Şimdi Ara

Helvacı adaylığını açıkladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• helvacı gitsin kumda oynasın
  • Kaç oy alacağını düşünüyor acaba ? Herhalde mali kongrede Adnan Polata karşı çıkanların kendisini destekleyeceğini düşünüyor.
  • Helvacı tam bir hukuk adamı, oturup konuşmalarını dinlerseniz adamdaki potansiyeli anlarsınız. Fakat şuandaki yönetimin sportif başarısızlığı yüzünden Adnan Polat gibi Helvacı da büyük yara aldı, taraftarların gözünden düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Helvacı tam bir hukuk adamı, oturup konuşmalarını dinlerseniz adamdaki potansiyeli anlarsınız. Fakat şuandaki yönetimin sportif başarısızlığı yüzünden Adnan Polat gibi Helvacı da büyük yara aldı, taraftarların gözünden düştü.

Düşer tabi ... Sen seçilmiş olduğun yönetim kurulunda ikilik yaratırsan olacağı bu. Adamın mesleğine yada mesleki kariyerine birşey demiyor. Fakat eğer yönetimdekiler ile aranda fikir ayrılığı var, erdemli ol itibarlı ol yönetimden istifa et , kaldıki hukuk adamısın bunu helvacı yapmayacakta kim yapacaktı.

Sırf birleşmeyi üzerine almak için yönetim içinde kalıp birleşme olduktan sonra çığırtkanlık yapıp kendi üzerine nemalanmak , bu birleşmeyi sadece kendi adını kullanarak kendine prim çıkarmak istemiştir.

Dediğim gibi Mehmet Helvacının Mesleki bilgi , tecrübe ve kariyerine lafım yok , davranışlarına , tutarsızlığına ve iki yüzlü davranmasına lafım var.

• kendisine oy verirse 1 oy çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Helvacı tam bir hukuk adamı, oturup konuşmalarını dinlerseniz adamdaki potansiyeli anlarsınız. Fakat şuandaki yönetimin sportif başarısızlığı yüzünden Adnan Polat gibi Helvacı da büyük yara aldı, taraftarların gözünden düştü.

Düşer tabi ... Sen seçilmiş olduğun yönetim kurulunda ikilik yaratırsan olacağı bu. Adamın mesleğine yada mesleki kariyerine birşey demiyor. Fakat eğer yönetimdekiler ile aranda fikir ayrılığı var, erdemli ol itibarlı ol yönetimden istifa et , kaldıki hukuk adamısın bunu helvacı yapmayacakta kim yapacaktı.

Sırf birleşmeyi üzerine almak için yönetim içinde kalıp birleşme olduktan sonra çığırtkanlık yapıp kendi üzerine nemalanmak , bu birleşmeyi sadece kendi adını kullanarak kendine prim çıkarmak istemiştir.

Dediğim gibi Mehmet Helvacının Mesleki bilgi , tecrübe ve kariyerine lafım yok , davranışlarına , tutarsızlığına ve iki yüzlü davranmasına lafım var.

aynen katılıyorum, şu adama oy veren genel kurul üyelerine etmediğim küfürleri edecem,

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

kendisine oy verirse 1 oy çıkabilir.

aday olabilmek için en az 100 üyenin imzası gerekiyor...
  • bu camia arkadan iş çevirenlere prim vermezz helvacııı
  • yüzsüz herif ya !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.