Şimdi Ara

Hepsi Burada Mağduruuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba .Hepsi burada sitesinden telefon almak ile çok büyük bir hata yaptım .İPhone 13 siparişinde bulundum garanti belgesi ile birlikte geldi telefonu sorguladım hiç bir sorun çıkmadı bi hafta sonra durduk yere ekranı kitlendi , dokunmatik ile ilgili sorunlar yaşadım ve bu sorun sebebi ile yeni ürün ile değiştirilmesi talebinde bulundum .2 hafta oyaladılar ve bunun sonucunda reddedildi sebebi iade koşullarına uygun olmadığı için değişim yapamazlarmış ,telefonda şifre vardı sebep olarak onu görmüşler kısacası , iletişime geçtim telefonum ve iCloud şifresini defalarca söylememe rağmen sonuç alamadım .Bugün bana teslim edildi , sorunu düzeltmişler .Telefonda hiç bir sıkıntı yok ben yine iade etmek istedim bu sefer para iadesi talebinde bulunacaktım ancak 14 günlük cayma hakkı sürem dolmuş değişim talebi oluyor tekrardan ancak epey zorlu ve tekrar bekletirler sonuç alamam diye uğraşmak istemiyorum .Sizce ne yapmalıyım Telefonda gerçekten bir sorun yoktu , bataryası vs harikaydı ancak birden bire kilitlendi şöyle telefon açık , bildirimler düşüyordu ama ekrana bassam bile algılamıyordu şimdi o sorun düzelmiş .Tekrar iade etmek saçma mı olur yoksa şikayet etmeli miyim hepsi buradayı.Aynı sorunu yaşarsam servise vermek daha mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsi burada iade
    geçen yıl açıldı
    forum yine şeyi yemiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.