Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • /fullstats 32k
    Alper salla haci 100 yap kasalim
  • Onlar "one-hit-kill" ile gelsin bende de "one-hit-ban" var

    arkadaşlar 0.97d version bir serverda hile kullanacak adam gitsin bi hava alsın önce ya. ruh hastası olması lazım.

    Version'u tekrar ediyorum. 0.97d. son map icarus. Boss phoenix of darkness. Yani köy kahvesi gibi bişey :D Kim gelir de köy kahvesini soymak ister. içerde biraz çay biraz oralet vardır :D O hesap yani.. Zamanla bir kitle oluşursa kiralık sunucuya vs taşırız. Ben yazılım kursunda öğrendiklerimle sunucuyu geliştirmeye de çalışırım zaten.. 0.97d özleyip mu yu seven arkadaşlar öyle arada girip 3-5 elite yeti vs kesmeye buyursun gelsin. Nostalji işte :)

    statleri fulleyen bir kod varsa fullesin adam bulursa kessin.

    Bu arada server da kuruyorum. Rate'leri beğenmeyen için kendi serverını kurabilirim aynı dosyalarla. Buyurun oynayın beğenirseniz kurayım. detaylar şu linktewww.hellyeahmu.com/serverkurulum
    Henüz hazırlık yapıyorum. dosyaları public denemediğim için ciddi bir sorun var mı yok mu bilmiyorum. ilerleyen günlerde göreceğiz.

    Herkesi beklerim. iyi oyunlar :)
  • 150 haha :) gel ben sana bedavaya kurim komedisin alper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuhh 4x bro bu ne ya exp yükselt bari biraz bizde gelip kasalım gerçi ben 300x de kasmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArifSamet

    150 haha :) gel ben sana bedavaya kurim komedisin alper

    ya da arifsamet arkadaşımızla iletişime geçin bedava kuruyormuş hayrına :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper0272

    yuhh 4x bro bu ne ya exp yükselt bari biraz bizde gelip kasalım gerçi ben 300x de kasmıyorum

    Aynen kardeşim ölümden bir adım ileri :)
  • Serverlar açık!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_d

    quote:

    Orijinalden alıntı: ArifSamet

    150 haha :) gel ben sana bedavaya kurim komedisin alper

    ya da arifsamet arkadaşımızla iletişime geçin bedava kuruyormuş hayrına :)

    Valla arif onu bilmem de, Alper abi gerçekten sağlam yapar işini. Eğer yardım almak isteyen para karşılığı tabi varsa ben alper abiyi tavsiye ederim çok bilgilidir.
  • dh muonline aleminde gorecegini gordu ne kurucular geldi gecti season 1 serisinden son seriye kdr hani server kurmak 2ip yazmak ayar yapmak oyuncu testi ile belli olur hesabimiz yeni olabilir ama gecmişimiz eski ovmuyorum kendimi basarilar alper abine bişi demiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler:
    -Rankings sayfasında her class için listeleme eklendi.
    -Rankings sayfasında "Banneds" yani banlanan oyuncular listesi eklendi.
    -2 oyuncu dün, 2 oyuncu bugün olmak üzere 4 oyuncu çeşitli hile programları kullandıkları için süresiz banlandı.
    -Silver Medal drop rate ve düşen itemlerin level'ları fixlendi.
    -Votereward Sistemi eklendi. Detaylı bilgi içinhttp://www.hellyeahmu.com/index.php?news=Q7PA2FT

    Vote ile elde edilen kredilerle vip alabilir ya da statlerinizi resetleyebilirsiniz.
    Silver VIP: 200 vote kredi
    Stat Reset: 300 vote kredi
    www.hellyeahmu.com/vote

    Herkese iyi oyunlar dilerim.
  • Güncellemeler:
    -Banlanan oyuncular ranking sayfasındaki level sıralamasından çıkartıldı.
    -Her hafta için cumartesi 12:00 - Pazar 11:00 arası 23 saatlik event eklendi. Surpriz event her hafta bir drop veya success rate arttırılacak. Örn: chaos drop rate, soul success rate, exp rate, silver medal drop rate... Herhangi biri sürpriz olarak!
  • AZ OYNIYIM DEDIMDE BUDA COK ZOR OLMUS yınede begenenlere hayırlı olsunlar dılerım
  • baya uzun süredir girmiyordum foruma.Şimdi geçmiş konuları açıp,tatsızlık yapmaya lüzümda yok.En eski muculardan biri olarak 97 de den sonraki hiç bir versiyonu sevmiyorum şahsen.Bir diğer konu ise Türkiyemizdeki mu online sektöründeki çekememezlik.Adam server kurmuş bilmem kaç saatlik online bırakmış kendi pc sine ne varki.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Neden hep olumsuz eleştiryoruz arkadaşlar.az sonra indiirp ölesine takılıp çıkacağım.Yani bu arkadaşımıza bence fazla yüklenmeyelim.Türkiyede Kaç sağlamm server varki.Benim bildiğim bir kaç tane.Sebebi ise hep olumsuz eleştiri ve çekememzlik.arkadaşlar bırakın bu konularıda adam akıllı Türk serverlerine sahip çıkalım.Alper seni hiç tanımıyorum kardeşim ama devam etsen.tek sorunun çoğu arkadaşımızında dediği gibi xp sorunu sen şunu bence en az 50 yap..gerisi zamanla gelir.başarılar kardeşim sana...Çoğunun dediklerinede kulak asma.sonuçta zevk içn açmışsın .isteyen oynar isteyen oynamaz....
  • Hunterr anlayışın için teşekkür ederim. Söylediklerine katılıyorum elbette ama bir yandan da eleştiren arkadaşlara da hak veriyorum. Çünkü o kadar çok server kurulup kapanıyor ki adamların emekleri tekrar tekrar yanıyor tam oyundan zevk alacaklarken. Bu gerçekten çok çirkin. Bazen öyle server görüyorum ki acc için mail atın diyor kuran adam. Yani var gel sen hesap et o server nekadar ömürlü olur.

    Mu server çok ciddi bir çalışma ister. Özellikle de yüksek version bir mu server profesyonel bir takım çalışması gerektirir. Website admini, forum admini, server dosyalarını düzenleyen kişi, oyuniçi gm'ler, admin gm'ler. Ve hepsinin birbirini tanıyan, güvenilir, aklı başında insanlar olması da önemli tabi. Ben tek başıma geçen sene başladığım server işinde sezon 2 free dosyalarla başladım ve kapattığımda sezon 6 premium muengine dosyalara gelmiştim. Ama tek başıma yetişemiyordum birşeyler biryerlerde hep eksikti. Sonunda kendimde sezon 6 ile yeni bir başlangıç yapacak gücü, motivasyonu ve güveni bulamadığım için dosyaları lisansıyla beraber sattım. Yazılım akademisine yazıldım ve öğrendiğim programlarda gördüm ki mu server dosyaları, websitesi ve veritabanı bu programlarda pratik yapmaya çok uygun. Bu sebeplerden en eski version olan 0.97d mu server kurmaya karar verdim. Her detayıyla ilgilenebileceğim küçük bir server. 40 oyuncu kapasiteli, 4x low exp. reset yok, webshop itemler yok. ilk çıkan serverlar gibi. Bu sayede hem serverın her detayıyla ilgilenebilirim, hem de akademide öğrendiğim programları geliştirebilirim.

    Experience rate'i yükseltmemi öneriyor herkes. Tekrar söylemek istiyorum bu rate'i 10x dahi yapamam. Çünkü version 0.97d. topu topu bc, ds ve golden invasion olan bir server. son harita icarus arkadaşlar. Ben bu serverda 1 haftada lvl 400 olunacak bir exp rate koyarsam herkes sıkılır. Anlamı kalmaz. 0.97d nin eğlencesi ranking yarışıdır. Bu sebeple her class için ranking listeleme ekledim. Küçük ama nostaljik bir server kurmayı amaçladım.

    Oynayacak arkadaşlara tavsiyem arkadaşlarınızla beraber başlayın ve mutlaka energy elf ile party halinde oynayın. Şu an top1 ve top2 oyuncular aynı evden oynayan 2 yabancı oyuncu. biri energy elf diğeri SM çok güzel kasıyorlar.
  • Dün girdim servere.fena deil eline sağlık.hatta güney amerikadan bir playerle karşılaştım.ölesine takılmak için girmiştim zaten.kardeş başarılarınn devamını dilerim.yukarıda da bahsettiğim gibi olumsuz eleştirileri ve olumlu eleştirileri not al ve kendini ona göre geliştir.server işi basit bir iş deil.Birde bizim playerlerimiz "acaba nerde hata var nerde eksik var bullalım eleştirelim diye " uğraşırlar hep.emek kutsaldır kanımca ve sen devam et kardeşim.Allah kolaylık versin.
  • Şu anda serverda sürekli oynayan 4-5 kişi var. Bildiğim kadarıyla sadece bir tanesi Türk. Daha fazla türk oyuncuyu serverda görmek isterim. Daha önce söylediğim gibi 2-3 arkadaş beraber kasar birisi energy elf açarsa herşey kolaylaşır...

    Reflect dmg yaklaşımın güzel :) Ama iyi şeyler de HP/Zen olarak döner tabii ;) Geyikte son nokta!
  • Güncellemeler:
    Aşağıdaki oyuncuların hesapları süresiz olarak engellenmiştir.
    "Gubashliop", "CAMELOT", "JusTMe", "LeeLong", "AndriiPula", "Lady", "PIDAR", "FlapJack", "Anal", "XxVxX"

    Hile kullanan ya da size bedava jewel / item vermek isteyen oyuncuları hemen support@hellyeahmu.com adresine mail yoluyla şikayet edin arkadaşlar.
    Banlanan oyuncular arasında 2 tane türk oyuncu görmek beni çok üzdü. Dilerim tekrarlanmaz.

    Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 15 Ağustos 2012; 14:13:05 >
  • Sen gerekli önlemleri almazsan daha çok kişiyi banlarsın serverda hile yapılması normal birde biz türk milletiyiz kafamız bu tür işlere çalışır:D
    Herkes için geçerli deil ama durum ortada
  • "Admin Control"
    "Player Reports"
    "God's Protection" (Allah Korusun!)

    Bunların üzerine antihile tanımam :) HellYeahMU "saldım çayıra mevlam kayıra" bir server değildir. Sunucusuyla ilgilenen bir adminin olduğu yerde hile olmaz. Adminin ...ktir ettiği yerde isterse bütün antihileler olsun patlatılır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.