Şimdi Ara

HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) 'TÜRKÇE ALTYAZI' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

    Dost da söve söve bitiremedi. Burada da herkes övüyor.

    oyundan zerre anlamayan bomboş bir beyin ile en fazla o kadar yapabilir
  • ölü doğan, eski donanıma sahip playstation 4'te; oyun içinden alınmış, indie bir yapımın ekran görüntüsü

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 11 Ağustos 2017; 7:33:23 >




  • Oyunun indirme boyutu ve toplam oynanış süresi nedir arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

    Oyunun indirme boyutu ve toplam oynanış süresi nedir arkadaşlar?

    Oyunun boyutu 14.2 GB süresi 5-6 saat kadar deniyor.
  • Bu firmanın yaptığı, Heavnley Sword, Dmc ve yine bu tarz olup da başka firmaların yapmış olduğu Ninja Gaiden,Onimusha, Dante İnferno gibi oyunları severek oynayıp bitiren bir oyuncu olarak oyunu aldım ve keyifle oynuyorum..Oyundaki ,kayıtlı oyunun silinmesi cezası, hoşuma gitmemişti ve oyunun atmosferini,grafiklerini,anlatım şeklini değil de,sırf bu yönünü eleştirmiştim..Oyunu, 2 saat oynadım ve bu kayıtlı oyunun silinmesi gibi bir durumla karşılaşmadım..Şu an için oyuna notum 100/85..Oyunda ,bazı kapı açma bulmacaları kendini aşırı bir şekilde tekrar ediyor ve eksiklik olarak bu gözüme çarptı..Ayrıca vuruş komboları ,biraz daha geliştirilebilirdi..Şimdi gelelim, bazı,eleştiriye açık olmayan,sevdiği oyunun hiçbir kusurunu görmek istemeyen ve o oyunu eleştirenlere hakaret edebilecek kadar gözü dönmüş fanatiklere..Eleştiriye açık olun,oyunu siz yapmadınız ki, tapınırcasına savunuyorsunuz!!Burada,insanların eleştirilerini, hakaret ederek ,alay ederek,susturabileceklerine inanan,benim delicesine sevdiğim bir oyunu, başkası hiç sevmeyebilir şeklinde düşünemeyen,2-3 beyinsiz, ahmak var.. Üstü kapalı olarak,laf sokmaya çalışan,oyunu eleştirenlerin ismini bile vermekten aciz olan cesaretsiz kişiler var..Eleştiriye açık olun,sizler sadece oyuncusunuz, kendinizi ,bu oyunun yapımcısı,sahibi zannetmeyin!!Lafım sadece,üstü kapalı olarak laf sokmaya çalışan 2-3 kişiyedir ve oyunu beğenen ama eleştiriye açık olan diğer tüm arkadaşlara saygı duyuyorum.
    Son söz olarak,oyunun boyutuna bakıp, kötü,basit oyundur şeklinde düşünmeyin...Böyle oyunlar,kolay kolay gelmiyor,alın, bu oyunun keyfini çıkarın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 11 Ağustos 2017; 19:28:47 >




  • Umudum olmamasına rağmen, türkçe desteği vermesi ve tr'de diğer ülkelere nazaran daha uygun fiyatla çıkması gibi nedenlerle oyunu steamden aldım. Ve aldığım saate dahi utanıyorum. Bu rezaleti oyun diye yutturana da 9 puan verene de ve kusura bakmayın ama burada övene de ayrı ayrı sövdüm.

    Bu bırakın bir oyun olmayı başlı başına bir kepazelik. 1.5 saat oynadım ya da oynamadım. O kadar zorladım ki kendimi atmosferine sokmaya. Ama olmadı. Oyun ben şans verdikçe aptallaştı. Ben şans verdikçe inatla mümkün olan en yüksek sınırlarda salaklaştı. Neymiş efendim binaluar sesmiş. motion capture un sınırlarıymış. Neymiş psikozmuş. Ulan kimse de demiyor anasını satayım ortaçağda viking zamanında ne şizofrenisi. Kusura bakmayın da bu ekip isterse motion capture'u geçtim bana direk bu karının kendisini evime getirsin zerre umrumda değil. Bu kadar kötü bir oyun görmedim lan. Oyun demeye dilim varmıyor. Akıl, izan, izah sınırlarımı zorlarım bunu oyun diye yedirmek için.

    Beni bilen bilir beyler. Alacak ve almayı düşünen arkadaşlara buradan sesleniyorum. Sakın benim gibi bir hataya düşmeyin.İade talebinde bulundum bakalım umarım bu eşşoğlueşşeğin evlatlarına kuruş gitmez. Yemişim türkçesini. Çok sinirlendim lan. Ciddiyim sinirlerim bozuldu. oradan buradan salak salak sesler gelip duruyor. Millet te uffff atmosfer diye salak salak yorum yapmış ona bitiyorum asıl.

    Beyler oyun triple a değil. aa . ve bence aa bile değil. Bildiğin ağır indie oyun. İndie la. Hani şu psn de arada bedava oyunlar gibi. Bakın çok ciddiyim normalde kimsenin parasına karışmam ama sakın buradaki oyunu alıpta 'SEVMEK ZORUNDA KALAN' bazı samimiyetini yitirmiş arkadaşlara inanmayın. Ne atmosferi atmosfer. Ne vadettiği bir şeyi sunuyor. Adamlar beş senedir net yatmış. Yok bağımsızmışta yok bilmemneymiş. Banane lan bağımsızsa. Bana mı sordunuz yaparken.

    Abi çok sinirlendim ya. Ulan sırf türkçe diye aldım. Yemin ederim utandım lan. ben bazı muhteşem oyunları bi de mamalı oynamıştım. Utanıyorum yemin ederim. O şaheserleri mamalı oynadığıma utanıyorum lan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 11 Ağustos 2017; 23:30:58 >




  • 10 senedir şu foruma üyeyim. 15 yaşındaki çocukların elinde yorumlarım maskara oldu. O kadar yorum yaz gelsin biri omo ozorondo kofor yozoyor diye sorgusuz sualsiz silsin. Silin silin. iyice tiksindirin kendinizden. O akıllı arkadaş gelsin bir özelden konuşalım. Umarım daha önce bir adanalıyla konuşmuştur.

    Neyse beyler. tekrar söylüyorum. Sizin cebiniz bana dert oldu. Bu inanılmaz derecede 'SALAK' oyunu buradaki para verdiği için 'SEVMEK ZORUNDA' olan samimiyetsizlere inanıp almayın. Bomboş, bakın tekrar ediyorum 'BOMBOŞ' bu oyun. Almayın abi. almayın. Şu tuzağa girmeyin.
  • Bastım parayı aldım ohh 10/8 gayet güzel oyun son kuruşuna kadar hak ediyor hiç düşünmeyin alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    ölü doğan, eski donanıma sahip playstation 4'te; oyun içinden alınmış, indie bir yapımın ekran görüntüsü

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"



    Vitamini bol olan birisi demişti sanırım ps4 çıktığında,en son uncharted 4 ile öyle bir tokat yediler ki kendilerine gelemediler.Tlou2,gow,spiderman den sonra editörlüğü bırakırlar sanırım.




  • Görevler aşırı tek düze dümdüz git sembolleri zihninde tut şeklinde gidiyor, düşman çeşitliği yok denecek kadar az, grafikler ve animasyonlar efsane film izlermiş havası veriyor, bu fiyata göre alınır ama çok da övülecek bir yapım değil abartmaya gerek yok.
  • Oyunun soundtrackları niye yok youtube falan bulamadım. Bir iki tane var. İlizyon bosu sonrası çalan müziği bulmam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War öncesi Nors mitolojisini öğrenmek adına oynanabilecek bir yapım olmuş. Bu oyunda sadece ismini duyduğumuz birçok mitolojik unsur GoW da Kratos'un gazabına uğrayacak :)



    Oyun teknik anlamda başarılı ama bazı arkadaşlar fazla abartmış. Tek düze ilerleyiş yüzünden ortalama bir oyundan fazlası olmamış, ancak 60 dollar yerine 30 dollar dan çıkması büyük bir avantaj. Psikoz öğeleri gerçekten rahatsız edici. Senua'nın kafasının içindeki sesler bir süre sonra bıkkınlık veriyor. Şahsen sürekli aynı depresif lafların ve sahnelerin tekrarlanmasından rahatsız oldum. Örnek olarak Evil Within de çok rahatsız edici bir oyun olmasına rağmen bunun gibi kendini tekrarlayıp bunaltmıyordu. Tek oynayışta platin kupayı alabildim, yoksa tekrar oynanacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Psikolojik öğelerin abartılması yerine daha çok fantastik-mitolojik öğelere, tek düzelikten uzaklaştıracak yeni özelliklere ve aksiyona daha çok önem verilmesini tercih ederdim.

    Satış hedefleri tutarsa ikinci oyunun geleceği de kesin gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 12 Ağustos 2017; 13:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün oynayamamıştım bugün oynadım ve oyunu bitirdim hiç sıkılmadan oynadım ve verdiğim para helal olsun hem ucuz(diğer oyunlara göre) hemde memnun etti beni. 9-9.5/10 alır benden. köprü yapbozlarında hep zorlandım niyeyse halbuki en kolayıydı onlar çok zaman kaybettim oralarda. hiçbir combatta ölmedim orta seviye zorlukta. final bölümü gerçekten çok iyiydi. umarım 2. oyunu gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 12 Ağustos 2017; 15:37:55 >
  • Son kısımlarını oynuyorum, bayağı duygusala bağladı. Öyle kallavi laflar edilmiş ki, durup düşünüyor insan.

    Çaresizliğin daha güzel anlatıldığı başka bir oyun henüz yapılmadı...
  • Oyunu bitirdim.Parasını hakeden bir yapım olmuş.Fazlası değil.indie bir yapım olduğu belli.Bulamcalar, dövüşler birbirini tekrar ediyor.Boss savaşları keyifli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu birkaç dakika önce bitirdim.Diyaloglar kesinlikle bu oyunu katlamış gitmiş.Bu diyaloglar olmasa belki sevemezdik.Türkçe metin olduğu halde bazı noktalarda yahu ne anlatmak istiyor bu dediğim çok oldu.Öylesine yoğun anlamlı sözcükler kullanılmış.Bir rpg olsaydı anca bu kadar destansı anlatım, tasvirler olurdu.

    Oyunun yapılışı için yapılan araştırma ve çabaları izleyince hayranlığım kat be kat arttı.Kesinlikle bu parayı hakeden bir oyun değil(olumlu anlamda) .

    Oyunun sonuyla ilgili kafamdaki soru?


    Senua , Dillion için kendisini Hella'ya teslim etti.Ama aradan geçince gördük ki Hella yerde , Senua ise kalkmış gidiyor.Ölen Hella mıydı yoksa Hella onun ruhuna mı girdi?




  • Bunlar da benim karelerim:

    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"
    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"
    HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE (ÇIKTI) "TÜRKÇE ALTYAZI"




  • Oyunda grafikler gayet iyi ve birazda dövüş sistemi idare eder,onun dışında herşey tekdüzelik ve sıkıcı diyaloglardan ibaret. Fazla abartmamakta fayda var...
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt



    Sonunu ben de net anlamamıştım. En aklıma yatan açıklama bu oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nopnog




    Sonunu ben de net anlamamıştım. En aklıma yatan açıklama bu oldu.

    Hocam rica etsek Türkçe olarak da bahsedebilir misiniz



    Bu arada Oyunda ilk bulmacalar kisminda cok sıkmıştı oyun, sonrasinda güzel açıldı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, bulmacalardan sıkılıp bırakmayın oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.