Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akino A kullanıcısına yanıt
    Oyunun içine uzun zaman önce ettiler fakat magestone kısmına katılmıyorum. Karşınıza sürekli mage gelmesi onu güçlü olduğu anlamına gelmez. Zaten her expansionda birbiriyle tamamen kopuk, anlamsız derecede saçma kartlar geliyor mage sınıfına. Bu yüzden mage i çoğu sınıfın sadece recipe deckleri ile rahatça yenebilirsiniz fakat druid öyle değil. Guff oyundan tamamen silinmedikçe druidstone devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Rogue'un naaşını toprağa verdiler vereli Wild oynanmaz oldu. Oynayanlara soytarı gibi bakılıp ciddiye alınmayan Curselock T2 olmuş, 2-3. elde Illuminate üstüne Shadow Essence üstüne Blood veya Neptulon kaynıyor Diamond-Legend. Oyunda her mod ama her mod berbat durumda. Standartta 4 tane klas bildiğin yoklar zaten. Puf yani, böyle uçuştular, havaya karışıp tövbe estağfirullah böyle kayboldular Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] . Wild modunda Combo Druid, Quest Mage, Big Priest, Inner Fire Priest, Shadow Priest, Pirate Rogue, Pillager Rogue, Mecha'thun Warlock, Even Shaman ve Even Warlock dışında bütün arketipler vakit kaybı, sinir harbı, hatta akıl ziyanı.


    Oyunu sık aralıklarla oynuyordum 4 aydır, daha önce çok defa uzun ve kısa vadeli oyuna ara verdiğim oldu ama hiç bu kadar koleksiyonuma bakıp bakıp, deste yapıp-bozup tekrar tekrar aynı rakiplerle ve destelere karşı aynı ritimlerle oynadığımı ve bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ekrana mal gibi bakıyorum, "ne oynasam da Theotar'a yenilmesem", "Denathrius'a karşı bir şeyler mi eklesem", "Kingsbane D1-D2'de çok fazla acaba Viper mı eklesem" veya "Yine mi Mecha'thun? Direkt oyundan çekileyim de vakit kaybı olmasın" dışında aklımdan bir şey geçmiyor. Yavaş oynuyorsun ölüyorsun, hızlı oynuyorsun Big Priest veya Quest Mage karşına çıkıyor. Oyun resmen destene koyduğun ve koymadığın kartlara ve arketipe göre seni başkalarıyla eşleştirip sinir harbine uğratıyor. Eater of Secrets ile 20 tane Demon Hunter oynadım D10-D5'e kadar ve 1 tane bile Quest Mage görmedim. D4'te deste değiştirdim, OTK Demon Hunter seçtim, Eater of Secrets'ı çıkardığım İLK OYUNDA Quest Mage ile eşleştim. Pes diyorum artık. Eskiden şike olduğunu, oyunlarda taraflardan birini rastgele hedefleyerek ona kıyak geçen yapay zekanın işlediğini ve bu yöntemle kaybeden oyuncuları zorla para harcamaya iteklediğini iddia eden insanlara deli der, gülerdim. Elimde yüzlerce ranked oyun kaydı var, ne olduğunun artık farkına vardım. 8 SENE SONRA!


    Bu oyun inanılmaz utanmaz, arlanmaz, yüzsüz, hırsız, aç gözlü, elitist, eski-püskü, bug kaynayan, inanılmaz kötü yönetilen ve potansiyeli son kaleme kadar harcanmış bir oyun. Ben hiçbir oyuna, şirkete, para kazanma odakli hiçbir olguya duygusal bağ beslemem, bu yüzden gücenmem de. Ama hem para harcayıp, hem de göz göre göre s**ildiğim ve bariz şüphe uyandıran bir çok yanı hakkında hiçbir yetkilisinin doğrulama-yanlışlama babında açıklama yapmadığı, kimsenin ilgilenmediği, modern oyun özellikleri ve donanımlarından son derece yoksun böylesi arkaik bir oyuna 8 yıl çok bile tahammül ettiğimi düşünüyorum. Geçen 4 ayda 3 kere Wild Legend, 1 kere de Standard Legend derecesine erişmiş, daha önce de sık sık bu derecelerde oynamış ve koleksiyonu nispeten bol biri olarak bu ay bu oyuna vaktimi harcamaktan vazgeçtim. Gelecek olan yama da hiçbir haltı düzeltmeyecek. Oyun s***ip atıldı resmen yeni gelen yönetici ve yaratıcı tayfa yüzünden. Vizyonsuzlar demiyorum ama sınır bilmezler, neyi yapıp-yapamayacakları hakkında hiçbir fikirleri yok ve ben dahil bir çok yüksek derece oyuncunun özellikle meta hakkında yaptığı yapıcı eleştirilere de kulak asmıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 7 Eylül 2022; 21:51:55 >




  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı düşünceletle oyunu buraktım. Lor oynuyorum ve hearthstone u uzun süre oynayıp farklılık arayan herkese tavsiye ediyorum. Oynanış farklı olsada ilk görevleri yapan herkes alışır. Kartlar oynadığınız sürece birikiyor oyun karta değil skine para vermenizi istiyor. Freetoplay dostu. Ha sıkıntılar bunda da var bir karta buff geliyor coşuyor nerf geliyor oynanamaz oluyor ama sürekli oyuncuları dinliyorlar kartın aşırı yukarı çıkmasına izin vermiyorlar. Yada aşırı güçlendirip farklı şampiyonları oyuna sokmaya çalışıyorlar. Lor çok karnaşık sistem ile çıkmasa LoL altyapısı ile HS yi geçerdi ama aşırı karmaşık komplike yaptılar ve belirli bir kesimin altı oyuna alışma sürecini yapamadan bırakıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hs kızdırsada, zaman kaybı olsada, çıldırtsada hala en iyi kart oyunu.eğlenmeye bakın sıkılırsanız zaplayın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akdogan33 kullanıcısına yanıt

    Magic the Gathering'e bir göz atmanızı tavsiye ederim.

    Zira kendisi TCG lerin atasıdır, üstüne de oyun yapılmamıştır.


    NOT: İki oyunu da aktif olarak oynayan birisiyim.

  • Battle.net e giriş yapamıyorum sizde var mı sıkıntı ?

  • Vay be, Kraliçe Elizabeth Guff'ın nerf yediğini göremeden bu dünyadan göçtü arkadaşlar. Bu mirasa sahip çıkmak artık oyuncuların üzerine düşüyor. Theotar 5 manaya zayıflatılıp Big Priest oyundan temizlenirse oyun belki zevk alınabilir hale gelebilir. Yine de geri dönmem için yeterli bulmadım değişiklikleri. Oyunun hala sıkıcı ve aç gözlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor bunlar.

  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

    Mesajınızı gördüm, cevap yazmak için birkaç kez de niyetlendim ancak kısmet olmadı. 8,5 seneden sonra oyunu bırakmaya karar veren biri olarak bu kararımdan bir gün sonra mesajınızı gördüm. Bu kadar denk gelir mi derken ben de kendi hikayemi anlatmak istedim. Hatta çok uzatmayayım, Wild EU'da Legend 40'tan aynı gün 4 saatte 756'ya kadar düştüm. Bu kadar uzun süredir oyunu oynayan biri olarak 2-3 oyunda bir inanılmaz topdecklere denk gelen biri olarak benim için son damla, oynadığım son 14 oyunda 2 galibiyet alabilmemdi. Even Shaman'a karşı oynarken adamın Theotar açması mı dersiniz, Quest Mage olarak oynarken adamın son kart olarak siz kart çekince 2 vuran kartımı dersiniz olmaması gereken ancak olan o kadar saçma şey arka arkaya oldu ki...


    Günde 3-4 saatten fazlasını bu yaşımda daha fazla oyuna harcamak istemediğimi karar verdim ve ben de oyunu tamamen bıraktım. Bir ara oyunu üst üste ilk 200'de bitirip kalan zamanlarda Battlegrounds oynuyordum ancak onda da oyun dinamikleri ranked gibi olmaya başladı.


    Bir zamanlar hesabıma kıymet biçemezken şimdi bir an evvel elimden çıkararak kafamdan silmek istiyorum, hatta kural dışı değilse linkini de paylaşayım:


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153965776


    Twitch'de yayın yapıp gelir elde edebilsem devam ederdim ancak ne zamanım ne de isteğim kaldı.





  • Android login olurken sıkıntı yaşayan var mı ? Geçtiğimiz hafta birden "I'm new" - "Sign in" seçenekleri belirdi, sign in dediğimde battle.net login sayfasına yönlendiriyor parola ve şifreyi girince HS tekrardan battle.net login sayfasına atıyor sonsuz bir döngüde. Hesaba giriş imkansız, diğer platformlarda sorun yok ama.

  • Emre_z3 kullanıcısına yanıt
    Im new deyin hocam. Oradan ilerleyip tekrar giriş yapabiliyorsunuz. İntro bölümünü oynamanıza gerek yok. Direk çıkabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

    Çok enteresandır, "I'm new" seçeneğini seçip switch account dediğimde de aynı login penceresine yönlendirip tekrar oyun içinde login demek zorunda bırakıyor. Sign up deyip yeni hesap açınca da yine battle.net logine yönlendiriyor. Alt hesaplarda da durum aynı, farklı cihazda denedim yine aynı. İmkansız gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_z3 -- 27 Eylül 2022; 12:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun artık ücretli mi oldu? Paket almaya çalıştığımda gold ile almaya müsaade etmiyor.

  • YoK kullanıcısına yanıt
    Normal alıyor goldla. Golden versiyonlar para ile alınıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailer modern Hearthstone ile ilgili tüm sorunların birleşimini temsil ediyor: kontrolsüz güç, kolay aşılan zorluklar, benzer döngüler, tek veya çift kartlı oyun bitiriciler, "ben kazandım" kartları, ultra sinerjik desteler, haddinden fazla kart çekme mekaniği vesaire. Bu "önce dehşet güç seviyesinde çıkaralım, kartları satalım, kârımızı yaptıktan sonra palazlar, güç seviyesini aşağı çekeriz" bakış açısının oyunu götüreceği tek yer heroes of the storm'un yattığı yerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

    Theotar, Mutanus ile başlamıştı sorun. Jailer ve Soul Seeker ile tüy diktiler. Brann + Theotar ile kaybettiğim oyunun haddi hesabı yok, keza rakibiniz rune of the archmage attığında da öyle.


    Aslında klasik Blizzard. %50 win rate kuralı oyunlarının tamamında var. Oyunun kontrolü tamamen blizzard elinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 29 Eylül 2022; 11:57:42 >
  • Theotar 5 mana oldu, ne değişti hiçbir şey...

    Bir dolu nerf geldi hunter'a, toplamda oyun mekanikleri hala aynı.

    Esas oyun geliştiricilerinin bu güncellemede gündeme almadığını belirttiği ancak bana göre oyun için gayet önemli bir Renathal nerfi planladıkları konuşulunuyor. Herhangi bir yerde okumadım ancak sanırım kartı HoF ederek direkt Standart'tan Wild'a geçirebilirler.

  • Oyunu yıllarca oynayıp face deckleri hunharca meta olunca zamanında oyundan soğuyup bırakmış biri olarak oyunu dün tekrar indirdim bi geri döneyim dedim. Artık bu saatten sonra çok zor sanırım. Hatta konudaki son mesajları görünce iyice umudum kalmadı. Hatta aklıma şey geldi. Şuan oyunun en güçlü deckini yapıp bi süre oynayıp sileyim. Sanırım oyunu son oynayışım bu şekilde olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bıraktığım bir ayı geçti. Başlarda biraz aklım kalsa da artık gayet mutluyum. Arada bir yeni hangi saçma kartlar gelecek diye bakıyordum ancak oyunu öyle bir hale getirdiler ki özellikle Wild 2. turda oyunu kimin alacağı büyük ihtimal belli olarak devam ediyor.


    Bazı iyi Wild yayıncılarının da oyunu bıraktıklarını ve benzer söylemlerde bulunduklarını görünce tam zamanında iyi bir karar vermişim diyorum. Tek yadigar koleksiyonluk hesap da duruyor, zamanında emek, zaman ve para harcadık ama bunlar bırakmamak için bahane değil :)

  • Saçma kartlar derken sadece bir kart bırakıyorum:

    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

    Bu arada Theotar bir nerf daha yedi, 6 mana oldu ki en dengesiz kartlardan biriydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt

    legendary kartlara isminin hakkını vermeye çalıştıkça saçmalıyorlar. nat pagle'dan nerelere...

  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.