Şimdi Ara

Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı akşamlar. Yıllar sonra bir sistem toplayayım dedim haliyle sıkıntılarla karşılaştım uzun zamandır uzak kaldım bu platformdan. Çok uzatmayayım arkadaşlar sorunum şu:

    Asus Prime B550M-A AMD AM4 uyumlu anakartıma, amazon.du dan aldığım Deepcool Gammaxx L360 sıvı soğutmayı takdığımda işlemcinin arkasındaki plakanın oynadığını fark ettim arada bir boşluk var. AM4 için kullanım kılavuzunda gösterilen kurulumu birebir yaptım. Acaba işlemciyi oturtunca sıkıntı çözülür aradaki boşluk gider mi?


    İşlemci elimde bulamadığı için oturtup deneyemedim. Asusun kendi plakası arkasındaki o plakadan başka bir şeyde arkasına olmuyor. İşlemciyi takınca acaba o bi tık yükseltir de oturur mu anlayamadım ne yapmam gerekiyor yardım.


    Belirtilen kurulumun aynısını yaptım arkadaşlar montaj hatası olduğunu düşünmüyorum onun resmini de attım. Oladabilir tabi yardımcı olur musunuz?

    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum


    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum


    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum


    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum


    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum


    Help Meeeee!!!! Pc yi kuramayrum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yani hocam montajı tam bitirince sıkıntı kalmayacaktır

  • Umarım öyle olur ya gerçekten stres oldum hani uyumlu bir sıvı soğutma aldım fakat böyle bir durum var. Dediğiniz gibi sanırsam işlemciyi de takınca bi tık yükseltecek pompayı oda oynamayacaktır diye düşünüyorum ve ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle. Daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım umarım bi problem yaratmaz.

  • soğucucunun anakarta işlemci üstüne oturdu yeri diğer konumlara getiriniz. sorun cozulecektır. o metal ayaklar muhtemelen cpu eterafındaki elektronik devrelere temas etmekte ve tam oturmamakta 0 olarak.


    aynısı başıma geldi o yüzden biliyorum.

  • Soğutucu vidaları ona sabitleniyor. Vidaları sıkınca daha sallanma yapmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.