Şimdi Ara

Hem çarptı, hem öldürdü, hem kaçtı... Serbest kaldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin önünde önceki gün 16.00 sıralarında yolun karşısına geçmeye çalışan Raziye Çelik'e çarpıp ölümüne neden olan ve kazadan sonra kaçan beton mikserinin sürücüsü E.Ş., mobese kayıtlarını inceleyen polis tarafından yakalandı.
    İstanbul Adliyesi'ne çıkarılan E.Ş. "Seyir halindeyken çarptığımı fark etmedim bu nedenle yoluma devam ettim. Polisin söylemesiyle haberdar oldum" dedi.

    E.Ş., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    NE OLMUŞTU?

    Kaza, Beşiktaş Caddesi Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin karşısında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşlarındaki kadına, beton mikseri çarptı. Kabataş yönüne ilerleyen beton mikseri sürücüsü durmayarak olay yerinden kaçarken, ismi öğrenilemeyen kadın hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cesedi ambulansa alınarak götürüldü.

    Kaza yerinden geçmekte olan bir beton mikseri polis tarafından durduruldu. Yapılan incelemelerde kazayı yapan kişi olmadığı anlaşılınca sürücü yoluna devam etti. Esnaf Ahmet Fedai Aydoğan, "Biz kazanın olduğunu bile anlamadık. Kadının başında birkaç kişi vardı. Polisler geldi. Panik yok bir şey yok. Nasıl kaza oldu anlamadım. Kadın ezilmiş yerde yatıyordu" dedi.

    http://m.bursadabugun.com/haber/hem-carpti-hem-oldurdu-hem-kacti-serbest-kaldi-881885.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yazık Türkiye de insan hayatının değeri yok işte o yüzden herkes kendine sahip çıksın kendini korusun
  • Betoncuların dokunulmazlığı var , yazık kadının ailesinden olanlara.
  • Muhtelif bir olay,adam fark etmemiş.Karşıdan karşıya geçerken koskoca beton mikserini görmedi mi bu adam?Çarpılan kişide suç var direk,dikkat etmesi lazımdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuhhalifScann

    Muhtelif bir olay,adam fark etmemiş.Karşıdan karşıya geçerken koskoca beton mikserini görmedi mi bu adam?Çarpılan kişide suç var direk,dikkat etmesi lazımdı.

    Tabi görmedi dedi hemen inandık. İnsan hayatı bitmiş farkında mısın?

    Çarpılan kişi de suç var olduğunu ne bildin?

    Ya trollsün ya da kamyoncunun akrabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.