Şimdi Ara

HECARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler(varsa bayanlar) ben solotop oynuyorum. Hazır havadan ip boost gelmişken 6300 biriktiriyim dedim. Hecarim almayı düşünüyorum ama hecarim ilk çıktığı zamanlar oyuna ara vermiştim free olduğu zamanda deneyemedim. Karşıma 1-2 kere geldi irelia ile falan rahat counterladım. Champ hakkında pek bi bilgim yok nasıldır bu atımızın solotopu? Bu champ hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dublaj -- 3 Haziran 2012; 4:46:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dublaj

Evet beyler(varsa bayanlar) ben solotop oynuyorum. Hazır havadan ip boots gelmişken 6300 biriktiriyim dedim. Hecarim almayı düşünüyorum ama hecarim ilk çıktığı zamanlar oyuna ara vermiştim free olduğu zamanda deneyemedim. Karşıma 1-2 kere geldi irelia ile falan rahat counterladım. Champ hakkında pek bi bilgim yok nasıldır bu atımızın solotopu? Bu champ hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu eleman BENCE oyunun en guclu champion u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanede uzun süre kalamıyor kalmak istiyorsa ya full pot alıp gelecek yada w fullleyip damagesini feda edecek ama ultisi baron steal için mükemmel
  • quote:

Evet beyler(varsa bayanlar) ben solotop oynuyorum. Hazır havadan ip boots gelmişken 6300 biriktiriyim dedim. Hecarim almayı düşünüyorum ama hecarim ilk çıktığı zamanlar oyuna ara vermiştim free olduğu zamanda deneyemedim. Karşıma 1-2 kere geldi irelia ile falan rahat counterladım. Champ hakkında pek bi bilgim yok nasıldır bu atımızın solotopu? Bu champ hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

yalniz bu atin yeri solo top degil jungledir bilgin ola

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecarim At değil Atın ağa babası 12 points go to HECARIMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

yalniz bu atin yeri solo top degil jungledir bilgin ola

Evet jungle da daha etkili olduğu söyleniyor ama ben solo top olarak düşünüyorum.
  • Free iken sadece bir oyun atabilme fırsatım olmuştu ve solotop gitmiştim. Belki benim tecrübesizliğimdendi ama karşımdaki garen ağlatmıştı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.