Şimdi Ara

Hep uyumak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi hep uyumak istiyorum maalesef. Sabah 6 da yatıyorum. 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıyorum. Daha sonra otobüse biniyorum. Yol 20 dakika falan sürüyor. O arada uyumak istiyorum. Başımı cama falan yaslıyorum. Resmen uykuyla savaşıyorum. Okula varıyoruz. O arada temiz hava aldığım için uykum geçiyor. Ders başlayınca tekrar uykum geliyor. Onu da öyle atlıyorum. Yine otobüse binip eve geliyorum. 3 saat falan yatıyorum. Sonra akşam yemeği biraz otur derken saat 10 falan oluyor. Kitap okumak için yatağa giriyorum yine uykum geliyor. Biraz daha kestiriyorum. 12 den sonra hiç uykum gelmiyor ama 6 ya kadar oturup yatıyorum. Sizce ne yapayım? Doktora git demeyin lütfen bir kere doktora gittim 5 sene hastahaneden çıkmadım. Önerilerinizi bekliyorum.

• 5 Saat uyursan normal uyumak istemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

5 Saat uyursan normal uyumak istemen

Eskiden de böyleydim. 5 saat uyurdum. Hiç de uykum gelmezdi. Son 2 ay içerisinde böyle oldu.
  • 12 de yat aksam 11 de kalk yine oyle bisey hissetmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

Başlıktaki gibi hep uyumak istiyorum maalesef. Sabah 6 da yatıyorum. 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıyorum. Daha sonra otobüse biniyorum. Yol 20 dakika falan sürüyor. O arada uyumak istiyorum. Başımı cama falan yaslıyorum. Resmen uykuyla savaşıyorum. Okula varıyoruz. O arada temiz hava aldığım için uykum geçiyor. Ders başlayınca tekrar uykum geliyor. Onu da öyle atlıyorum. Yine otobüse binip eve geliyorum. 3 saat falan yatıyorum. Sonra akşam yemeği biraz otur derken saat 10 falan oluyor. Kitap okumak için yatağa giriyorum yine uykum geliyor. Biraz daha kestiriyorum. 12 den sonra hiç uykum gelmiyor ama 6 ya kadar oturup yatıyorum. Sizce ne yapayım? Doktora git demeyin lütfen bir kere doktora gittim 5 sene hastahaneden çıkmadım. Önerilerinizi bekliyorum.

uykunun nedeni psikolojik de olabilir
    sinirleri bozuk olan
    endişeli olan
    mutsuz olan insanlar da uykulu olabilir

• Çözüm basit. Bi gün hiç uyuma. Sabahla yani. Sonraki gün öyle 6lara kadar oturmak yok. 11-12 gibi yat uyu. Ertesi gün yine 11-12 gibi uyu
  • Hocam bende mutsuzluk stres depresyon ne ararsan var. Benimde acayip uykum geliyor ders falan calisamiyorum nası cozeriz bu olayı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marshall_Mathers kullanıcısına yanıt
    Psikolojik destek almayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Hocam bende mutsuzluk stres depresyon ne ararsan var. Benimde acayip uykum geliyor ders falan calisamiyorum nası cozeriz bu olayı ?

kardeş kelin merhemi olsa kafasına sürer
    sorunu analiz edebiliyorum ama çözüm üretemiyorum
    :(
  • Hayır.

• doktora git vucutta iltihap felan varsa halsizlik yapar
    veya gece uyurken derin uyumuyorsun ,derin uykuyla yazılar var nette onlara bak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

Başlıktaki gibi hep uyumak istiyorum maalesef. Sabah 6 da yatıyorum. 11 gibi kalkıp kahvaltı yapıyorum. Daha sonra otobüse biniyorum. Yol 20 dakika falan sürüyor. O arada uyumak istiyorum. Başımı cama falan yaslıyorum. Resmen uykuyla savaşıyorum. Okula varıyoruz. O arada temiz hava aldığım için uykum geçiyor. Ders başlayınca tekrar uykum geliyor. Onu da öyle atlıyorum. Yine otobüse binip eve geliyorum. 3 saat falan yatıyorum. Sonra akşam yemeği biraz otur derken saat 10 falan oluyor. Kitap okumak için yatağa giriyorum yine uykum geliyor. Biraz daha kestiriyorum. 12 den sonra hiç uykum gelmiyor ama 6 ya kadar oturup yatıyorum. Sizce ne yapayım? Doktora git demeyin lütfen bir kere doktora gittim 5 sene hastahaneden çıkmadım. Önerilerinizi bekliyorum.

sinirleri bozuk olan
    endişeli olan

Aslında biraz ona bağlıyorum. 2 ay önce 20 gün aralıkla 2 dedem vefat etti. Birisinin haberi 3 de diğerinin ki 6 da geldi. Ondan sonrada yatamaz oldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

sinirleri bozuk olan
    endişeli olan

Aslında biraz ona bağlıyorum. 2 ay önce 20 gün aralıkla 2 dedem vefat etti. Birisinin haberi 3 de diğerinin ki 6 da geldi. Ondan sonrada yatamaz oldum.

bu durumda uyku senin savunma mekanizman yani bulunduğun durumdan memnun olmayıp kaçışın
    tıpki sıkıcı derslerde ders hemen geçsin diye uyumamız gibi

• her gece 12-1 arası uyurum sabah 4 te kalkarım, değil 5 saat uyku 4 saat zor uyuyorum anlayacağın, ve okul,spor vs, gün boyu aktifim, hani uykuyu da çok seven bir yapım vardır bıraksalar 14 saat bile uyurum o derece ama yeter ki insanın canı istesin, eğer çok zorlanıyorsan kola+kahve karışımı öneririm, uyku falan kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

her gece 12-1 arası uyurum sabah 4 te kalkarım, değil 5 saat uyku 4 saat zor uyuyorum anlayacağın, ve okul,spor vs, gün boyu aktifim, hani uykuyu da çok seven bir yapım vardır bıraksalar 14 saat bile uyurum o derece ama yeter ki insanın canı istesin, eğer çok zorlanıyorsan kola+kahve karışımı öneririm, uyku falan kalmaz.

Kahve benim uykumu getiriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

5 Saat uyursan normal uyumak istemen

Eskiden de böyleydim. 5 saat uyurdum. Hiç de uykum gelmezdi. Son 2 ay içerisinde böyle oldu.

Yılların yorgunluğu kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku problemleri bir çok hastalığa neden olur. En önemliside vücuttaki hormonlar genel olarak uyurken salgıladığı için vücutta yorgunluk gibi anormallikler meydana gelir.
    http://www.burakyavuz.net/2013/11/uykuyu-tam-almak-icin-ne-yapmak-gerekir.html

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Uyku problemleri bir çok hastalığa neden olur. En önemliside vücuttaki hormonlar genel olarak uyurken salgıladığı için vücutta yorgunluk gibi anormallikler meydana gelir.
    http://www.burakyavuz.net/2013/11/uykuyu-tam-almak-icin-ne-yapmak-gerekir.html

zaten hep aynı saatte yatıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.