Şimdi Ara

Heider CF1 profesyonel fener (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
12
Favori
97.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elmasdag

    Yurtdısı linklerinde isterse bedava olsun, herkes oradan getirtemedikten sonra...
    Yurt içi verilmiş tek link olan arkadaşın HB linkindeki şayet benim aldığımın aynısı ise 25 lira, bana yollanan normal kalem pilden farklı özellikte pili ve sarj cihazı da bir o kadar olsa eder yurtici fiyatı 50 lira. Bir de kargo binince benim verdiğim para belki 3-5 lira fazla oluyor ki, bunu da sineye çekecez artık, bunun için geri veremem ya..
    işin özü bu mal burada da linklerdeki rakamlara satılıyor olsa idi, ortada harbiden kazık bazı durumlar olabilirdi. Ama iyi niyetle düşünecek olursak, firma bu malı getirtmis, nakliye ve gümrük vermiş, kapıda ödeme olarak da bana bunu HB.com dan 3-5 lira fazlaya satmış. Daha bunun lafını etmeye gerek yok kanımca..
    Ama cidden iyi çakıyor ışığı :)

    ebaydan free ship ürünlerin hiçbiri belirlenen fiyattan daha pahalıya gelmiyor.
    8 dolarsa 8 dolar veriyorum başka bir ücret yok gümrükte bu küçük meblağlı ürünlerin takılma derdi de yok..
    8+6 dolar şarj aleti ve pil..14 dolar nerde 55 tl nerde...2 katı fiyatı....
    şu an bu fiyat dilimizde tl değer kaybettiği için ucuz geliyor..
    örnek veriyorum bir araç yurt dısında 50 bin tl döviz karşılığına alınıp aynı fiyata getirtilebiliniyorken siz bu malın aynını 100bin tl ye ülkeden almayı mantıklı buluyor musunuz?
    belki diyen çıkar ülkemizdeki adam kazansın..kazansın kazansın da bu yerli malı değil ki...
    14 dolara satan adam da kar ediyor bu insanlar da.
    ki bizm gibi 1-2 adet almıyor yüzlerce mal çekiyorlar..
    neyse ben gözgöre göre seçme ve satın alıp ulaşma imkanım varken almam.
    size bişey demiyorum zaten satın almışsınız.. en azından bundan sonrasında satın almaya kara veren ve araştırma yapan insanlara bu başlık yardımcı olur.




  • Bende eBaydan almaya karar verdim.
    Pek tecrübem yok hatta ilk alışverişim olacak. nette birkaç rehber buldum.
    Adım adım açıklamışlar bakacağız artık.
  • Söylediklerinde haklısın, yalnız tekrar edeyim 'ebay imkanı olmayanlar' için, yani yurticinden almak zorunda olan arkadaşlar için, verecekleri fark atla deve olmuyor.
    Ha sizlerin yurtici olarak bunu çok daha uygun alabileceği yerleri bulup paylaşma imkanı varsa o zaman diğer alacak arkadaşlar da işte o zaman gercek faydalanmış olur. Yoksa ebay linki vermeyle pek fazla yardımcı olunmuyor, sadece Türk firmasının üzerine oynamaktan başka birsey olmuyor. Bir tane yurtici link verildi, hepsiburada dan, o da cok farklı değil fiyatı diğer firmadan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 22 Şubat 2012; 20:54:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    Bende eBaydan almaya karar verdim.
    Pek tecrübem yok hatta ilk alışverişim olacak. nette birkaç rehber buldum.
    Adım adım açıklamışlar bakacağız artık.

    Eğer imkanın varsa bu vesileyle yurtdışı alışverişe de bulaşmış olursun bari, bunu denemek için iyi fırsat.
  • bulaşmak derken, herkes kazıklanmak zorunda mı?
    imkan meselesi hiç değil, isteyen herkes getirtebilir gümrük yok bişey yok, kapıya kadar geliyor,
    kargosu fazla geliyosa 3 kişi birleşir 3 ürün alınır veya bi kişi 3 ürün alır, kargo da 3e bölününde gene fiyat bedava kalır
    kazığın yanında, burası dh forum, her işin bi hesabı kitabı var
  • Lafları neden tersinden anlamak yerine iyi niyetle düşünüp düze cekmiyoruz. Bulasmayı iyi manada kullandım, hani bilmedigin anlamadıgın bir olaya kıyısından köşesinden bulasıp öğrenip zamanla hakim olmak gibi. Bir de bu 3 üncü soyleyisim(inşallah sonuncu olur), herkesin ebay alışveriş imkanı olamayabiliyor, kredi kartı, ingilizce, yol yöntem bilmeme gibi sorunları olur. Bu yüzden dedimki Türkiyeden de linkler verilmesi iyi olur, daha hesaplı olarak tabi.
    ayrıca buranın dh olduğunu mesaj sayım kadar biliyorum naçizane ;)
  • Yurtdışından getirtmenin Türkiye'den almaktan hiçbir farkı yok, tek risk garanti olayı ama onu da zaten 1/5 fiyata aldığın için baştan telafi ediyorsun.
  • Bende bu fenerden almayı düşünüyordum, ama iyiki burda yazılanları okudum, hatta arkadaş yukarıda başka bir marka ile aynı olduğunu ve resimlerde karşılaştırmasını koymuş, bende heiderin facebook sayfasına koydum bunu; adamlar beni 5 dk geçmedi anında sayfalarından banladılar, sahtekar bunların hepsi.
  • Fenix TK35 - Fenix TK15 - Fenix E15 bu üç feneride kullanıyorum. Piyasada falanca Lümen adı altında bir sürü dümen dönüyor. Ciddi anlamda bir fener istiyorsanız malesef çok ucuz değil. TK 35 ile yapdığım denemede (Elektirikler kesilmişti)300 metreyi gündüz gibi aydınlattı, şayet yurt dışından getirme imkanınız varsa 110 usd ye satan yerler var. Türkiye fiyatı 317 TL. Dışarıdan gelen birine getirtmek mantıklı. Bu arada forumlara yazı yazmak çok sevdiğim bir olay değil ama konu fener olunca duramadım. Yaş 47 oldu ama fener sevgisi çocukluğumdan beri deyişmedi. Para problem değil en güçlüsü olsun diyorsanız Polarion PS-PH40 büyüklüğüne göre dünyanın en iyisi 1200 metre aydınlatma mesefasi var. Fiyatı 4.095 TL :)
    Herkese saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoda19

    Fenix TK35 - Fenix TK15 - Fenix E15 bu üç feneride kullanıyorum. Piyasada falanca Lümen adı altında bir sürü dümen dönüyor. Ciddi anlamda bir fener istiyorsanız malesef çok ucuz değil. TK 35 ile yapdığım denemede (Elektirikler kesilmişti)300 metreyi gündüz gibi aydınlattı, şayet yurt dışından getirme imkanınız varsa 110 usd ye satan yerler var. Türkiye fiyatı 317 TL. Dışarıdan gelen birine getirtmek mantıklı. Bu arada forumlara yazı yazmak çok sevdiğim bir olay değil ama konu fener olunca duramadım. Yaş 47 oldu ama fener sevgisi çocukluğumdan beri deyişmedi. Para problem değil en güçlüsü olsun diyorsanız Polarion PS-PH40 büyüklüğüne göre dünyanın en iyisi 1200 metre aydınlatma mesefasi var. Fiyatı 4.095 TL :)
    Herkese saygılar.

    Bendensin arkadaş...
    Bu arada lümen-dümen benzetmen gerçekten çok başarılı olmuş, piyasa aynen öyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoda19

    Fenix TK35 - Fenix TK15 - Fenix E15 bu üç feneride kullanıyorum. Piyasada falanca Lümen adı altında bir sürü dümen dönüyor. Ciddi anlamda bir fener istiyorsanız malesef çok ucuz değil. TK 35 ile yapdığım denemede (Elektirikler kesilmişti)300 metreyi gündüz gibi aydınlattı, şayet yurt dışından getirme imkanınız varsa 110 usd ye satan yerler var. Türkiye fiyatı 317 TL. Dışarıdan gelen birine getirtmek mantıklı. Bu arada forumlara yazı yazmak çok sevdiğim bir olay değil ama konu fener olunca duramadım. Yaş 47 oldu ama fener sevgisi çocukluğumdan beri deyişmedi. Para problem değil en güçlüsü olsun diyorsanız Polarion PS-PH40 büyüklüğüne göre dünyanın en iyisi 1200 metre aydınlatma mesefasi var. Fiyatı 4.095 TL :)
    Herkese saygılar.

    Bende uzun süren araştırmalarım sonunda bana göre şuan dünyanın en iyi feneri olan Fenix TK 41 i aldım. Gerçek fener isteyenlere kesinlikle bu modeli öneriririm. Kesinlikle muhteşem!

    http://www.fenixlighting.com/flashlights/tk41_brochure_2011.pdf

    HB fiyatı uçuk olduğu için Kanada'dan fenixtactical.com dan ücretsiz kargo ile 132$ a almıştım. Amazon.de den Sanyo Eneloop pillerle muhteşem ikili oldular. (HR-3UTGA Die Neuen mit 1.500 Zyklen)

    İncelemesi burada; ( en önemli özelliği 800 lümen ve pil sona erene kadar bu neredeyse değişmiyor!!

    http://lygte-info.dk/review/Review%20Fenix%20TK41%20UK.html

    Hepsiburada özellikler ve fiyat;

    http://www.hepsiburada.com/Liste/fenix-tk-41-led-flashlight-el-feneri/productDetails.aspx?productId=outfen74393&categoryId=352798

     Heider CF1 profesyonel fener


     Heider CF1 profesyonel fener



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 13 Mart 2012; 13:22:32 >




  • heider cf1 feneri aldım aydınlatması güzel ama pil şarz az gidiyor 40 dakka civarı gidiyor sürekli yanmada ama fiyat diğer yorumcuların sölediğine göre bi 30 lira pahalı olabilir ama normal kullanıcının ihtiyaçlarını karşılar derim bir de pilleri şarzlı 3,7 v piyasada bulabilirmisin ona bi şey diyemem
  • neymiş bu fenix ya, fener değil projektör
    bi tane ben mi alsam diye sitesine baktım da,
    bir sürü fener var nedense, lümeni tk 41 in yarısı kadar olmayana aynı fiyatı istiyolar hatta
    fiyatlandırma neye göre yapılmış anlamadım, tek lümen değil heralde
    ama tk-41 110 dolara ebay de var, iyi bir seçenek gibi duruyor ihtiyacı olanlara
  • aslında aşağıda linkte bulunan fener gibi bişey bulmak lazım :)

    http://www.haber365.com/VideoL//Guclu_Fener_Kagidi_Boyle_Yakti/Tumu/Yeni/3/
  • sağolsun arkadaşlar ezbere yorumlar yapmış feneri görmeden incelemeden. sipariş verdim elime geçince incelemesini yapıp yazarım.
  • siz daha fener gelmeden "ezbere yorum yapıldığı" sonucuna vardığınıza göre,
    bu da bir ezbere sonuç olmuyor mu?
  • beyler bende face ten reklamını gördüm fener hastalığım var benimde bu modelin aynısı police te var fiyatı perpa da 30 tl birkaç tane alınca 25 e alabiliyorsunuz bir sorun çıkınca da direk garanti falan uğraşmayıp değişiyolar (sen düşürüp kırmadıysan sağını solunu yada pil akmadıysa ) ayrıca şurayı önerebilirim yıllardır alışveriş yaparım ancak gidip yerinde görüp almanız daha mantıklı ışığı vs karaköy al nalburiye dürüst esnaftır fazla kar koymazhttp://www.sanalisveris.com/kategori/fener-ve-pil-urunleri/fener-aydinlatma-aletleri-ve-aksesuarlari/fener-police-serisi.aspx?Page=2 netten de alabilirsiniz birebir ilgilenirler.... heider fenere gelince yukarıda bazı arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten,ama şu var adamlar sonuçta ticaret yapıyorlar uyanık olup araştırmak lazım,kerizler olmasa uyanıklar aç kalırmış diye bir sözü hatırlattı bu fener olayı nedense :) serbest piyasa 2 dolara çinden alır burda 20-25 dolara satar... iyiki bu site var ve iyiki bobita arkadaş ta bu konuya eğilip beni de diğer arkadaşları da aydınlattı,ben yeni üye oldum ve bundan sonra takip edeceğim.. istanbulda olanlar al nalbura mutlaka gitsinler,bir ilgim yok orayla bu arada ben sadece el aletleri,fener,çakı vb hobimdir...




  • aynı fenerin laciverti:D
  • fener bugün elime ulaştı malzeme kalitesi gayet iyi.aydınlatmasına gelince boyutuna ve fiyatına oranla çok iyi. tek bir eksik yanı açma kapama tuşu benim fenerin açma kapama tuşu tutukluk yapıyor yarın telefonla görüşüp ürün değişimi talep edeceğim sonuçları yazarım. sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
  • e posta yolu ile sorunumu anlatmıştım 20:50 de aradılar müşteri hizmetleri harika. gönderin değiştirelim dediler kargo ücretinide karşılıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.