Şimdi Ara

Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
7
Favori
10.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüz animasyonları uzun zamandır gördüğümün en iyisiydi. Dövüş mekanikleri basit ama zevk veriyor 2-3 saat oynadım grafikler manzaralar ve tekrar özellikle çığlık attığında filan karakterin yüz animasyonları harika, oynanması gereken bir oyun bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CelilOguz

    Kendi fikrimi söyleyeceğim, 50 küsür liraydı sanırsam ve benim de Steam hesabımda 50 küsür lira olmadığı için korsan indirmiştim.
    İyi ki de para vermemişim gerçekten.
    Bıraktıktan sonra başım falan dönmeye başladı, Nvidia GeForce GTX 960M ekran kartıyla bile 10-15 FPS alıyordum, kamerayı döndüremiyordum ve bulmacalar da zordu.

    Büyük ihtimalle intel hd graphics ile açmışssınız oyunu, i7 6700hq, gtx 950m ile 900p de 2 doku ayarı en yüksekte diğerleri düşükte 30-40 fps alarak oynuyorum.
  • Atkadaşlar şu videodaki 11:40’da ki kapı bende açılmıyor, sembolleri buldum ama açılmıyor, neyi eksik yapıyorum?


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Kapıya çok yaklaşmayın belli bir mesafeden açılıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

    Kapıya çok yaklaşmayın belli bir mesafeden açılıyordu.

    Evet haklıymışsın, valla gözümü karartmıştım buga denk geldim baştan başlayacam diyordum kendi kendime, çok tşk ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan indirime girdiğinde alacağım sizce bir daha ne zaman indirime girer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda bir solukta bitirdiğim ender oyunlardan.Grafik on numara.
    Bir akıl hastası bu kadar güzel anlatılırdı.
  • Oyun en iyi performans ve en iyi ses gibi konularda beş tane bafta ödülü kazandı dünkü törende. Her ne kadar tekrara düşen yapısı ve hantal ötesi animasyonlarıyla oynarken kabız etse de hikaye anlatımı olarak içinde bulunduğumuz yüzyıl için bile özgün olabilmeyi başarmış bir yapım. Keşke bütçeleri elverseymiş de şu oyunu çok daha iyi bir biçimde deneyimleme şansımız olsaymış.
  • Nihayet geçtiğimiz hafta kurup oynamaya başlayabildim derken deyim yerindeyse başından kalkamadım ve en sonunda bir cumartesi maratonuyla bitirebildim. Son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biri kesinlikle. Oynayacaksanız, oyunun da sizi uyardığı şekliyle mutlaka kulaklıkla oynayın derim çünkü kafanızdaki sesler çevresel olarak kaydedilmiş ve bu efekti en iyi kulaklıklar verebiliyor (stereo olsa bile). Oyunun finali biraz kafa karıştırıcı, eğer rune'ların tamamını bulamadıysanız finalden hemen önce rune kapısından hiçbirşey olmadan geçiyorsunuz ama hepsini bulduysanız oyunun gizemli hikayesinin bir kısmını açıklayan özel bir anı dinliyorsunuz (youtube'dan izlenilebilir). Onun dışında özellikle Sutr ile yapılan Boss savaşı kaldı aklımda, arka planda bir anda giren müzik son zamanlarda bu türde dinlediğim en iyilerinden biriydi.
  • öncesinde yazıldı mı bilmiyorum ama, orjinal alanlar için VR versiyonu yakında çıkacak. kütüphaneye eklenmiş. bu oyun için VR gözlüğü alacağım sanırım :)
  • Oyun şahane gerçekten. Fiyatının bu kadar ucuz olması, Türkçe olması ve Harika bir grafik ve hikayeye sahip olması, oyunu satın almak için başlı başına sebepler.



    Hikaye ateş, psikolojik sorunlu bir insan çok iyi bir şekilde aktarılmış. 8.5 puanım var benim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatacağım ama arkadaşlar ölüp te yeniden dirilme süresi niye bu kadar uzun. tam olarak 4 dakika sürüyor her seferinde, o yüzden oyunu silmeyi düşünüyorum. normal mi bu durum yoksa yapmam gereken ayar mı var

    oyunu optimizasyonu iyi ve sevilmiş olduğu için şimdi oynuyorum.
  • Oyunu bugün edinip bitirdim hemen. Son zamanlarda oynadığım en iyi hikayeye sahip. Baş karakterimizin psikoz olması, Viking mitolojileriyle atmosferiyle harmanlanması, hikayeyi genele yayarak anlatılmasını çok beğendim. Bulmacalar maalesef belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Ayrıca dövüş sistemi tek düşmana kilitlenmesi biraz sorun yaratabilir. İndirimlerde yakalarsanız kesinlikle alın. Türkçe altyazı Ninja Teory ekibi eklemişler,seviliyosunuz Ninja Theory.





  • Bu müzik efsane ya iki yıldır dinliyorum. Oyunu bir arkadaş hediye etti sağ olsun aklımda yoktu satın almak. Çıktığı yıl korsan olarak bitirmiştim. Optimize sorunları vardı diye hatırlıyorum. Bir boşluk yaratıp tekrar bir oynayacağım.
  • Az önce bitirdim çok güzel oyundu. Sesler muazzam, psikolojik olarak sorunlu bir insanı çok başarılı yansıtmışlar oyuna. Bulmacalar sonlara doğru sıkmaya başlamıştı ama oyun zaten çok uzun sürelere sahip değil, tam sıkıyor derken bitiveriyor Genel olarak bakınca 10 üzerinden 7,5 puanı hakediyor bence. Oyundaki karakterin psikolojisini çok iyi anlattığını düşündüğüm bir replik vardı, bir kaç kere de geçti ve hoşuma da gitti sizinle de paylaşayım.

    "En zor savaşlar zihinde verilir "
  • Dün akşam başladım, bu sabaha karşı tek oturuşta bitirdim. Yani ne diyeyim bilemiyorum çünkü Hellblade iyi yaptığı şeyleri muazzam seviyede iyi yapmışken zayıf kısımları ise 6-7 saatlik kısa oynanış süresinde bile isyan ettirip bıktırıyor. Atmosfer, sesler, müzikler, hikaye anlatımı (Nors mitolojisi ve psikoz sentezi), alt metinler, kılıç hissiyatı gibi unsurlarda son derece başarılı. Ancak yapıma bir oyun gözüyle baktığınız zaman ise gereksiz yere aynı yerleri yürütmesi, aşırı sıkıcı ve kendini tekrar eden bulmacaları, yine vuruş hissi ve animasyon olarak çok iyi olsa da kendini tekrar etme açısından kısa sürede bayan dövüş ve oynanış elementleri; önemli eksikler olarak göze çarpıyor. İşin hikaye ve atmosfer kısmı oldukça vurucu iken kontrolün bizim elimizde olduğu kısımlar maalesef vasat seviyede kalmış. Yapımcılar aslında yürüme simülasyonu yapacaklarmış da sonradan vazgeçmişler gibi hissettirdi diyebilirim. Her ne kadar oyunu sevmiş olsam da 85-90 civarında puanlar bana biraz fazla geldi, hakkı bence 75-80 arası Hellblade'in. Saf hikaye arayanlara, atmosfere önem verenlere tavsiye ederim ancak Ninja Theory'yi görüp ''bunun oynanışı iyidir ya'' deyip atlamayın sakın, hata edersiniz. Ha bir de böyle hayat felsefesi yapılacak veya üzerine kafa yorulacak çok fazla kaliteli diyaloğa sahipti, onu da demeden geçmeyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 24 Ekim 2019; 19:46:22 >




  • bu oyunda 30 fps kilidi mi var ne var en yüksek ayarlarda 30 fps veriyor dikey eşitlemeyle oynayınca 110-80 fps arasını görüyor 60 fps kilitlemesi gerekmiyor mu bu oyunun kendisini niye 30 fpste kalıyor
  • TPS bölümüne taşındı.
  • Oyunun ikincisi geliyor. Hadi gözümüz aydın.
  • Oyunu az önce bitirdim. Muhteşem bir deneyimdi. İndirim döneminde 14 TL gibi komik bir fiyata satın almıştım. Ek olarak Türkçe olması da cabası. Puzzleları biraz abartmışlardi onun dışında bir falsosunu görmedim. Türe ilgisi olanlar kaçırmasın. 9/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.