan-1907
quote:
doğru söylüyorsun azizin kaybettiği kupalardan bir sergi açılır resmen millet başarı kupalarını dizer aziz başarısızlık kupalarını sayar. kötü yanı bu aziz başka bir loser ile karşılaşsa kaybeden yine aziz oluyor
Dostum sadece kaybetmiyor, resmen Fenerbahçe'yi tüm Türkiye'ye antipatik bir kulüp haline getirdi. Bir video gördüm dün, geçen seneki mali kurulda A.Y '' Aatıf Chedjou'yu istiyormuş Sivastan '' diyerek bir üyeyle alay ediyor. İnsanları küçümseyip kendini en güçlü olarak görüyor, bak bugün Atıf'ın peşinde koşuyor. Ne bileyim yani ben Fb'yi rahmetli dedemden dolayı severim, sempati duyarım ama bu adam ciddi manada beni Fb'yi sevmemeye itiyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasan-1907
quote:
doğru söylüyorsun azizin kaybettiği kupalardan bir sergi açılır resmen millet başarı kupalarını dizer aziz başarısızlık kupalarını sayar. kötü yanı bu aziz başka bir loser ile karşılaşsa kaybeden yine aziz oluyor
Dostum sadece kaybetmiyor, resmen Fenerbahçe'yi tüm Türkiye'ye antipatik bir kulüp haline getirdi. Bir video gördüm dün, geçen seneki mali kurulda A.Y '' Aatıf Chedjou'yu istiyormuş Sivastan '' diyerek bir üyeyle alay ediyor. İnsanları küçümseyip kendini en güçlü olarak görüyor, bak bugün Atıf'ın peşinde koşuyor. Ne bileyim yani ben Fb'yi rahmetli dedemden dolayı severim, sempati duyarım ama bu adam ciddi manada beni Fb'yi sevmemeye itiyor.
kulübü almış eline napalım adam protesto edecek taraftarı stada bile sokmuyor düşün nasıl kanser gibi yayıldığını. hani ortada başarı olsa neysede hem başarısız hem yüzsüz
-
Gökhan ve Aykut hariç hepsi haklı. -
Aziz'i babası olarak gören ve maşalığını yapan. Ayrıca Ersun Yanal'ın gitmesinde en büyük payları olan Caner,Gökhan ve Emre'yi eklenmiş olması saçma. Suçlular ya da değil, Aziz'in kendilerine ne yaptığını sorgulamaya hakkı yok bu futbolcuların.
en çok gökhan haklı
Aziz Yıldırım bu kulübün kanseridir, hepside haklı Aykut ta Gökhan da haklı. Birde futbolcular geçer kulüp bakidir diyen zihniyet var. Evet herkes geçicidir kulüp kalıcıdır lakin kulüpleri büyük yapan efsane olmuş oyuncularıdır. Kimse başkanları için Real Madrid, Barcelona'yı tutmaz. İnsanlar Fenerbahçe'li oluyorsa Lefter, Can, Alex gibi efsaneler için oluyor. Aziz Yıldırım'ın zihniyeti bu duruma ters, efsane olmuş yada olacak kim varsa gönderilmiş, çünkü kendi egosu herşeyden önemli, halen bu adamı haklı buluyorlar. Adam zaten iyi niyetli olsa sezon sonunu beklemez sözleşme yenilerdi bu oyuncularla, kaldıki Gökhan kendisi için 9 senede 2 şampiyonluk kazandı diyen bir başkan varken, kalırsa bence yanlış yapar. O lafın türkçesi git demektir adama açıkça. Tüm bunları görmeyip halen Aziz haklı diyorsanız diyecek birşey yok.. -
ayrılsa dahi kulübü dışardan yönetmeye devam edecek kendi adamlarını falan doldurmuş hep kendi istemedikten somra Allaha şirk bile koşsa gene gitmez bu adam tek çare ölmesini beklemek ama bence kulübün asıl sahibi taraftarlardır
gsde de liseliler var bizde bu a.y. var ülkenin 100 yıllık değerlerine nasıl olduysa bu 3-5 kişi kondu
aziz yıldırım vakti zamanında 1 oy farkla başkan seçilmiş merak ediyorum acaba o oy rakibine verilmiş olsa tarih nasıl yazılırdı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sefa kalya beşiktaş
- flashscore oranı düşen maçlar
- passolig para çekme
- pivot santrafor nedir
- futbolda 6 numara pozisyonu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X