Şimdi Ara

HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) 'TÜRKÇE ALTYAZI' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
28.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Yeni uzandım koltuga valla ana ekranda ki müzik tuyler ürpertici başlıyorum yazacağım görüşlerimi birazdan



    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat kadar oynadım oyunu. Oyunun başında 3D ses zımbırtısından yararlanmak istiyorsanız kulaklık takın diye uyarı verdi. Bende taktım kulaklığı başladım oynamaya. 15 dakika dayanabildim. Sesler inanılmaz olmuş. Çok rahatsız edici. Senua'nın kafasının içindeki sesler hiç durmadan konuşuyor. Grafikleri fena değil kaplamalar siritmiyor. Senua'nın dinamiklerini beğendim. Yürüyüşü kamerayı tuttuğunuz yöne göre değişkenlik gösteriyor. Kombat fena değildi. Gündüz devam edeceğim oyuna çok keyifli duruyor. Tavsiye ederim. Altyazı ilk yarım saatlik dilim içerisinde gayet başarılıydı sırıtmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir giriş bu nasıl bir hasta ruhun eseri arkadaş :) kulaklıkla oynanması gerekli kesinlikle oyundaki anlatım sesler grafik hepsi sanat eseri notu ne olursa olsun bir şekilde deneyim etmenizi tavsiue ederim arkadaşlar dantes infernodan beri bu kadar rahatsız edici öteki dünya tasviri görmemiştim deneyin denettirin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Ağustos 2017; 1:2:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeleri çıksada alıp almayacağımıza karar versek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te Türkçe mi kesin net bilgimi eminmiyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    ps4 te Türkçe mi kesin net bilgimi eminmiyiz?

    Türkçe altyazı ve menü dahil herşey türkçe oyun çok pis gaza getirdim gözüm kratos arıyor hazır ölüler diyarına gelmişken bi kapışsaydık yaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    Bu nasıl bir giriş bu nasıl bir hasta ruhun eseri arkadaş :) kulaklıkla oynanması gerekli kesinlikle oyundaki anlatım sesler grafik hepsi sanat eseri notu ne olursa olsun bir şekilde deneyim etmenizi tavsiue ederim arkadaşlar dantes infernodan beri bu kadar rahatsız edici öteki dünya tasviri görmemiştim deneyin denettirin

    Dedim banamı diyosun bi an ilk girişi okuyunca hasta ruh falan hocam neyse uykuluyum ondandır gözlerimi ovuşturunca düştü jeton ..Gelde şimdi bu yorumun üzerine indirime girmesini bekle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk yarım saati geride bıraktım. Atmosfer ancak bu kadar iyi aktarılabilir...
  • Oyunu 1-1.5 saat aralıksız oynadım sanırım, anlamakla geçti çoğunluğu. (Bu tarz oyunlara yabancıyım) Kırmızı mühürlü Kapıları açmak için mavi ışınlar var onları doğru yere ulaşarak hizalıyorsunuz ve kapılar açılıyor combat başlıyor Ben sevdim ama biraz kafa patlatmanız lazım doğru yerlere gitmek için bir sürü yer dolaşmak gibi durumlar olabilir. Dövüşler kötü değil gayet yeterli düzeyde bence. Grafikleri çok beğendim.

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"

    Son fotoyu iyi yakalamışım ama itilmişten dayak yiyen kakılmış gibi değil mi?
  • Youtube'de herkes ps4 pro videosu atmış. Normal ps4'de kaç fps ve pro ile arada ne kadar fark var ki?
  • Valla sana söver gibi başlamışım oyunun gazıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme beklemeye gerek yok, kesinlikle alıp oynanması gereken bir oyun olmuş. Dövüş sistemini dokunmatik ekran oyununa benzetenlere de gülüp geçiniz. Combat için zorluk seçimi var. Vurus hissi haddinden fazla başarılı. Her oyunda olan dodge sistemi mevcut. Gayet başarılı bir atmosferi var. Sesler özellikle muazzam. Grafikler unreal engine 4 ve gayet başarılı. Kesinlikle önyargıyla yaklaşmayın, alın ve psikolojik gerilim yüklü bir 6-7 saat geçirin. Zaten daha uzun olsa bünyede farklı etkiler doğurabilir. Süresi tam tadında olmuş, naçizane kannatim budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır kimsenin akıl edemediği

    gelmiş geçmiş en iyi ses teknolojisi olan binaural ses olayını bu oyuna koymuşlar

    helal olsun valla

    ne olduğunu merak edenler bu video'yu izlesin

    kulaklıkla dinlemek zorundasınız yoksa efektleri anlayamazsınız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 8 Ağustos 2017; 7:18:27 >
  • Yeterince gaza geldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba oyunun PC versiyonu sıkıntılı söven çok alacaklara her iki seçeneğe sahip olan ps4 pro da oynaması mantıklı pc yerine daha stabil olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme bekleyen arkadaşlar...

    Ign 9 vermiş....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sec yada pri hak satan var mi? Ozelden ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun beğenilmiş baya, ilk fırsatta alıyorum.
  • Full walkthrough videolarına baktım biraz 5-6 saat sürüyor oyun çok kısa olmuş 2. defa oynatır mı acaba kendini. Kombat sığ demiş bazı oynayanlar, bir de kamera açısını sevmeyende çok. Herkesin hem fikir olduğu nokta atmosferin harika olduğu yönünde.

    Sanırım Sony neden oyuna desteğini bıraktı anlıyorum. Böyle bir oyuna 60 dolar istenseydi 2. bir The Order sorunu yaşardı. Her şeye rağmen Ninja Theory yoluna tek başına devam etmekle iyi yapmış.
  • Oyunu 1.5 saate yakın oynadım ve genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi sesler gerçekten iyi olmuş,gerilimi iyi veren bir atmosfere sahip özellikle birden çok düşmanla savaşırken gerilim en üst seviyeye çıkıyor,dövüş mekanikleri ve bulmacalar basit olmuş ama pek rahatsız etmiyor.Oyun Unreal Engine 4 motorunun hakkını vermiş ve güzel grafiklere sahip,çevre tasarımı da fena olmamış.Hikayesi ise sonlara doğru açılacak gibi en azından ilk 1.5 saatte kendini çok belli etmedi,genel olarak karakterleri ve dünyayı tanıttı.Etrafa İskandinav mitolojisi hakkında bilgi veren işaretler koymaları hoş olmuş,oyunun dünyasına olan ilginizi artırıyor.

    Oyun keşke daha iyi bulmacalar ve dövüş sistemine sahip olsaymış,çok daha iyi bir oyun olurmuş bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 8 Ağustos 2017; 14:0:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.