Şimdi Ara

Hepinize acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan kilis tava yemeden nasıl yaşar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşayabiliyormuş demek ki
  • böyle yaşar
  • Aşçımız Fransız olduğu için pek Türk yemeği yemiyoruz. Daha çok Coquilles Saint-Jacques, Baked Camembert, Blanquette de Veau, Pot-au-feu, Pan-seared Foie Gras yiyoruz ama arkadaşlarım bu yemekleri bilmiyor. Çok garibime gidiyor. Bu lezzetler evrenseldir ama iskender gibi iğrenç şeye bayılıyorlar.
  • Adama iğneleyici laf sokucu mesajlar yazacaktım ama yemeği araştırınca. Hak verdim.

Önemli not: Karnınız tıka basa dolu değilse araştırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Adama iğneleyici laf sokucu mesajlar yazacaktım ama yemeği araştırınca. Hak verdim.

Şıhıl mahşi, İçli köfte
    Birde bunları görmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Adama iğneleyici laf sokucu mesajlar yazacaktım ama yemeği araştırınca. Hak verdim.

Şıhıl mahşi, İçli köfte
    Birde bunları görmelisin

İçli köfteyi bilirim severim onu.
    Şıhıl mahşi, Kilis tava kadar çekici gelmedi gözüme. Lezzetini bilmiyorum tabi.
    Bu sefer tok karnına denk geldim sıkıntı olmadı.

• biz ona tepsi kebabı diyoruz. ve huyum kurusun çokta iyi yaparım. ama yurttayım. memlekete gidince yapıcam. içli köfte de yapabiliyorum. künefe de. beni almak isteyen kızlar pm lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amentos

Aşçımız Fransız olduğu için pek Türk yemeği yemiyoruz. Daha çok Coquilles Saint-Jacques, Baked Camembert, Blanquette de Veau, Pot-au-feu, Pan-seared Foie Gras yiyoruz ama arkadaşlarım bu yemekleri bilmiyor. Çok garibime gidiyor. Bu lezzetler evrenseldir ama iskender gibi iğrenç şeye bayılıyorlar.

hocam adres verin. kafanızdan aşağı bir buçuk tereyağlı iskender dökücem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlaçBağımlısıErkekÇüküsü

biz ona tepsi kebabı diyoruz. ve huyum kurusun çokta iyi yaparım. ama yurttayım. memlekete gidince yapıcam. içli köfte de yapabiliyorum. künefe de. beni almak isteyen kızlar pm lütfen.

Memleket neresi hocam taş fırında pişmesi gerek elektrikli fırında tadı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Orijinalden alıntı: İlaçBağımlısıErkekÇüküsü

biz ona tepsi kebabı diyoruz. ve huyum kurusun çokta iyi yaparım. ama yurttayım. memlekete gidince yapıcam. içli köfte de yapabiliyorum. künefe de. beni almak isteyen kızlar pm lütfen.

Memleket neresi hocam taş fırında pişmesi gerek elektrikli fırında tadı olmaz

Hocam Erzincanda. Üç tane eniştem Hataylı. Teyzelerim stajlarını Hatayda yaptı anlayacağın. Bende onlardan özendim. Bir giriştim bir daha bırakamadım. :D

• biz de size şaşıyoruz

biz insan kilis füze yiyerek nasıl yaşar

ve hala gidip malum partiye oy verir
  • kilis tavamı

tava olan kilismi
  • Duktur et bomba yemeyekte eksik olsun hur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.