Şimdi Ara

HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
12
Favori
49.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanında bunları meclise sokup çözüm süreci adı altında güçlendiren devletimiz o süreçten ders çıkarmışa benziyor.Bu tutuklamalar sınırlı kalmamalı ve serbest bırakma olmamalıdır.Artık yapılması gereken neyse yapılmalı.Bu teröristler içeri alındı diye ortalık karışacak sa karışsın.Şimdiye dek ölen asker,halk,polisler canımıza tak etti.Bu iş artık çözülmeli.
  • Goz altinda yok olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri yazmış; Hewaller konuda sadece belli etmiyorlar diye. İnsanların cehaletini görüp nasıl cahil olunabildiğini öğrenmek için az önce girdim doğrudur. Ayrıca o hewal değil hevaldir.

    Peki konuya niye yazmıyorum kendimi belli etmemek için mi veya bu mesajıma neden bişeyler eklemiyorum ?

    Ben bir şey konuştuğum zaman asla ve asla karşıdakini ezeyim büzeyim haklı çıkayım haksız çıkarayım diye konuşmam. Hatta konuşmalarımın bir tartışma değil bir bilgi alışverişi olmasını isterim. Şimdi burada videolarla fotoğraflarla size birşeyleri anlatmaya çalışabilirim ama yapmam çünkü daha önce defalarca yaptım çoluk çocuğun alıntılayıp rahatsız etmesinden başka birşey elde edemedim.

    Diyeceğim o ki senin gözün kör kulağın duymuyor vücudun hissetmiyor burnun koklayamıyor aklın çalışmıyor ama her nasıl oluyorsa yaşamına devam edebiliyorsun. Bildiğin tek şey türk olduğun ve bu da sana yetiyor. Sana laf atmak işe yaramayacak ki zaten anlamaya çok uzaksın anlamak istemiyorsun olaya zaten çok önyargılı yaklaşıyorsun. Kendimi niye yorayım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi o kadar seye ragmen bu hdp lilerin gozaltina alinmasi burda bazilarini o kadar delirtmis ki hala akp diye tutturuyolar bi kere de devletten yana olun be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet gazetesini anladık pkk semaptizanları yönetiyor, ama hürriyet bile pkk seviciliği yapıyor, tamam siz alevisiniz anladık, belki toplumda ezildiniz şimdiye kadar, ama pkk seviciliği yapanlar bu terör ortamında insanca muameleyi hak etmiyorlar.
  • şehitlerin kanı yerde kalmıcak intikamları alınacak
  • hala tutuklanacaklarını sanan var bura Türkiye adam polisi arabayla eziyo sırf zengin diye 6 ay yatıp çıkıyo bıde bunlar sözde milletvekili 1-2 güne salarlar sonra olan doğudaki polise askere olur
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Çözüm sürecinin nasıl yalanlar ve oy üzerine kurulduğunu elli kere yazdım.

    PKK nın nasıl çözüm süreci üzerinden propaganda yaptığını yazdığımda Facebook da AKP tayfası sessiz kalıyordu. Geçmişi unutmayın hemen. Dün Öcalan'a saygılar çeken, Oslo da görüşen , Kurdistan eyaleti hesaplarını yapan AKP idi.

    O zaman en azından benim şikayetim halktan gizlenmesi, karşılıklı yalanlar üzerine kurulması idi.

    KCK nin o dönem doğuda yayınladığı bildirgeleri okumanızı tavsiye ederim. AKP nin göz yumduğu dönemler.


    Hatta o zaman selo ne ayaksınız masada sayın Öcalan meydanda terörist başı böyle ikili söylemlerle yürümez ki bu iş demişti.


    Çözüm sürecine karar verecek Türk ve Kürtlerdi iki tarafında içerikten haberi yoktu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Ekşi'de takılırım bugün açılan içeriklerin yüzde 90 kısmında neden içeri alındılar denilmiyor neden internetin fişi çekildi deniliyor. Haksız da sayılmazlar ülkede her olan olayda internete komple erişimi kesmek nedir. Benim tüm işim gücüm internet üzerinden yürüyor sosyal medya danışmanlığı ve reklam danışmanlığı yapıyorum. Müşterilerim ile tüm irtibatım sosyal medya üzerinden ne kadar süreceği bile belli değil bu yasağın 3 gün gelmezse beni maddi olarak zararımı kim karşılayacak. Genel olarak Ekşi'de anlatılmak istenen şey de bu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen toz pembe bakıyorsun sadece. Köprüyle, birkaç projeyle borcu sıfırlayamazsın. Ki geçiş ücretleriyle halka bindirme keyfini köprüyü yapanlar yaptırmıyor heralde. Terörü azaltsın/yok etsin ortak temennidir. Bunların böyle azmasının sebebi yine kendileridir. "Barış süreci" ile ülkenin her yerine dağıldılar. Umarım troll sündür. Yoksa bu fanatiklikle allah sabır versin çevrendekilere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

    Şimdi çoluk çocuk tayfası bilmez Yıllar önce Leyla Zanaları Hatib dicleleri de böyle gözaltına aldılar ama Değişen bir şey OLMADI isimler değişebilir ama oradaki kürt halkının siyasi düşünceleri değişmez geçmişten bugüne olduğu gibi

    Burada bahsedilen husus doğru ama eksik. 1979 doğumluyum, yani zanaların tutuklandığı dönemi biliyorum. Diyorsunuz ki daha önce bu yöntem denendi başarılı olunmadı. Zaten bu tip ayrılıkçı hareketler bir iki senede halledilmez. 1860 lı yıllarda amerikan iç savaşı vardır. Güney eyaletlerinin bağımsızlık istemesi üzerine çıkmıştır. Savaşı kuzey kazanınca abd bölünmedi. Aradan 150 yıl geçmesine rağmen hala güneyde teksas eyaletinde bağımsızlık yanlısı yüzde 15 civarında kitle var. Yani bu işler üç beş yılda halledilmez.
    Ayrıca diyelim ki adamlar inatçı yıllarca hapis yatsa da vazgeçmeyecekler bu onlara avantaj sağlanaz. O zaman ben de birini öldüreyim polisler geldiğinde ben vazgeçmem diyeyim. Polis de tamam abi o zaman serbestsin desin. Böyle bir dünya yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Adamlar terorle isbirligi olmaz dediklerinde senin zihniyetin baris icin anlasilmali dedi. Akp madem baris gelecek uzlasalim dediginde de terorle uzlasilir mi hic dediniz. Akp uzlasmayi bitirdiginde de zaten bunlar pkk ile masaya oturdu pkk destekcisi dediniz. Siz her zaman muhaliftiniz siz her zaman devletin kotulugunu dusundunuz. Siz kendine aydin diyen ama teroru destekleyen hdp ye emanet oy atan zihniyetsiniz. Akp yi konusacagina gecmisi konusacagina once simdiye bak. Bu zamanda bile hdp yi savunan zihniyeti konussana yemiyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşideki terörist seviciler(Barış güvercinleri) resmen kudurmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç bile kalındı ama geç de olsa nereden dönülse kardır.
    Alayını alın içeri, al alalalalalal
  • darısı diğer hainlerin başına. gebersin şsizler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    3.havalimani osmangazi koprusu ve kanal istanbul gibi projeler zaten dunyayi inletti avrupaya diz cokturduk simdide icimizdeki teror destekcileri gidiyor baskanlik geliyor.. Turkiye umuda dogru bir adim daha atiyor.

    Allahhimmm sana sukurler olsun bu gunleri gorduk buyuk baskan sayesinde. O bir ulus lideri o bir reis.. O gelmis gecmis en buyuk türk oglu turk. O
    Öl desin olelim bu saattrn sonra biz kefenimiz ile çiktik bu yola kardesim kefenimiz ile..

    Faiz lobisi bitti diz coktu, feto bitti pkk bitti dhkpc bitti tum bunlari temizledi. Devlet buyun dunyaya bir orbek teskil eder hale geldi.

    10 sene once terorun her yerde oldugu, vatan hainlerinin devletib damarlarina sizdigi bir enkaz aldi. Avrupanin devi yapti..

    Dunya lideri oldu, abd yalvariyor, rusya agliyor artik butun arap dunyasi imrenerek bakiyor liderine.. Butun dunya ayakta alkisliyor. Allahim eyy yuce rabbim sukurler olsun..

    Cumadan sonra imam hocayı bekle, içindeki cini çıkarsın... Tövbe bismillah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sahislar degil, devlet esastir. Sol, sag kim basa gecerse gecsin tureyen vatan hainlerine gecit yoktur. Cumhuriyet kuruldugundan beri devlet ilk defa son 1 yildir gucunu gosteriyor. Selahattin Melahattin bunlar piyondur, asil savas emperyalist guclerledir. Bu savasin sonu ne zaman bilinmez ama sonucu belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    ne diyo lan bu civciv :D sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun herhalde? baskanlik icin olsun/olmasin teroristlerin kutlu mecliste yeri varmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radikal yorumlar yapmaktan kacınamk gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 25 Ocak 2018; 21:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.