Şimdi Ara

Hepinizden utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Foruma gireyim dedim biri Atatürk karsıtlarınına sövüyor biri Atatürke sövüyor biri digerinin ailesine ve sahsına hakaretler ediyor yok Atatürk olmasa olmazdık yok Vahdettin olmasa olmazdık deyip hakaret edip birbiriniz kırmaktan başka iş yapmıyorsunuz , sonra diyorsunuz bu toplum niye gelismiyor böyle bir toplumdan ne beklenir ki daha birbirlerini dinleyemiyorlar.Keşke kurtuluş mücadelesini vermeseydide atalarımız hiç konuşmasaydınız onlarda bunu isterdi eminim

• Her iki tarafta da ne yaptığını bilmeyen saçma sapan insanlar var. O konuyu komple şikayet ettim. Tüm küfredenleri vs. gidip tartışma nasıl yapılır öğrenip öyle gelsinler birbirlerinin analarına değerlerine sövmekle olmaz bu iş.
  • Saçmalıktan başka bir şey değil, isteyen peynire tapar isteyen kötüyü tutar isteyen ise kendine yarayanı sever. Halkımızın en zayıf noktası bu, hoşgörü. Bugün bir ortama gidip benim inancım yok dersen bir araba dayak yiyip üstüne de hastahane masraflarını karşılarsın. Hoşgörü kavramını öğrenirsek halkımızın aşamayacağı engel yok.
  • Sövmekten başka bildikleri iş olmayınca son çare olarak onu kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Foruma gireyim dedim biri Atatürk karsıtlarınına sövüyor biri Atatürke sövüyor biri digerinin ailesine ve sahsına hakaretler ediyor yok Atatürk olmasa olmazdık yok Vahdettin olmasa olmazdık deyip hakaret edip birbiriniz kırmaktan başka iş yapmıyorsunuz , sonra diyorsunuz bu toplum niye gelismiyor böyle bir toplumdan ne beklenir ki daha birbirlerini dinleyemiyorlar.Keşke kurtuluş mücadelesini vermeseydide atalarımız hiç konuşmasaydınız onlarda bunu isterdi eminim

Her iki tarafta ölçüyü kaçırmış fazlası ile kimisi Atatürk'e tapanlar onu ilah olarak görenler bile var bu çok yanlış bir davranış kimileri'de Atatürk'ü sevenlere sayanlara ataput diyor ataput nedir ya Atatürk'ü seven sayan Atatürk'e tapmış mı oluyor ? Bende sevmiyorum ama saygı duyuyorum eğer bu ülkede ezan susmuyor bayrak inmiyorsa Atatürk'ün silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin sayesindedir.

• yine neler olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Song Of Death

Vahdettin olmasaydı olmazdık ne la

Bence sil bu mesajı, yine tartışma çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen marmarayda ban yedim akıllandım. Tartışma konularına bakmıyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.