< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hep daha kötüsünü düşünüp şükretmek

-
-
Öncelikle şükretmek = teşekkür etmek, (bilmediğimiz kelimeleri araştırıyoruz ya
)
İyi şeylerde Allah'a teşekkür edersin, şükür konusu burda bitti.
Daha iyi şartlara sahip olmak için daha iyileri örnek alırsın,
kötü durumlara düşmemek için, kötü durumdakilerden ders alırsın ve yardım edersin.
-
Başınıza gelen bir musibette, kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz hocam, yada birisi sizi bu durumda daha kötü haldekileri düşünüp halinize şükretmenizi öğütler mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 1 Ocak 2024; 18:42:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şükür et sinir olduğum sözdür. Bence şükür fakirleri avutmak için zenginler tarafından uydurulmuş bir şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şükür etmek yerinde saydırır. iyi olana özenmek daha iyisi için çabalamak sizi daha iyi bir noktaya götürür
selam ve dua ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 1 Ocak 2024; 18:43:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle, felaket ayar oluyorum. Şimdilerde ayrım çok açıldı, şuan bile hayatı sorguluyorum
Daha kötüyü düşünmek geriye götürür bence aga
Aynı şeyi farklı açıdan anlatmak gerekecek sanırım.
Başıma kötü şey geldiğinde ortada teşekkür edecek bir durum olmadığı için teşekkür etmiyorum.
Kötü bir şey olduğunda, o duruma tekrar düşülmemesi için önlem vs düşünürüm.
Ben iyi şeylerde şükrederim ederim zira şükür = teşekkürler arkadaşlar.
-
Vatandaşlar arasında şükretmek = razı olmak olarak biliniyor farkındayım.
Dinimizi türkçe olarak bilip anlamaya çalışsaydık böyle saçmalıklar olmayacaktı.
"Ben müslümanım" diyen herkes, inandığımız Allah'ın mesajını kendi dilinde okumalı ve anlamalı,
Kuran'ın arapça sesleri mi sizce önemli olan yoksa tercümesi mi ?
-
Milletin boş yere kendini avutması işte, eskiden sık sık şükrederdim hatta daha kötüsünün olmaması için dua ederdim, ne zaman fark ettim ki hem bir işe yaramıyor hem gittikçe daha beteri oluyor ikisini de bıraktım, zaten bu tiplerin de hayatı berbat durumda olmasına rağmen sadece bu şükür olayıyla mutluymuş gibi hissetmeye çalışıyorlar, bir kere zaten daha kötüsünü düşünmek bile mantıksız çünkü herkesin kendine göre bir derdi var, mesela adam senden çoğu konuda iyidir ama çok yalnızdır gidip adama şükret demenin ne mantığı var zaten sıkıntısı buyken? ya da tek zevk aldığı şey spor yapmak olan adam sakatlanıp spor kariyeri bitse kendin sporcu olmadığın için aynı öneme sahip olmuyor, haliyle adama şükret demek mantıklı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X