Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • damage1000 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40msog açtım sadece 1 leg
  • arkadaşlar sizde de battle.net açılırken pc acayip şekilde kasıyor mu ? en az 2 dk boyunca pc acayip şekilde kasyıor sonra düzelir böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
  • Ben de şu an 74. gadgetzan packindeyim ve tek legim çıkış günü topluca açtığım 43 packten çıkan aya. O da zaten pity timerdan dolayı çıkmıştı. 2 pity timer üst üste yaşıyorum resmen. Kazakus yapacağım, 2. legi bi göreyim de öyle yapayım diyorum oyun da masus 79. packe kadar leg vermeyecek anlaşılan. Blizzardın drop ratelerle oynamadığını varsayarsak, bu expansionda benden daha b.ktan şansa sahip birisi yoktur herhalde. 80 pack olacak hala daha 1-2 common ve 10 civarı rare eksik. Epiclere girmiyorum bile. Dirty rat hariç adam gibi epic bile düşüremedim. Old gods çıkışında 25 packte 3 leg açıp şimdi bu halde olunca insan sinir oluyor doğal olarak. Pity timer da olmasa leg açacağım yok...
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Ben de hala Wild oynuyorum, 3-4 ay ara verdim ve son expansion'ı kötü bir şekilde kaçırdım. Secret Hunter desteni paylaşabilir misin hocam ? Ben N'zoth ile deathrattle hunter oynuyorum çok zevkli.
  • Krul the unshackled craflanir mi sizce? Deck listlere baktim bir tane warlock decki yapmak istiyorum yada yeni sezonda kullanisli bir deck tavsiyeniz varsa crafla dediginiz bir legendary de olur 10 dan yukari cikamiyorum artik kasicam baya
  • geçen sezon da wild pirate doluydu bu sezon da öyle olur. bu ay standartta denicem biraz şanşımı. jaraxxus olmadan oynuyordum sonunda craftlayabildim aşırı fark ediyor. bugün min. 5 oyunu sadece jaraxxusla aldım. prieste karşı falan 25hpdeyken rahat rahat atıyorum


    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 3 Ocak 2017; 18:35:8 >




  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Hero poweri warcrafta uygun olarak gökten düşecek şekilde değiştirmişler.Bir ara ben de craftlarım belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Ben de hala Wild oynuyorum, 3-4 ay ara verdim ve son expansion'ı kötü bir şekilde kaçırdım. Secret Hunter desteni paylaşabilir misin hocam ? Ben N'zoth ile deathrattle hunter oynuyorum çok zevkli.

    Buyrunuz Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]




  • Arenada 2 kazakus birbirine engel olamaz değil mi gençler

    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asfasxd

    Geçen ay rank 19'dan legende kadar çıktığım süre boyunca rank 10'dan sonra secret paladin göremez oldum(doğruya doğru bende oynamadım rank 10'dan sonra)Shamanlar ve warriorlar secret paladini bu kadar kolay tokatlıyorken oynamakta pek akıllıca olmazdı zaten.Özellikle rank 5'ten sonra yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 tane secret paladin görmüştüm.O gördüğümde kazanabilmek adına countera kaçıp desteye bir çok defansif kart koysada renolock ile oynadığım maça denk geldi ve bozguna uğradı.Daha yeni paylaştığım rank 4 iki yıldızdan rank 1 üç yıldıza kadar oynadığım pirate warrior ile yakaladığım 16 galibiyetlik serinin resmine bakarsan eğer karşı tarafa gelen rakiplerde bir tane bile paladin olmadığını görüceksin.Expansion öncesi hiç şüphesiz favori destelerden olan secret paladin bile şu an dışarıda kaldı.Rank 10'dan sonra murloc(anyfin) paladinleri bile secret paladinlerden daha çok gördüm desem yalan olmaz.Altın kasmak ve secret paladini tokatlamak istiyorsan gözüm kapalı pirate warrior destesini önerebilirim sana(sıkılmak garanti ).Her ne kadar oynamaktan haz etmesemde güncel ve popüler shaman desteleride işini görücektir.Altını nerede kasıcağın desteyi ve destenin içeriğini etkileyecektir tabi.Pirate warriorda bile şanstan çekiyorsan işin zor senin.Zira secret paladin pirate warrior ile kıyaslanınca şansa daha çok dayalı bir deck.

    benim pirate warrior da 1-2 kart eksik. o pirate koyunca desteden atlayıp gelen 1/1 legendary yok mesela, zikseler craftlamam onu bloodmage thalnos'a bile 1600 dust vermeye tedirginim ondan da olabilir ama adamlar mükemmel çekiyor karşıya gelince. leeroy yok onu da craftlamam lazım aggro destede züper oluyor.

    ben mesela pirate oynasam karşıya priest gelir, taunt üstüne taunt minyonu koyar masaya, sonra can basar sürekli.

    içinde 6 taunt 2 heal kartı olan deste ile pirate warrior a karşı oynasam bu 8 kartın hiçbiri elime gelmez. o derece şanssızım.

    bendeki secret paladinde de taunt var: 2 sludge, 1 tirion. bir de şu can basan 0 mana kart var. adamın kartları bitince 8-9 mana da oynayıp 16-18 can basıyorum bazen nzoth fln koyuyorum hepsi geri geliyor ama nzothu başta çekersem çok kötü. elimde patlıyor resmen. ama secret paladin mükemmele yakın bir deste şu an. çok maç yaptım optimum kartlara ulaşmak için.

    bir kere mage geldi karşıya, attım loathebi, masa zaten bendeyken, çıktı gitti adam.

    bir kere de şu yeni epik kartı oynayan bir warlock vardı. 2/6 rakibin elinden minyon çekip masaya koyuyor. 2. turnde elimdeki tirion'u çekti zavallı . 5. turn de oyun bitti.

    not: bendeki nzoth u desteden çıkarıp loatheb koymuşum son halinde. tempo mage'i direk siliyor loatheb. bir de oyuna acayip büyüler, kazakus fln eklendi. adamda board olmasa da tek büyüyle her şeyi yapar hale geldi. o nedenle board varken eski emektar loatheb i atıyorum masaya. (tabi bunlar wild için, standard modda kazakus öttürüyor, mage de manic soulcaster veya kazakus büyüleri ile birkaç defa kazakus çağırabiliyor, brann ile 2'şer büyü alabiliyor eline) bir oyunda 5 defa kazakus büyüsü yapabilmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 4 Ocak 2017; 2:24:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: boun1631

    Arenada 2 kazakus birbirine engel olamaz değil mi gençler

    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

    bulan var bulamayan var olmuyor böyle fotolar kıskanıyor insan




  • lalale kullanıcısına yanıt
    Ayıptır söylemesi bir önceki arenada da dr. 7 ve ragnaros lightlord gelmişti . Oldukça kötü oynadığım için 7 winde bitirdim. Üzüldüm açıkçası 12 winlik desteydi. Buna da yarın sabah başlayacağım. Sağlam kafayla en az 10 win alırım inşallah
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Bana göre kazakustansa panda daha iyi maç. Aldırma konusunda kazakuslu sestede elde reno olmuyor leoroy emperor vs elde oyuna başlayınca karşı duman ediyor özellikle rogue kazakuslu mage priest veya warlock tanımıyor iki tane prepotionmudur nedir o kartlarım olsa pandasız rogue oynarım o derece ☺
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarıkacı

    Bana göre kazakustansa panda daha iyi maç. Aldırma konusunda kazakuslu sestede elde reno olmuyor leoroy emperor vs elde oyuna başlayınca karşı duman ediyor özellikle rogue kazakuslu mage priest veya warlock tanımıyor iki tane prepotionmudur nedir o kartlarım olsa pandasız rogue oynarım o derece O

    hacı, google translate den mi yazdın anlayamadım ne dediğini.
  • şimdi nisanda tgt, loe ve brm 3ü standarttan kalkıyor dimi ?
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Gelecek olan adventure ile birlikte evet, Nisan'da.
  • Priest'le oynamayi cok seviyorum ama artik sinir krizleri gecirmeye basladim, rank'de mac kazanamaz oldum.
    Priest harici hic oynamadim sayilir.
    Rank 19-20 civari icin diger karakterlerden hangi deck'i onerirsiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 4 Ocak 2017; 9:9:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bu akşam denerim. Hunter'ın her türlüsü çok zevkli yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.McManaman

    Priest'le oynamayi cok seviyorum ama artik sinir krizleri gecirmeye basladim, rank'de mac kazanamaz oldum.
    Priest harici hic oynamadim sayilir.
    Rank 19-20 civari icin diger karakterlerden hangi deck'i onerirsiniz ?

    Şamanla rahat inebilirsiniz 15 e kadar. Sonrasini ben de bilmiyorum. çok oynamak lazim.



    Şaman için legendary e de gerek yok. Totem şaman diye aratın. Bu deste ucuz ve iyi.
  • 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.