Şimdi Ara

HDMI Kablo takınca Laptop ekranı kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
40.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • LCD ye takar takmaz Laptopun ekranı kapanıyor.Ama hala açık sadece ekran kapalı.Nedeni nedir?Bir türlü çözemedim yardım ederseniz sevinirim.

HDMI Kablosu Takınca Laptop Ekranı Neden Kararır?

Birçok kişi, HDMI kablosunu taktıktan sonra laptop ekranının kararması sorunuyla karşılaşır. Bu sorun genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• HDMI Ayarları: Laptop'unun HDMI ayarlarını kontrol et. Bazı durumlarda, HDMI çıkışı hatalı yapılandırılmış olabilir ve bu da HDMI takınca ekranın kararmasına neden olabilir.
    • Eski veya Arızalı Kablo: HDMI kablon eski, hasarlı veya uyumsuz olabilir. Farklı bir HDMI kablosu kullanmayı dene.
    • Grafik Kartı Sürücüleri: Grafik kartı sürücülerinin güncel olmadığı durumlarda HDMI bağlantısında sorunlar oluşabilir. Sürücülerini en son sürüme güncelle.
    • Donanım Sorunları: Nadir durumlarda, bilgisayarı projeksiyona bağlayınca ekran kararması sorunu donanım sorunlarından kaynaklanabilir. Laptop'unun HDMI bağlantı noktasını veya grafik kartını kontrol ettir.
    • Güç Ayarları: Laptop'unun güç ayarlarını kontrol et. Bazı durumlarda, güç tasarrufu ayarları HDMI çıkışını devre dışı bırakabilir.

Bu adımları izleyerek HDMI kablosunu takınca bilgisayar kapanması sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, profesyonel yardım alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fn ve f5 tusuna basin laptopdan laptoba farkeder ustunde monitor olan f tusu 1 kere basinca goruntu aktarilir 2 kere basinca sadece tv ye gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 19 Ağustos 2012; 15:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sag tus kisisellestirden goruntu seceneklerinde orda var baglayinca ne olsun diye secenekler var zaten mobilim ss koyamiyorum

Orijinalden alıntı: bjk__murat

secenekleri dene tek tek.kablo dandik mi iyi mi. normalde takinca tvden hdmi a gecince direk gelmesi lazim arkadasa yaptim oldu

İyi altın uçlu 30 lira verdim.
  • laptoplarda genellikle fn ve f4 veya fn ve f5 tuşlarına beraber bastığında görüntü seçeneği değişir. bastıktan sonra fn den çekme elini istediğin görüntü moduna gelmediyse tekrar bas. 4 farklı seçenek var normalde bağlantı için. sadece laptop --- sadece lcd --- hem laptop hem lcd --- ve genişletme seçeneği...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.