Şimdi Ara

Henry Cavill, The Witcher'ın 2. sezon çekimlerinde sakatlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Henry Cavill, The Witcher'ın 2. sezon çekimlerinde sakatlandı



    Oyun dünyasının ve fantastik roman dünyasının popüler serilerinden The Witcher'ın, bildiğiniz gibi Netflix'te yayınlanan bir dizisi bulunuyor. İlk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan dizi olumlu yorumlar almıştı ve dizinin ikinci sezon çekimleri de geçtiğimiz aylarda başladı.



    Ayrıca Bkz.Indiana Jones 5'in çalışmalarına başlandı; Harrison Ford kadroda



    Yılın başlarında çekimlerin başlamasının ardından salgın sebebiyle çekimler ertelendi. Geçtiğimiz aylarda ise çekimler yeniden başladı ancak bu sefer de ekip çalışanlarında Covid-19 çıkınca çekimler yeniden durdu. Şimdi ise bambaşka bir sebep yüzünden çekimler tekrar aksadı.



    Dizinin ana karakteri olan Geralt of Rivia'yı canlandıran Henry Cavill, çekimler esnasında ne yazık ki bacağından sakatlandı. Henry Cavill'ın yaklaşık 6 metre yükseklikte güvenlik kemeri üzerindeyken sallanan baltaların bulunduğu bir parkurda sakatlandığı açıklandı. Sallanan baltaların sakatlanma ile alakası yok, onlar çekimler için ordaymış ve Henry Cavill'ın bir kas yaralanması geçirdiği söyleniyor. 



    Açıklamaya göre sakatlık, ambulans çağıracak kadar kötü değilmiş ancak çekimleri bir süreliğine sekteye uğratacak. Büyük bir ihtimalle Cavill'ın çekimleri kısa süreliğine durdurulacak.



    The Witcher ikinci sezonun, 2021 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/henry-cavill-injured-while-making-witcher-season-2/







  • Bence nazar değmiş dünya yakışıklı adam sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer sahneleri çeksinler onu da biz mi söyleyelim. beklerken kuruduk.

  • malum sahneleri çeksinler o arada, zaten oyundada dizidede bolca var

  • Gamer Henry Cavill tam da Cyberpunk 2077 çıkışında sakatlanıyor. Zamanlama manidar. Henry Cavill, The Witcher'ın 2. sezon çekimlerinde sakatlandı 

  • Yahu 1 seneden fazla oldu zaten, bu gidisle 2. Sezon tam 2 sene sonra yayinlanmis olacak.. Bari su spin off dizisi gelseydi de onu izleseydik..
  • Büyük umutlarla izlemeye başladım. Bana hitap etmediği kanısına vararak bıraktım. Oyunu sevenler için yeri mutlaka ayrıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.