Şimdi Ara

Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
22.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • casflow kullanıcısına yanıt
    Byepass yöntemi isey yaramıyor neyseki ps4 de oynamıştım yıllar önce Tr oynayalım diye indirmiştim oyuna şuan girilmiyor sildim bende. Kürek çıkana kadar bekleyecez artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamanın çıktığını görünce dayanamayıp satın aldım oyunu. parasını sonuna kadar hak eden bir oyun gibi duruyor. umarım oyun da yama da hayal kırıklığına uğratmaz. emeğinize sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkmazie -- 9 Eylül 2019; 21:4:35 >
  • Mkmazie kullanıcısına yanıt
    Yama için rahat ol 3 saat kadar deneyimledim herhangi bir sıkıntı yok. Yama gayet iyi. Oyunda "interaktif sinema" tarız bir yapım. Fahrenheit oynayıp sevdiysen hoşuna gidecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byflash

    Eminim ki Türkçe olmadığı için oynayamamış çok seveni vardır. Bu şaheserin çevirilmesini bekleyenlerden biri de benim. Kolaylıklar diliyorum tüm ekibe...
    Türkçe olmadığı için oynayamamış biri oyunu nasıl çok seviyor o kısmı anlayamadım...
  • Yama için çok teşekkürler. Ben ps4 versiyonu oynuyorum ve şöyle bir sıkıntı var. Özel dedektifin, saat tamircisinin dükkanına girdiği bölüm kapıdan girer girmez donma yapıyor ve öyle kalıyor. Oyunu silip yamasız bir şekilde tekrar yükleyince geçebilyorum. Sonra aynı bölümü Yamayı yükleyip tekrar oynamak istediğim zaman yine donuyor. O bölümde bir sıkıntı oluşuyor yama ile oynayınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanapaydin

    Yama için çok teşekkürler. Ben ps4 versiyonu oynuyorum ve şöyle bir sıkıntı var. Özel dedektifin, saat tamircisinin dükkanına girdiği bölüm kapıdan girer girmez donma yapıyor ve öyle kalıyor. Oyunu silip yamasız bir şekilde tekrar yükleyince geçebilyorum. Sonra aynı bölümü Yamayı yükleyip tekrar oynamak istediğim zaman yine donuyor. O bölümde bir sıkıntı oluşuyor yama ile oynayınca.
    İlk çıktığında öyle bir problem vardı. Sonradan bi güncelleme ile düzelttik. İlk çıktığında indirdiyseniz tekrardan güncel halini indirip yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevap için. Tekrar indirip deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.