Şimdi Ara

Hellgate: London (2007) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.572
Cevap
0
Favori
70.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir çok oyun türünde (fps, araba yarışı vs vs...) görevlerin tekrar etmesi ve stabilite problemleri olmasına rağmen hiçbir oyuna (istisnalar olabilir.) bu kadar yüklenilmedi bu konular dahilinde, bende en çok buna şaşıyorum Oyunu ilk çıktığı andan beri oynayan tek 'zevksiz' benimdir herhalde. Bunca kişinin oyun için söylediği olumsuz yorumlara rağmen ben hiçbir zaman oyundan soğumadım ve her zaman bu oyundan zevk almayı bildim. Hala da hdd te yüklüdür ve vakit bulsuğuma oynayacağım oyunların başında gelir ne hikmetse. Bazı arkadaşların görüşlerden etkilenerek oyuna nefret duymaya başladıklarını düşünüyorum, konunun ilk sayfalarına bir göz atın uzun süre oyunu oynayan arkadaşlardan çıt çıkmamıştır (herkesden değil tabiki, bu söylediklerimi herkes üstüne almasın lütfen.) ve 25-30 level a gelip de hala zevk alarak oyunu oynadıklarını belirtenlerde yok değil ama bir süre sonra oyunun kendini tekrar etmesi ve bazı optimiasyon sorunları nedeniyle söylenen bir çok arkadaş olduğu göreceksiniz. Kimsenin yorumuna bir şey dediğim yok ama oyunu kopya olarak oynayıp yama yapmayan ve buna rağmen görevlerde bug olduğunu söyleyen arkadaşlar da var malesef. Neyse bunları yeniden söylemenin anlamı yok artık, benim son olarak söyleyeceğim şey ön yargılı olmayın ve başkalarının düşünceleri ile hareket edip beğenme ihtimaliniz olan bir oyunu oynamama gibi bir hata yapmayın (bu tüm oyunlar için geçerli, yanlızca Hellgate için söylemiyorum.) oynayın görün ve sonra kendi özgür iradeniz ile oyunu beğenin veya beğenmeyin o sizin bileceğiniz iş ama burada ki olumsuz yorumlara bakıp da karar vermeyin derim ben. Bu arada Dante eğer oyunu beğendiysen ki yorumlarından bunu anlıyorum merak etme oyunun sonuna kadar sıkılmadan devam edersin eminim Türün hayranıysanız devamlı aynı şeyleri yapmaktan sıkılmazsınız yani öyle zannediyorum, küçüklüğümden beri bıkmadan usanmadan beat em up türünde oyunlar oynayan biri olarak devamlı ilerleyip adam pataktan (kaba bir tabir oldu ama idare ediverin artık;) hiç sıkılmadım. Hellgate'te de görev al ve yaratık kes sonra yeni bir görev al ve yine yaratık kes şeklinde ki çizgisel yapıdan dolayı hiç rahatsız olmadım diyebilirim




  • elimde kılıç boyna yaratık keseceğim gamepadle rahat oynanan oyun arıyordum bu bana uygunmudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    elimde kılıç boyna yaratık keseceğim gamepadle rahat oynanan oyun arıyordum bu bana uygunmudur?

    arkadaş anladım sen non target oyun istiyosun dmc serisini oynadınmı
    Dark messiahda uyar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 12 Eylül 2010; 21:15:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaty123

    quote:

    Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

    elimde kılıç boyna yaratık keseceğim gamepadle rahat oynanan oyun arıyordum bu bana uygunmudur?

    arkadaş anladım sen non target oyun istiyosun dmc serisini oynadınmı
    Dark messiahda uyar

    dmc
    dynasty warriors oynadım dark messiah denemedim hiç elde kılıç bol komboyla 50 tane adama dalacağım oyun arıyorum
  • bende öyle oyunları severim bulursan banada söyle
    dmc=devil may cry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 14 Eylül 2010; 2:15:06 >
  • simdi aklıma geldi soul reaver var oynamadım ama 50tane adam falan geliyomu bilmiyorum ama kılıç fln var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 13 Eylül 2010; 19:26:32 >
  • Berbat bir oyun.
  • Oyun freetoplay mmo oldu arkadaşlar şu anda beta sürecinde.http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=49672269&mpage=1#50627785
  • Üstüne para verseler oynamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi dönüp bakınca ulan ne dandikti diablo'dan sonra diyorum ama zamanında nedendir bilemem deli gibi oynamıştım bunu. çok eksiği vardı felan ama oyuncuyu bağlı tutan yönleri de mevcuttu yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yedas

    Üstüne para verseler oynamam.


    Crow'a katılıyorum.
    Sacredleri oynarken sıkılıyordum, sonra bunu oynamaya başladık uyutuyordu Hellgate...


    Çok para verseler belki düşünürüm...(Hemen de sattım davayı)
  • Geçen gün merkatan yükleyip girdim oyuna (bu arada yükleme 5.4GB civarı birşey) ben single olarak oynamıştı bu oyunu çıktığı zaman ama bitirmemiştim. Şimdi girdiğimde gördümki ilk çıkan oyunun tamamen aynısı görevler olsun yaratıklar mekanlar hepsi birebir aynı yani oyunun başlangıç mekanlarını hatırlıyorum iyi bir şekilde, belki ufak detay farklılıkları vardır ama aynen koymuşlar. Zilyon tane item düşüyor yaratıklardan allahtan bunların hepsini parçalayabiliyoruz anında satmaya falan gerek kalmıyor. Rare ve uniq bossları arttırmışlar biraz hatta abartmışlar adım başı boss kesiyoruz. Hatta bir bölümde görev icabı bina büyüklüğünde bir demonla karşılaştım ki daha lvl 5 idim, dedim bu bana dokunursa uçarım ama yok baya baya kesildi gitti yaratık hiç cüssesine yakışmayacak şekilde hemde :) Velhasıl canınız çok sıkılıyorsa benim gibi yükleyip oynayabilirsiniz. 140-160 civarı değişen bir ping ile oynadım oyun serverları sanırım amerikada. Zaten bir server var galiba beta sürecinde.




  • Adamlar saçmalamış resmen, oyun daha beta sürecinde olmasına rağmen act3 e geçmek için sana premium shoptan 4-5 dolarlık bir ticket almanı şart koşmuş yoksa devam edemiyorsun ileriki bölümlere aynı yerlerde dolaşmak zorunda kalıyorsun, yok böyle saçmalık ya!
  • Bu oyunu tartışarak hayatınızın 2 dakikasını çöpe atıyorsunuz.
  • niye hiç kimse sevmemişki oyunu bence güzel
  • Haberdar ettiğin için teşekkürler
  • oyunu sıtesınden ındırsem sorunsuz bır sekılde oynaya bılırmıyım 5 gb boyutu var
  • Şu oyunu anasayfaya çıkarmayın, zamanında çok büyük hayal kırıklığna uğramştım hep aklıma geliyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablo12

    Şu oyunu anasayfaya çıkarmayın, zamanında çok büyük hayal kırıklığna uğramştım hep aklıma geliyo

    arkadaşım sizi bilmem ama hellgate yi indirdim oynuyorum gayet başarılı buldum çok eğlenceli bir oyun kafamı karıştıran hellgate london onun sitesini bulamadım oyun hala açıkmı açıksa nereden indirebilirim yoksa paraylamı alınıyor alınıyorsa nereden satın alabilirim ?
  • Geçen Londra'ya gittim ve metroda, British Museum'da Waterloo Station'da adeta ben buradaydım!! dedim. Gaza gelip yeniden yükledim, bu sefer multiplayer bitirmek istiyorum, var mı bir yolunu bilen multiplayer oynamak isteyen?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.