Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13]
  • Alper betox acik kaynak kodlari yayinlamasi senin isine yaradı zannimca basarilar guzel bisi cikarirsan satin alabilirim dosyayi
    Bizzat tanımıyorum alperi ama aramizda en stabil insan 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBMUPLAY kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yılbaşı kampanyasında 2 yabancı ortakla igc-premium lisansı aldık. Free dosyaların, kodcu desteği olmadan büyük bir geleceği olmayacaktır. igc-team gerçekten çok güzel çalışıyor. Kesinlikle bu piyasanın Apple'ı diyebiliriz.
    Evolution team s2.6 versiyonda tamamen başarısız oldu. dosyalar elimizde patladı. yeni dosyalar teklif edildi kabul etmedik. igc-team ile çalışmaya karar verdik. expwalker modülümüzdeki tüm çalışmalar ve emeklerimiz boşa gitti. sil baştan yazıyoruz...
  • Bigman bu konuda iyi evet Turkiyeden bir arkadasimiz daha aldi 2 lisans farkli sunucu basarili olmanizi isterim yaptigin calismalarin bosa gitmesini üzüldüm Evolution boyle olacagi belli idi kendi sunucularinda bile basarisiz insanlar hayirlisi olsun hellyeah icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13]

    Fixed potions quantities in cashshop
    Fixed Vulcanus map enter
    Added seals to cashshop goblin points
    Enabled goblin point rewards from events.
    Enabled goblin points +1 every 20 minute
    Disabled /pkclear command
    Blocked pk players to enter events
    Atlans, Aida, Kanturu, Vulcanus and Swamp are now Gens battle maps.
  • indiriyorum bu akşam serveri denerim
  • Server ne durumda oyuncu sayısı ne durumda acaba :) başlayacak bi server arıyorum
  • Arkadaşlar servere dün başladım ve aklında soru işareti olanlara yardımcı olmak adına geniş bir durum raporu sunayım size.En başta belirtmek isterim ingiliz ve türk ortaklığında yürütülen bir server yönetimi var ve dolayısıyla server global olarak aktif olduğundan yabancı oyuncular çoğunlukta hatta neredeyse hiç türk olmadığını söyleyebilirim sadece 1 tane ciddi kasan bir türk varmış duyduğuma göre. Burda olan çoğu oyuncu gibi bende yıllardır mu onlineyi seve seve oynamaktayım ama serverde yabancılar olmasına rağmen ilk defa bu kadar sıcak kanlı aşırı yardımsever ve hoş sohbet bir server görüyorum :D server gerçekten tıkırında işliyor gayet güzel optimize edilmiş herşeyi ve adminler düzenli olarak ilgilenmekte fakat bu serverin potansiyeli olmasına rağmen türk oyuncu bulunmamakta o yüzden eğer bu yazıyı okuyor ve bir serverde başlamayı düşünüyorsanız kesinlikle gelin oynayın derim. Oyundaki nickim SvntyoneX




  • Bugün yaptığımız bakımda karakter balance ile ilgili ciddi dengesizlik olduğunu tespit ettik. Özellikle MG ve Elf'in çok zayıf olduğunu gördük.
    Önümüzdeki bakımda detaylı bir biçimde bu dengesizlikleri tespit ederek ortadan kaldırmayı planlıyoruz.

    iyi oyunlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 24 Ocak 2016; 22:22:58 >
  • Gecenin bu saati diye mi online 5, yoksa gün içerisinde de böylemi online sayısı?
  • Türk arkadaşlar oyuna başlarsanız nickim COCO, her türlü desteği yparaım yeterki Türk sayısı artsın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

    Gecenin bu saati diye mi online 5, yoksa gün içerisinde de böylemi online sayısı?

    Ortalama 10 online malesef. Sürekli 8-10 kişilik bir kitle devam ediyor. Nasıl olduğunuz hala çözemedik. Müthiş bir istikrarla sanki bir sıra varmış gibi 1 kişi bırakıp başka 1 tanesi sürekli kasıyor ve ortalam 10 online değişmiyor.
    Hamza Hamzaoğlu'nun dediği gibi istikrar önemli :)

    Mayıs 2015'te 0.97d olarak başlattık, Temmuz 2015 gibi sezon 2 yükselttik, Ocak 2016'da sezon 6 episode 3 yaptık kaliteli bir sunucu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Tüm gayretimiz bu yönde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 25 Ocak 2016; 19:38:33 >
  • Aramıza 2 yeni arkadaş katıldı serverde 4 türk olduk. Biraz daha türk gelirse guild açıcaz arkadaşlar server gayet güzel, aramıza yeni arkadaşların katılmasını bekliyoruz
  • Türk oyunculara özel kampanya: 1 USD = 1,5 TRY
    Bu kampanya 28 ~ 31 Ocak 2016 tarihleri arasında geçerlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 28 Ocak 2016; 19:51:29 >
  • BK, RF, Elf PvP balance tamamlandı.
  • Oyuncular artık kendi mesajlarını sitede yayınlayabilecek!
    Başka server'da olmayan bu özellik için tek yapmanız gereken 20 master levele ulaşmak!
  • Alper aklima bisi takildi sen upload ediyorsun main daha sonrasında fixleme vb acik kaynak mi yoksa var olan configs duzenlemesimi igcn boyle seylere izin vermez normalde scrint vs normalde main vb meraktan soruyorum not olarak master 20 level ulasip mesaj yazma ilk ama boyle garip scpritler yazildi ornek unicorm armor bulunmadan reset atilmiyordu her resette bir item teslim vb 😁 dreammu yaptığı duel istegi gibi daha etkli bisiler yaparsan guzel olur senin online kaldikca istedigin credi verme programi gayet basarili basarilarinin devamini dilerim kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar sonra nerden geldiyse aklıma birden canım mu çekti başlamaya değermi bu server
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

    Alper aklima bisi takildi sen upload ediyorsun main daha sonrasında fixleme vb acik kaynak mi yoksa var olan configs duzenlemesimi igcn boyle seylere izin vermez normalde scrint vs normalde main vb meraktan soruyorum not olarak master 20 level ulasip mesaj yazma ilk ama boyle garip scpritler yazildi ornek unicorm armor bulunmadan reset atilmiyordu her resette bir item teslim vb 😁 dreammu yaptığı duel istegi gibi daha etkli bisiler yaparsan guzel olur senin online kaldikca istedigin credi verme programi gayet basarili basarilarinin devamini dilerim kardesim.

    Siteyi kendim yaptığım için doğrudan kontrol edebiliyorum oyuncunun tüm karakterlerini, levellerini vs ona göre hazırlıyorum. Clientte yaptığımız düzenlemeleri genellikle igc'nin toollarıyla yapıyoruz dolayısıyla yasaklayacakları bir durum yok. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen :)

    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. iyi günler.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.