Bildirim
help me
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd mi yoksa intel mi sorusu insanlık tarihinin en eski sorularındandır -
ilk bilgisayarım
babacan sorumun cevabını alabilmiş değilim..______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ey em di tabiki..
ama sen buralara bi bak genede..
TIKLA <--
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 26 Ekim 2005, 0:49:17 > -
pcler hakkında cok az bilgim var. arkadaşlarımın hepsi intel kullanıyor. amd tavsiye edenler var ama artılarını ve eksilerini bilmiyorum. ayrıca yeni bir pc toplarken dikkat edilmesi gereken seyler nelerdir? yardımcı olursan sevinirim... ______________________________
-
"Bu konunun yeri burası değil..! " sözü de en az o kadar eski bir deyiştir. -
ayıptır ya arkadaşlar burda yardımcı olmuyorsunuzda geyik yapıyorsunuz
ben sana yardımcı olatım arkadaşım. öncelikle alacağın işlemciye karar vermelisin ben intel işlemci kullanıyorum yanlız intel işlemciler amd işlemcilere nazaran biraz daha fazla ısınıyor. performans açısındanda bu konu hep tartışılır amd mi iyi intelmi? işlemciler yazılım uygulamalarına göre faklılıklar gösterirler oyüzden buna sen karar vereceksin. anakart olarak intel işlemci alıran lga775 soketli, sana 945p çipsetli ABİT marka bir anakart almanı öneririm. AL8 modeli olabilir mesela, abit marka anakartlar kaliteli üzerindeki parçaların çoğu japon malı. ayrıca dual ddr2 destekli bir anakart almalısın. benim önerdiğim anakartta var bu destek. ramlari kingston alabilirsin mesela 2 adet 512 mb 533 mhz ddr2 ram alabilirsin. alacağın kasananın içindeki güç kaynağının en az 400 watt olmasına dikkat et. ekrankartlarınında hafızadan çok gpu yani ekrankartının işlemcisi bellek ve chipin çalışma frekansları ne kadar yüksek olursa o kadar iyi yanlız bunları satanlar pek anlamaz oişlerden sen internetten bakacaksın özelliklerine.son olarakta harddisk tavsiye edeyim western digitalin serial ata2 250 gb bir diski var chip dergisinde birinci sırada bu disk az ısınıyor ve gürültüsüz çalışıyormuş dedikleri üzere. ama ben western almam diyorsan o zaman seagate serial ata 150 ncq destekli bir harddisk alabilirsin seagateler güzel disk yanlız daha sata2 desteklisini çıkartmadılar. ayrıca bu dediğim anakartın sata2 desteği de var bir de ekstradan bir saat takılıyor işlemcinin ısısını fanın dönüş hızını ramin sıcaklığını oda sıcaklığını felan gösteriyor usb den bağlanıyor. 15$ bu anakartın fiyatıda 160$ ramlar 512 mb 52 $ işlemci 3.0 ghz alırsan 185$
-
tesekkür ederim pc commander. yazdıklarına dikkat edeceğim ama bilgisayar bilgim sıfır. foruma bilgi almak için girdim ama sanırım bu forum bilgilendirmekten ziyade bilgisayar bilgilerini paylaşan arkadaşlardan oluşuyor bana önerebileceğin başka bir forum daha var mı? ht teknolojisi ne tavsiya edenler ht özelliği olsun diyorlar.... ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X