Şimdi Ara

He-Man beyaz perdeye dönüyor: Masters of the Universe filminden ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He-Man beyaz perdeye dönüyor: Masters of the Universe filminden ilk fragman geldi
    Türkiye'de daha çok He-Man adıyla bilinen Kâinatın Hâkimleri (Masters of the Universe), yıllar sonra canlı aksiyon (live-action) bir film uyarlamasıyla beyaz perdeye dönüyor. Kayda değer bir bütçeyle hayata geçirdiği bu film için tanıtım çalışmalarına başlayan Amazon MGM, bugün filmden ilk fragmanı yayınladı.

Yeni Masters of the Universe filmi, Eterna adlı diyarın prensi olan Prens Adam'ın 10 yaşındayken Dünya'ya düşmesiyle başlayacak. Uzay gemisinin Dünya'ya düşmesinin ardından Eterna'dan uzakta, tanımadığı bir gezegende mahsur kalan Adam, 20 yıl sonra kendi yurdunu İskeletor'dan korumak için Eterna'ya geri dönecek. Ancak bunu yapması için geçmişinin sırlarını aralaması ve evrendeki en güçlü varlık olan He-Man'e dönüşmesi gerekecek.

Ayrıca Bkz.2026 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı: İşte bu yılın Oscar adayları

Yeni He-Man Filmi, 5 Haziran'da Vizyona Girecek

Hazırlık aşamasında birkaç kez el değiştiren Masters of the Universe filminin sinemalara gelecek bu son hâlini, daha önce Kubo and the Two Strings ve Bumblebee filmlerine imza atan Travis Knight yönetti.

Filmde He-Man'i genç oyuncu Nicholas Galitzine (The Idea of You, Purple Hearts) canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ona Jared Leto. Camila Mendes, Idris Elba Alison Brie, James Purefoy, Morena Baccarin, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Charlotte Riley gibi isimler eşlik ediyor. Jared Leto, serinin ikonik kötüsü İskeletor'a hayat veriyor.

Kaynak:https://gizmodo.com/he-man-masters-of-the-universe-movie-trailer-2000712451

• Avusturya'nın Viyana şehrindesindir, bilemem ne otelinde kendini özel hissidiyorsundur. Donanım habere girersin ve He-Man filminden bahseder yaşın 6-7 geri döner sobalı ev köy,tüplü TV ve dahası. Şimdi oradan çıkıp dünyaya geri dönmek gerek.

• canhami05 C kullanıcısına yanıt
    Yanına birde Voltran eklemeliyim üstat. Çocukluk bunlar. Bilenler azaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA!!! BEN HE-MAN, Korkusuz ve iskeletora karşı bitmek bilmeyen amansız zaferler. Ne yıllardı beee filmi günümüz evrenine almaları pek hoşuma gitmedi yakında yenilmezlere bağlarlarsa şaşırmam.

• Sinemada izlenecek kalitede bir yapım geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -heman bankada hesap açtırmış ,kimin adına ?

-gölgelerin gücü adına He-Man beyaz perdeye dönüyor: Masters of the Universe filminden ilk fragman geldi 

• Sinemada gidilecek bir filme benzemiyor ve basit görünüyor. Fragman giriş gelişme sonuç şeklinde zaten çok şeyi göstermiş. Dijitale düşünce boş vakitte izlenir cinsten. Bazen başta fragmandan nasıl izlenim veriyorsa öyle çıkıyor filmler, ki bu da onlardan biri.

• HakanErTr kullanıcısına yanıt
    CGİ olduğunu kim söyledi? O filmdekilerin hepsi gerçek.

• Çocukluğumun efsanesi. Voltran geliyor, He-Man geliyor,, 20 yıl önce bir Türk yapımcı Clementine çekecek diye haberler dönüyordu o da gelseydi keşke.

• İlk okul 1 deydim o zamanlar. Köyde oturuyorduk. Trt den başka kanal çekmezdi. Anneannemlere falan giderdik bazen. Orda star tv çekerdi. Sadece onlara gittiğimizde izleyebilirdim. Hey gidi günler.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyotluTuz -- 23 Ocak 2026; 7:4:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canhami05 C kullanıcısına yanıt
    Mutlaka Ferhat Döner'e git.

Yanlış hatırlamıyorsam kaplan dönüşmeden önce de yeşildi, burada renk değişmiş.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    Ofiste sesli güldüm yaaa :D

• Çok iyi görünüyor beklentimi yükseltti bu trailer. çizgi filmi ile ve oyuncakları ile nerdeyse birebir şimdilik. ilk film gibi dünyada geçen ve Prens Adam'ın olmadığı bir versiyon değil. He-man'in annesi eternia'ya düşen pilot Kaptan Marlena Glenn idi hatırlar mısınız oğlu Adam Glenn.. ayrıca büyücünün babası Fisto aklımda kalmış onu arıyorlardı sanki..

• He-man değil de Tarzan gibi duruyor. Sinemaya cast seçerken biraz he-man vücuduna tipine de baksaydınız bari. Aynı gün mete düştüğünde izlenecek basit bir film.

• Vasat. Gereksiz yere harcanan paralar. Keşke bu filme harcanan paralar Gazzenin imarı ve oradaki aç insanların gıda ihtiyacı için harcansa çok daha mantıklı olurdu. He-Man çizgi filmi benim çocukluğumun en iyilerindendi ama filminin tutacağını hiç sanmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.