Şimdi Ara

Hdmi kablo pc monitorune baglanmaz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ps3 u monitore baglamak istiyorum herseyi hazirladim ama hdmi kabloyu nereye takagimi bulamadim moniyorun arkasinda 2 tane giris yeri var bi tanesi guc verici oburu pcyi takmak icin ama o bolume hdmi girmiyor lutfen yardimci olun

• hdmi girişi yoksa çıkışı girişe nasıl takcan.(karışık oldu)
  • hocam benim zaten sordugum soru girisin olup olmadigi
  • Monitörün özelliklerine baksana alala.gif
  • iyide kablonun ucunun gireceği yer yoksa yoktur hdmı özelliği bunu dh ye sormya gerek yok ki
  •  Hdmi kablo pc monitorune baglanmaz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

iyide kablonun ucunun gireceği yer yoksa yoktur hdmı özelliği bunu dh ye sormya gerek yok ki

gormedigim bir yer vardir belki diye sordum sirf bunun icin altin uclu hdmi kablo aldim
  • hdmi dvı dönüştürücü diye bir icat varsa onu kullanabilirsin (Monitör vga girişlide olabilir bunu girişlerden anlayabilirsin)
  • eğer hdmi olsaydı bu vga'nın yanında olurdu.
  • peki vga hdmi donusturucu her yerde ( elektrikciler falan ) varmidir? Netten arastirdim biraz genelde 200 lira civari bnim istedigim basit bisey sadece vga hadmi converter kablo olmasina bile gerek yok bunlar ne kadar civaridir ? cevaplarsaniz sevinirim
  • Sunun gibi orneginhttp://www.screencapturenews.com/wp-content/uploads/dvi-to-hdmi-adapter.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 23 Eylül 2010; 21:14:15 >
  • Monitörün kaç inc?
    PS3'ü neden TV ile kullanmıyorsun, yada HDMI destekli bir televizyonun yok mu?
    Monitörün 20" ve altı, HDMI girişli 32" üstü bir LCD tv yoksa

PS3'ü ne halt yemeye aldın?
  • dvi bile olmadığına göre (benimki gibi) taş devrinden kalmadır.dvi olsa dönüştürücü falan halledersin.hdpc falan gerekiyor sanırım.git yeni lcd al daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Monitörün kaç inc?
    PS3'ü neden TV ile kullanmıyorsun, yada HDMI destekli bir televizyonun yok mu?
    Monitörün 20" ve altı, HDMI girişli 32" üstü bir LCD tv yoksa

PS3'ü ne halt yemeye aldın?

42 inch lcd televizyon almistim televizyon eve hirsiz girdigi icin calindi ve bi daha bulunamadi baska bi tane daha almaya gucumuz yetmedi.

Monitorum 17 inch guzel goruntu vereceginden simdilik supheliyim bunu da cevaplayabilirseniz sevinirim
  • pc monitorünün özelliklerinde full hd yazıyor mu?
  • Monitor son 1 senede alindiysa kesin vardir (:
  • Monitörde girişi varsa vardır bu nasıl soru DVI Analog HDMI diye yazar
  • Monitorun modeli samsung 943NX urunun ozellilerinde full hd yok sanirim yni netten baktigim kadariyla bulamadim en iyisi hdmi vga(veya dvi tam olarak bilmiyorum) converter bulmak sade bi tane varsa link atip tavsiye bulunursa sevinirim
  • Hdmi to dvi var ben hdmi kablo alip begenmeyip hdmi to dvi aldim :D asiri parlakti
    Ben bilgidayarda kullaniyorum ps3 te hdmi kablo takili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 23 Eylül 2010; 21:30:30 >
  • http://www.webdenal.com/samsung-19-943nx-5ms-siyah-lcd-monitor_73573.html burada sadece vga giriş olduğu yazıyor monitör hdcp destekli ise hdmi to vga kablo işe yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.