Şimdi Ara

HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
12
Favori
49.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pek fazla siyasetle ilgim yok bilgimde yok ama bu şerefsiz teröristleri gördükçe miğdem bulanıyordu ve hazmedemiyordum bu durumu şimdi noldu arkadaşlar bu hdp denilen terörist partisi kapatılacakmı pek bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.
  • MateryalizminPeygamberi M kullanıcısına yanıt
    Rezil nickine tıklandığında cevapladığım mesaj görünüyor bilgin olsun

    Ya sus artık off

    O ss ten sonra neden hala konuşuyorsun olm ya yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 5 Kasım 2016; 0:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Rezil nickine tıklandığında cevapladığım mesaj görünüyor bilgin olsun

    Ya sus artık off

    O ss ten sonra neden hala konuşuyorsun olm ya yeter

    O ss'de ne varki?
    Ben zırva olduğunu söyledim diye bedevi zırvası değer mi kazandı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da olacak ustam inşallah. Şimdilik şu göz altına alınan şerefsiz bilmem ne çocuklarının olayları bir karara bağlansın önce onu bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Rezil nickine tıklandığında cevapladığım mesaj görünüyor bilgin olsun

    Ya sus artık off

    O ss ten sonra neden hala konuşuyorsun olm ya yeter

    Zata bir engel çekiverem. Çok haklısın konu amacından sapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mısırdaki Dayım


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mısırdaki Dayım


    quote:

    Orijinalden alıntı: sakingozcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET


    quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]


    Nick-foto-yorum uyumu

    Ç O M A R

    Zoruna giden bir şey mi oldu?

    Hala bu yolun terörü çözeceğini inanmanız cidden acizlik ve cahillik

    Napalım sayın muhalif çözüm sürecine geri dönelim mi ?

    Ne oldu üç gün önce öve öve bitiremediğiniz sürece mi bok atacaksın şimdi de?

    Teröristin en iyisi ölüsü. Tutuklama falan hikaye sıkın kafasına geçin. Ama hala burada kalkıp da o 15 yıllık yaşanmışlığa rağmen yalamalık yapacağım derken saçma sapan yazı yazanlar var ya onlara da tav oluyorum. Ekmeğinizi suyunuzu iyi veriyorlar anlaşılan.

    Habura karşı çıkıyoruz, cevap kandan besleniyorsunuz.
    Ergenekona karşı çıkıyoruz, cevap terörden besleniyorsunuz.
    Balyoza karşı çıkıyoruz, cevap islamofobiksiniz.

    Hayır ne yiyip ne içiyorsunuz merak ediyorum. Bilinen hiçbir kafa yapıcı maddenin etkisine benzemiyor bunlar.

    Kafanız pek almayacak ama biz bu ülkenin laik bir demokrasi olmasını seviyoruz.
    Biz bu ülkenin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü savunuyoruz.
    Biz bu ülkenin adil yönetime ve şeffaf denetime sahip olması gerektiğini savunuyoruz.

    Laik demokrasi dediğimizde şeriat diye çıldırıyorsunuz.
    Bağımsızlık dediğimizde kürt bölücülere toprak kimlik vaad edenleri eyliyorsunuz.
    Adil yönetim şeffaf denetim diyoruz, 15 yıldır ortada bir tane sayıştay denetleme raporu yok; o kadar siyaset uzmanı var aranızda bir tanesi de demiyor ki ne oluyor yahu?

    Kafanız garip kardeş Allah ıslah etsin.

    sizin sıkıntınız geçmişte takılı kalmanız kurulmuş saat gibi hep aynı saatte çalıyorsunuz. dün söylediğinizi bugün yutursonuz, ergenekon diyordunuz, bugün ergenekonu doğuran fetöyle mücadele edene karşısın, ülke bölünmesin diyorsun, bugün pkk ile mücadele edene karşısın, ülkede darbe olsa ne demokrasi ne laiklik kalacak, darbeyi engelleyip hesap sorana da karşısın. demekk sizin derdiniz birşeyi çözmek değil, ilkeli değilsiniz, çözüm süreci olur karşı, pkk ile mücadele olur, insan hakları yaygarasıyla imza toplayan özgürlükçüler yine bunlar. siz hükümet ne yapsa karşısınız, doğru yanlış ne yapsa beğenmiyorsunuz aslında siz millete karşınız...

    Geçmişi referans veren sensin.

    Darbeden FETÖden bahsettim mi ben hiç ? Bir bak bakalım? Şu düşünce dedektörleriniz bozuk hacı abi sizin doğru göstermiyor bırakın artık şunları.

    Hala bir yafta peşindesin.

    Fetönün de dibine kibritsuyu dedik biz başka bir şey değil; ama adına para bastıran da sizin muhterem büyüklerinizdi. Ağlıyordunuz ya bir dönem bitsin bu sıla hasreti diye?! Azıcık omurganız olsa utanırsınız ama yok hiç zannetmiyorum.

    Nereden sarsam diye uğraşıyorsun da yok olmaz yemez o. Yıllardır neyi yanlış yapıyorsunuz dediysek geldiniz hepsinde kandırıldık milletim affetsin dediniz mi demediniz mi?

    Balyozda ergenekonda askeri casusluk davasında gülen cemaatiyle olan ilişkinizde adına çözüm dediğiniz süreçte nasıl başladınız nasıl bitti bir yaz bakalım da biz de bilgilenelim klavye cengaveri.

    Ha şimdiden söyliyim 3-5 mesaj sonra terörist zaten bu hain bu falan diye başlayacaksan hiç yazmayalım daha iyi. Senin görmediğin doğuyu, yaşamadığın terörü, haberinin olmadığı operasyonu yıllarca yaşadım ben bana laf salatası yapmaya kalkma hiç!



    biliriz sizi, sütten çıkmış ak kaşıksınız, ergenokon falan yokdu, bu ülkede darbeleri kuşlar yaptı, ergenekon da vardı balyozda vardı, fetö bunu kullanarak askeriyeyi ele geçirdi, suçlu suçsuz harcadı herkesi, bizim aldandık dediğimiz o, adamlar darbecileri yargılıyor sandık, meğer kendileri için operasyon çekiyormuş, bugün pkk bu halde ise sebebi yine o ergenekonu, fetöcü kafalar, bu zamana siz getirdiniz, kıçı kırık basit bi terör örgütünü doğuda kürt halkına zulmederek kitlesel, %70 oy alan bir güç haline getiren sizin zihniyetiniz. atıp tutarsınız, habire laf salatası, neyi çözdünüz, biri çözmeye çabaladığı zaman duvar gibi önüne geçmeyi biliyorsunuz, o çözüm süreci olmasa kürt halkı bunlarn ne mal olduğunu görmez, erdeğanın en büyük özelliği o, her haini iyi deşifre etmesi, asker içindeki hainleri deşifre etti, fetöyü deşifre etti, pkk-hdp işbirliğini deşifre etti, kürt halkı ne mal olduklarını gördü. bu operasyonu sizin ergenekoncular yapsa kürtlerin yarısı diyarbakırı yakıyordu şimdi, tepkilere bak şimdi, ne kadar basit ve cılız. siz eleştirdiğiniz adamın zekasını, büyüklüğünü anlamaktan acizsiniz, geçmişe takılmış, plak gibi aynı şeyi sara sara söylüyorsunuz. Bir insanın ne mal olduğunu anlamak istiyorsan onunla yol alacaksın ki iç yüzünü göresin. Eskiler ne demiş, bir insanı tanıyacaksan ya onunla alışveriş yap yada yolculuğa çık. fetö, ergenekon, pkk ve diğerleri, hükümet bunlarla iş yapar gibi yanaştı, ne olduklarını, kime çalıştıklarını gördü, deşifre etti, şimdide ümüğüne çöküyor hepsinin. kökleşmiş problemler öyle basit çözülmez, önce ardındaki gücü görecek ve ona göre hareket edeceksin. siz daha geçmişte takılmaya devam...

    Şunları da inanarak yazıyorsun ya hayret ettiğim kafa bu işte.

    Tamam birader Osloda size kimlik de veririz toprak da diyen istihbarat müsteşarı bizim memurumuzdu.

    Dönsünler diye ağlayan, selam gönderip benimle ilgili ne düşünüyormuş bir sor da gel diyen, kendisine siyaset üstü diyen, yıllarca dünyanın her ülkesine hizmet hareketini pazarlayan, bunun çok marifetli bir oluşum diye reklamını yapan da hep sol zihniyetti zaten.

    Davulu zurnayı da mobil mahkemeyi de ben gönderdim hatta bizzat sen bilmezsin, hatta hakimime söyledim ki " pişman değilim neden pişman olayım yine olsa yine o eylemi yaparım " deseler bile salıver gitsinler dedim.

    Bir çıktım bedelli yok dedim bir var dedim her dediğimi en geç 6 ay sonra yalanladım sizi de yalama ettim, neyi savunacağınızı şaşırdınız, aslında bütün sıkıntı da bu, kusuruma bakma.

    Geçenlerde yazmıştım biryerlere şimdi buraya da yazayım da burada da dursun; 1950 den sonra hiçbir sol parti iktidar olmamasına rağmen 65 yıldır olan biten ne varsa solcular ve demokratlardan bilmek sizin tipik hastalığınız. Eceviti aradan çıkartmak gerek sadece, kaldı ki o yıllarca dalga geçtiğiniz adamdaki erkeklik hormonu sizdeki parti tabanının yedi ceddine yeter de artar bile. Kıbrısa harekat düzenleyeceği zaman ne ambargo dinledi ne başka birşey yaptı geçti. ( senin adını yazmayı bile doğru dürüst beceremediğin ) Asrın lideri gibi önce van minüt deyip sonra ticareti fullemedi, tazminat ödeyecekler deyip atarı yapıp sonra da bana mı sordular gemiyle israile giderken de demedi kimse için.

    Şu saçma sapan argümanlarını ilkokul düzeyinde anlat burası gülme eğlenme yeri değil. Senin bahsettiğin atasözleriyle de devlet yönetilmiyor. Ha diyorsan ki eğer gerçekten adamların yönetim biçimi bu, e bu yüzden bırakmalılar zaten tam olarak da. Ülke dediğin deneme tahtası ya da babanın malı değil. Devletin belli yönetim geleneği vardır, belli ulusal ve uluslar arası politikalar vardır onlara göre belirli yolları izler amaçlarına ulaşır. Bir adam aynı anda; iç-dış siyaset, din, ekonomi, sosyoloji, eğitim, sağlık, güvenlik, teknoloji vb. sayısız alanda uzmanmış gibi görüş bildirir arkasındaki, bak dikkat et arkasındaki diyorum yanındaki değil, kendini milletin vekili zanneden zatlar da tribün elemanı gibi oley oley çekerse gelinen durum da bu olur işte.

    Hadi kal sağlıcakla. Balkonuna bayrağını as keyifle haberleri izle şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsungj7


    quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Bunlar da gözaltına alınırsa adalet yerine gelecektir.



     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]


    önce kendine bak....

     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]

    Pkk sempatizanlığına göz yumuyorsun yani.

    Enteresan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu akoğlanlar basmış.
    Bunların reisi milliyetçiliği ayaklarının altına alırken kendileri kemalist zihniyeti yıktı diye çanak tutuyorlardı.
    Şimdi en büyük milliyetçi kendileri oldu.
    Pkk akpyle açılım süreci yaparken açıkça destekleyen bunlardı, şimdi en büyük hdp düşmanı bunlar kesildi.
    Birde utanmadan o zaman pkkya taviz verildi düzelsinler diye savunma yapan akoğlanlar var aralarında; ama en büyük pkk düşmanı da bunlar.
    Utanmadan teröristle yapılan pazarlığı desteklediler, yapılan hala doğrudur diyorlar.
    Bu konu altındaki akoğlanları takmayın, reisleri yarın hdplileri saldık derlerse onada alkış tutanlar bunlar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Kardeş bu nickin sahibini takmayacaksın bunun özelliği bu.

    Sivrisinek ısırığı gibi bişey kaşırsan büyüyor dokunma geçer

    Ben çok iyi john benjamin toshack geçerim onunlada öyle yapıyorum
    kim oldugunu daha öncelerinden bilyorum zaten
    foruma pek yazmam ama okurum
    kimin ne phhh oldugunu biliyorum
    bu konuda daha göremedıklerım var doğru yolumu buldular ne anlamadım

    Ateist kafir olan kendini 160 IQ zannediyor birde ayştayan resimi ohh. Sabah akşam evde atom parçalıyor sanki.. Kelebenk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana


    quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67


    quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana


    quote:

    Orijinalden alıntı: highgen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

    quote:

    Orijinalden alıntı: highgen

    Ecdadın dediği gibi dünyanın en güzel toprakları olduğu kadar da en çok haini barındıran bu topraklarda idam şart

    Demokrasi hak hukuk edebiyatı yapan Avrupa Abd aynı durumda kendisi olsa yedi ceddini yargılar el altından temizlerdi en nammusuz şekillerle örnekleri çok

    Su tutuklamalar sonucu Demokrasi özgürlük Adaletten secim milli irade gibi ifadelerden bahseden her kim siyasetçi varsa aynı kefededir.

    Geciken adalette mazlumlara şehitlerimize ailelerine tüm vatan millete zulümdur bırakın seçimle gelen seçimle gitmesini su Hapishanelerde beslemek bile teröristlere şefkat merhamettir hakiki Adaletin yanında


     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]

    Hainlikten dem vurup Resmini koyduğun adamı anman çok çelişkili birbiri ile.

    Yani?

    Açık konuş

    Abdülhamit hain mi demek istiyorsun

    O demiyorsa ben derim açık konuşayım. binlerce kilometrekare toprağı kaybetti. Kendi yetiştirdiği Jöntürkler devleti parçaladı. Daha ne

    Sana tarih öğreten adamın bilgisine tukureyım sanada tukureyım adi insanlarsınız

    Sultan Abdülhamid'i çok sevmesem de ülkeye yatırım yapmıştır bu açıdan tebrik ederim.


    Özellikle Gülhane Askeri Tıp Akademisi!'ni açmasını takdir ediyorum.


    Ama sizin partiniz bizzat Abdulhamid'in isim koyduğu gülhane yi değiştirdi. Bu mu ecdadı koruma şekliniz

    Akıl kupu insancık
    uye adı ottoman olanlar akp li imiş forumdaşlar
    bu yazından bunu anladım
    Abdulhamıdı sevmedıgıne göre o zamanda ermenı yada pkk tohumusun diyeyım bende sana





    Sende İngiliz tohumu oluyorsun o halde.

    Tercihin güzel, işini biliyorsun.

    Kimin ingiliz kimin ermeni kimin pkk tohumu oldugu bellı oluyor

    Atalarım çok şükür belli koç
    Sana laf anlatmaya gerek yok

    Neden dersen senden olmayan senin ne dediğini anlamaz anlasada anlamaz




    İnsanın kendisini bu denli iyi bilip tarif etmesi güzel bir şey. Helal koçum.

    Seninde aşağı kalır yanın yok hani
    Çok iyi ermeni tohumu rolunu oynuyorsun

    Teşekkürler hocam sizin ingilizliğiniz o. Taharet musluğu olma mesleğinizde size başarılar diler, iyi akşamlar dilerim.

    Dişlerinizi lütfen fırçalayın. Gerekirse kaşağı ilede sizi tarasınlar. Saygılar.

    Yaptıgın işleri bana söylemene gerek yoktu zira ne pohhh oldugun 10 km uzaklıktan bellı oluyor

    Siz hiç görünmüyorsunuz, sanırım virüssünüz, en dijitalinden.

    dikkat et virusu biyerine sokmayayım kocum
  • Ne alaka.. resimler yuklenmemis . O zaman anlardın cevabı.. pkk nin da savunaninda ta .......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Bunlar da gözaltına alınırsa adalet yerine gelecektir.



     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]


    bunlar daha kendini avutuyor, cehape milletkillerinin resimlerini koy koçum oraya, şimdi föte pkk ile kolkola gezenler ortada, geçmişte bir şans verildi, adam yerine kondular, onlar silah bırakmayı değil terörü, milletin askerine polisine, türk kürt demeden bu milletin evlatlarına kurşun sıkmayı seçtiler, daha siz algı operasyonuna devam edin. Günü geldi, tüm bu vatan hainleri, Abd, batı uşakları, sosyalist, halkçı, devrimci ayaklarıyla emperyalist zihniyete tetikçilik yapanların hesap vakti geldi...

    Kardeşim insanlar algı operasyonu falan yapmıyor. Ne oldu siz kol kolaydınız. Milliyetçiliği ayaklar altına almıştınız. Çözüm sürecine karşı çıkanlar vatan haini damgası yapıştırdınız. Diyorlar sadece.
  • Hdpnin terör örgütlerinden el çekmemesi aşikar ve evet çoktan yargılanması gerekirdi. Fakat yargılama böyle olmamalı. Meclise girmelerine zamanında müsade edildiyse, "biz yanıldık artık gerçeği gördük içeri atalım" ile olmaz bu işler. Kabile yönetim sistemiyle işlemiyor Türkiye! Bu malesef tam tersi etki yaratıp mağdur parti rolünde daha da güçlendirebilir. Farklı akılcı stratejiler geliştirip mağdur ayağına yatmalarını önlemek gerekir ve demokratik yollarla gelen parti demokratik yollarla giderilmesi sağlanabilirdi. Bu nedenle akla ve mantığa uymayan, stratejiden yoksun bir harekettir bu gözaltılar.

    Unutmayın! Hitler 10 ay, Erdoğan 4 ay hapis yemeleri sayesinde siyasi tabanları körüklenmiştir. Başka örnek olarak da rahmetli Deniz Gezmişler idam edildiğinde görüşler ölmemiş daha da körüklenmiştir. Hdp gözaltılarından da korkum budur.

    Şimdiki durum farklı demeyin. Atatürk'ün dediği gibi; "Tarih tekerrürden ibarettir"
  • Bu hadise bir sonraki seçimlerde hdp'nin oy oranına nasıl bir etki edecek merak ediyorum.
  • Hdplilerin tutuklanması iç siyaset değil arkadaşlar dış siyasetteki gelişmeleri takip edin özellikle pkk ve avrupa ilişkisini son olayları inceleyin belçikadaki mahkeme sonucu gibi sonra yorumlayın.

    okumadan etmeden ne kadar çok konuşuyoruz konuşuyoruz bizim millet çok boş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prinergy


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Bunlar da gözaltına alınırsa adalet yerine gelecektir.



     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]


    bunlar daha kendini avutuyor, cehape milletkillerinin resimlerini koy koçum oraya, şimdi föte pkk ile kolkola gezenler ortada, geçmişte bir şans verildi, adam yerine kondular, onlar silah bırakmayı değil terörü, milletin askerine polisine, türk kürt demeden bu milletin evlatlarına kurşun sıkmayı seçtiler, daha siz algı operasyonuna devam edin. Günü geldi, tüm bu vatan hainleri, Abd, batı uşakları, sosyalist, halkçı, devrimci ayaklarıyla emperyalist zihniyete tetikçilik yapanların hesap vakti geldi...

    Kardeşim insanlar algı operasyonu falan yapmıyor. Ne oldu siz kol kolaydınız. Milliyetçiliği ayaklar altına almıştınız. Çözüm sürecine karşı çıkanlar vatan haini damgası yapıştırdınız. Diyorlar sadece.

    bende diyorum ki geçmişe mazi diyorlar, bunları alma sebepleri tamamen işi sulandırmak, algı operasyonu. o zaman öyleydi siz haklıydınız, şimdi sizin istediğinizi yapıyor yine karşı çıkıyorsunuz. çözüm sürecine karşı, pkk ile mücedeleye başladı yine harşı. rus uçağı düşürür, ruslarla lişkiyi bozdu diye karşı, putin ile ayda niye 3 defa görüyor diye ona da karşı. ne yapsa yaranamıyor, dediğinzi yapıyor, destek verin deniyor yine suçlu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Sen benim dinime laf edince ben sinirlenmiyorum. Zira en büyük küfürleri de etsen ne bana ne dinime bir şey olmuyor.

    Blok bu arada çelişken çocuk seni.

    Hay dinine de sana da.
    Tüm işiniz mağdur edebiyatı yapmak, arkanıza bir sürü toplayıncada kontraatağa geçmek.
    Sizde bundan başka bir donanım yok.
    Orda akoğlan kardeşine demokrasinin çok sesli ülkelerde neden 2 parti modeliyle işlemeyeceğini izahıyla anlattım, sen bir lafı cımbızla çekip dinden dondan bahsediyorsun.
    Banane dinden dondan, sen orda anlatılanı kavrasana.
    Sizin şu yazılanı okumayıp saçma sapan bir noktaya çekmenize illet oluyorum.
    Boş paket araç gibisiniz. Ben size donanım katmaya çalışıyorum ama siz sadece laf cambazlığı yapıyorsunuz.
    Birşeyler öğrenme fırsatını tepiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktrolleri coşturan hareket, başkanlık yolunda saf milliyetçi tabanın oyunu da böylece almış oldu.
  • Son durum nedir tam olarak cezaları kesinleşti mi? Tutuklandılar mı?

    Müebbet hapis kararı çıktı mı?

    Edit: kim ne derse desin, hdp pkk nın meclis koludur. dahil olanların bile terör suçundan yargılanması gerekir. başta kim olursa olsun, sevmediğimiz şahıslarca da yönetilsek, mutlak bir doğru vardır.. TERÖR VE TERÖRE DESTEK İDAM VEYA MÜEEBBET GEREKTİREN BİR SUÇTUR!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 5 Kasım 2016; 0:57:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsungj7

    Ne alaka.. resimler yuklenmemis . O zaman anlardın cevabı.. pkk nin da savunaninda ta .......

    Ben niye önce kendime bakayım?


    Çözüm Süreci mi önce başladı yoksa CHP!'nin HDP'ye yakınlaşması mı önce başladı?


    Çözüm süreci önce başladığına göre senin kendine bakman gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.