Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Çok rahat toplarsın 700 gold, bende 3630 gold oldu. O yüzden kafam rahat. Enpara uygulamasında gösteriyor neler yapman gerektiğini, 5 görev tamamlamanı istiyor.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ben LOE'yi 21 TL'ye Enpara ile almıştım. Fakat gold biriktirmenin bu kadar kolay olduğu bir oyunda, hele 80 gold görevi geldikten sonra, o 21 TL'yi harcamak da çok gereksiz geliyor.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Oyundan uzak kaldım baya, 80 gold görevi nedir ?
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Bence arenada en kötüsü paladin bu sıralar, 2200 win'e yaklaştım ve defalarca 12 win aldığım paladini seçerken elim titriyor.

    Çünkü mage ile güzel tempo deck yapınca hiç aoe spell olmadan, hatta hiç spell olmadan 12 yapmak kolay.

    Ancak paladin hep buff/debuff kartlara ihtiyaç duyuyor. Hepsi neredeyse common ve basic kartlar olmasna rağmen gelmiyor.

    Düşünün bir arena draftında 90 kart seçerken 1 tane bile buff/debuff gelmediğini. Veya geldiğinde daha hayati bir kart ile arasında seçim yapmak zorunda bırakıyor.

    Az önce mage oynarken, 19hp de rahat rahat takılıyordum; karşımdaki mage 2 pyroblast ard arda attı. Buna yapacak da diyecek de birşey yok, benim destemde flamestrike bile yok karşı taraf uçuyor.

    Arenenın tek güzel yanı, herkesin şansını kendi yatarması. Contructed gibi olsa zaten oyunu bırakırdım çoktan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold kasmak bence kolay değil 80g görevi bulmak zor ve 3 wine 10g çok az ki onun için de her gün zoo falan oynamak lazım.her gün goldla 1 pack falan almıyorsan birikir rahatça. ben goldla classic pack almaya devam edeceğimden enparayla alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Ben LOE'yi 21 TL'ye Enpara ile almıştım. Fakat gold biriktirmenin bu kadar kolay olduğu bir oyunda, hele 80 gold görevi geldikten sonra, o 21 TL'yi harcamak da çok gereksiz geliyor.

    Hocam sizin gibi hardcore oynamiyorum. Hesabim 2.5 yıllık, günde 4 5 oyundan fazla oynamıyorum, anca gorevleri tamamliyorum. Şans faktörü çok etkili olduğundan pek fazla oynayasim gelmiyor. Ne zaman oynamayı bilmeyenlerin bile legend olduğu sistem geride kalır o zaman hardcore oynamaya baslayabilirim. Tüm edv paketlerini enparayla aldım. Standart dışı kartlari dustladim. Hala eksiklerim var. Bu oyunda para yatirmadan biryerlere gelmek çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ben son 3 aydır Hardcore oynuyorum denilebilir. Closed Beta'dan beri sahip olduğum hesapta 3 ay öncesine kadar 2K win bile yoktu, hesabı ordan yapın artık. Bir süredir oyuna 2-3 gün girmediğim bile oluyor, girip oyun atasım gelmiyor. Play a Friend görevi çok iyi oldu, listemde epey kişi ekli ve online süreleri yüksek. Her gün en az 1 kişi gel görev yapalım diyor. O yüzden 0 win bile alsam 80 gold denk geliyor birinden en köti. O yüzden şu anki haliyle gold biriktirmek oldukça kolay.
  • Gold kasma konusunda şu anda 1400 goldum var ve sadece görevleri yaparak oldu bu kadar gold.1 ay oldu ya da olmadı.20 küsür de paket var açmadım bekliyor öyle...
  • Karazhan kartlarını tamamen gördükten sonra biriktirdiğim 1400 goldu harcadım.Sonuç
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

    Bunun üzerine golden renounce ve 3 tane daha epic çıktı.Pişman değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karazhan EU çıktı hayırlı olsun
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi bende yaptım Al'akir çıktı bana
  • Sizden aldığım gazla ben de 800 goldumu harcadım 1 epic çıktı
  • Adventure'daki satranç mod olarak gelse harika olmaz mı arkadaşlarla oynayabilmeyi baya isterdim zevkli olur gibi duruyor.
  • Bitirdim ilk wingi, heroic'i de yarın yaparım.
  • uzun zamandır burayı takip ederim. biris imükemmel bir laf etmişti:

    hayatta satın alamayacağınız tek şey zamandır. o yüzden oyun içi ek ödemeleri sizi zorlamayacaksa gerçek parayla alabilirsiniz.

    kimse yanlış anlamasın kimisi zamanını oyunla harcama flana diye de düşünebilir ama olay o değil. oyunu sırf para kasıcam diye sıkılarak oynamaktansa 21 TL'ye pakedi almak size oyunu severek oynatabilir. Düşünün derim
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    hocam en büyük hayranınızım
  • Beklediğimden eğlenceli olmuş.
  • Bana bu oyundaki tempo kavramını açarak açıklayabilir misiniz ? İnternetten araştırdım ancak kaynaklar ingilizce olduğundan çok net bir şekilde kavrayamadım olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basit olarak mananı efektif kullanmak anlamına gelir. hs'da mage ve rogue tempo classlarıdır. mananı en uygun biçimde kullanarak boardunu oluşturur ve rakip minyonlara removal atar veya onları kötü tradelere zorlarsın.removal atıp da boarda hiçbir şey develop edememek tempo kaybıdır rogue ve mage'deki sap, backstab, arcane blast,missiles, frostbolt vs. sayesinde kalan manan ile minion da oynayıp tempo kaybetmezsin. arenadaki en önemli şeydir ayrıca.
    örneğin boardda 2/1 minion var ve mage oynuyorsun. value play hero powerdır kart harcamadan minion öldürüyorsun. ama elinde de 2/3 2 drop var. o minionu oynamak tempo playdir. rakibi kötü trade'e zorlar. aklıma gelen en iyi tempo playi backstab + si 7
  • 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.